Понеделник,

27 април

  • 06:00

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Сладостите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 5

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 06:30

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Парма и Модена, Сезон 2 | Епизод 3

    Джино Д’Акампо изследва гастрономическия регион Емилия-Романя. В тази част от Италия, известна със своите сушени меса, готвачът е изумен след като открива древна изба, пълна с ценно Кулатело, включително такова, запазено специално за принц Чарлз.

    Към предаването
  • 06:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Лигурия, Сезон 2 | Епизод 4

    Джино Д'Акампо обикаля живописния регион Лигурия в Северозападна Италия. Първата му спирка е град Камоли. Там той среща семейство, което се занимава с риболовен туризъм. След това Джино ще приготви лаврак в сос от каперси и масло, сервиран с печени на тиган мариновани моркови.

    Към предаването
  • 07:15

    Турска кухня с Рефика

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 7

    В менюто днес има супа и турски локум, а на гости ще бъде Калбен.

    Към предаването
  • 08:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми се възхищава на швейцарската готовност за плуване в мразовитите алпийски езера, присъединява се към рибарско семейство в Сардиния за прясно уловен обяд и е напълно смаян от най-възрастната жена в Корея.

    Към предаването
  • 08:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Десерти от Юга, Сезон 4 | Епизод 9

    Днес Марта ще представи любимите си рецепти от богатото кулинарно наследство на Юга – неустоим бананов пай, кокосова торта с много кокос и хляб в купичка.

    Към предаването
  • 09:20

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Шоколадът никога не е достатъчно, Сезон 5 | Епизод 1

    Днес Марта ще сподели техниките за приготвяне на два невероятни шоколадови десерта – тарт с шамфъстък и млечен шоколад и шоколадова торта във формата на сърце без брашно. Гост в студиото е шоколатиерът Жак Торес.

    Към предаването
  • 09:50

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 10:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Здравословни ястия с паста, Сезон 2 | Епизод 68

    Към предаването
  • 10:40

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Здравословни ястия с пилешко, Сезон 2 | Епизод 69

    Към предаването
  • 11:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Специални поводи, Сезон 1 | Епизод 20

    Домашна, лесна за приготвяне храна, но достойна за специални поводи.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Пъстро, Сезон 4 | Епизод 1

    Любопитни, изкушаващи и цветни са ястията на Лора и Стоян в този епизод. Първата рецепта е за пъстра пилешка супа със застройка. Освен самия процес на приготвяне, ще покажат и как се разфасова цяло пиле. Следват рецептите за кюфтета от тиквички с извара и кокосов крем с ананас.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви задушено свинско със сини сливи и картофи, свежа салата с риба тон и още много.

    Към предаването
  • 12:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 1, Сезон 6 | Епизод 1

    В този епизод на "Кухня без граници" Хюго показва как се приготвя италианска паста, като готви спагети с аншоа и броколи, а също така приготвя и прекрасна риба меч с хрупкави картофки с естрагон на фурна.

    Към предаването
  • 13:00

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тези времена на предизвикателства, Джейми споделя рецепти, които са подходящи за оползотворяване на продуктите от шкафовете ни. Той ще ни покаже как да направим прясна паста с три прости соса и зеленчуково чили с налични в кухнята ни продукти.

    Към предаването
  • 13:30

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми споделя вкусни рецепти, приготвени с продукти, които ни се намират под ръка в тези необичайни времена. Той ще приготви рибен пай с замразени продукти и тесто за хляб по малко по-различен начин.

    Към предаването
  • 13:55

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пилаф, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Рефика ще представи на зрителите техниката на приготвяне на пилаф, както и рецепта за ябълков тарт. На гости ще бъде Ясмин Сакалъоглу.

    Към предаването
  • 14:45

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Сладостите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 5

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 15:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването
  • 16:05

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Време е да започнем, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Пъстро, Сезон 4 | Епизод 1

    Любопитни, изкушаващи и цветни са ястията на Лора и Стоян в този епизод. Първата рецепта е за пъстра пилешка супа със застройка. Освен самия процес на приготвяне, ще покажат и как се разфасова цяло пиле. Следват рецептите за кюфтета от тиквички с извара и кокосов крем с ананас.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Датско тесто, Сезон 5 | Епизод 2

    Марта ще ни покаже всичко необходимо, за да приготвим датски сладкиши у дома. От лесното за приготвяне датско тесто Марта ще направи три печива – „папийонки“ с кайсии, пакетчета, пълни със сирене и стафиди и канелени кифлички с кафява захар.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Дърпано тесто, Сезон 5 | Епизод 3

    Пица, бретцели и щрудел – европейски специалитети, които се правят с „дърпано“ тесто. Присъединете се към Марта, за да научите от специалистите как да приготвите виенски ябълков щрудел, пица и меки бретцели.

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Улов на деня, Сезон 2 | Епизод 70

    Към предаването
  • 18:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Леки десерти, Сезон 2 | Епизод 71

    Към предаването
  • 18:50

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви задушено свинско със сини сливи и картофи, свежа салата с риба тон и още много.

    Към предаването
  • 19:15

    Кухня без граници

    +

    Епизод 1, Сезон 6 | Епизод 1

    В този епизод на "Кухня без граници" Хюго показва как се приготвя италианска паста, като готви спагети с аншоа и броколи, а също така приготвя и прекрасна риба меч с хрупкави картофки с естрагон на фурна.

    Към предаването
  • 19:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Флиндърс, Виктория, Сезон 1 | Епизод 1

    Момчетата се отправят към крайбрежието за един забавен уикенд и много лудории във Флиндърс, Виктория. Там ще правят бразилски коктейли, ще залагат на покер и ще ловят риба. Какво повече могат да искат?

    Към предаването
  • 20:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Пътешествие с Хавиер Пласенсия, Сезон 7 | Епизод 8

    Пати прекарва деня с един от най-известните готвачи в Долна Калифорния - Хавиер Пласенсия. Той води Пати на обиколка на района, който познава и обича, развеждайки я из Тодос Сантос и Пескадеро.

    Към предаването
  • 20:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кръстницата на кухнята на Кабо, Сезон 7 | Епизод 9

    Пати прекарва целия ден с Едит Хименес, кулинарна легенда в Лос Кабос. На 15-годишна възраст Едит решава, че един ден ще е собственик на ресторанта, в който работи като сервитьорка. И сега, като собственик на ресторант „Едит“, тя изживява мечтата си.

    Към предаването
  • 21:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването
  • 22:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пилаф, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Рефика ще представи на зрителите техниката на приготвяне на пилаф, както и рецепта за ябълков тарт. На гости ще бъде Ясмин Сакалъоглу.

    Към предаването
  • 22:55

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    В тези времена на предизвикателства, Джейми споделя рецепти, които са подходящи за оползотворяване на продуктите от шкафовете ни. Той ще ни покаже как да направим прясна паста с три прости соса и зеленчуково чили с налични в кухнята ни продукти.

    Към предаването
  • 23:20

    Джейми: Готви и продължи напред

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми споделя вкусни рецепти, приготвени с продукти, които ни се намират под ръка в тези необичайни времена. Той ще приготви рибен пай с замразени продукти и тесто за хляб по малко по-различен начин.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Пъстро, Сезон 4 | Епизод 1

    Любопитни, изкушаващи и цветни са ястията на Лора и Стоян в този епизод. Първата рецепта е за пъстра пилешка супа със застройка. Освен самия процес на приготвяне, ще покажат и как се разфасова цяло пиле. Следват рецептите за кюфтета от тиквички с извара и кокосов крем с ананас.

    Към предаването
  • 00:25

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Време е да започнем, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 00:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Сиена, Сезон 2 | Епизод 5

    Джино Д'Акампо пътува из живописна Тоскана. Първата му спирка е град Сиена, известен с площад „Пиаца дел Кампо“ и с панфорте – богат сладкиш с плодове, ядки и подправки, датиращ от XIII век.

    Към предаването
  • 01:30

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Болоня, Сезон 2 | Епизод 6

    Последната част от обиколката на Джино Д'Акампо го отвежда в Болоня, считана за гастрономическата столица на Италия. В местна тратория той среща готвач, който почти 30 години усъвършенства рецептата за сос болонезе.

    Към предаването
  • 01:50

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Улов на деня, Сезон 2 | Епизод 70

    Към предаването
  • 02:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Леки десерти, Сезон 2 | Епизод 71

    Към предаването
  • 02:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Пътешествие с Хавиер Пласенсия, Сезон 7 | Епизод 8

    Пати прекарва деня с един от най-известните готвачи в Долна Калифорния - Хавиер Пласенсия. Той води Пати на обиколка на района, който познава и обича, развеждайки я из Тодос Сантос и Пескадеро.

    Към предаването
  • 03:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кръстницата на кухнята на Кабо, Сезон 7 | Епизод 9

    Пати прекарва целия ден с Едит Хименес, кулинарна легенда в Лос Кабос. На 15-годишна възраст Едит решава, че един ден ще е собственик на ресторанта, в който работи като сервитьорка. И сега, като собственик на ресторант „Едит“, тя изживява мечтата си.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Датско тесто, Сезон 5 | Епизод 2

    Марта ще ни покаже всичко необходимо, за да приготвим датски сладкиши у дома. От лесното за приготвяне датско тесто Марта ще направи три печива – „папийонки“ с кайсии, пакетчета, пълни със сирене и стафиди и канелени кифлички с кафява захар.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Дърпано тесто, Сезон 5 | Епизод 3

    Пица, бретцели и щрудел – европейски специалитети, които се правят с „дърпано“ тесто. Присъединете се към Марта, за да научите от специалистите как да приготвите виенски ябълков щрудел, пица и меки бретцели.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес Джъстин ще приготви задушено свинско със сини сливи и картофи, свежа салата с риба тон и още много.

    Към предаването
  • 04:45

    Кухня без граници

    +

    Епизод 1, Сезон 6 | Епизод 1

    В този епизод на "Кухня без граници" Хюго показва как се приготвя италианска паста, като готви спагети с аншоа и броколи, а също така приготвя и прекрасна риба меч с хрупкави картофки с естрагон на фурна.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми опознава отблизо швейцарските крави и научава защо алпийската трева е толкова решаваща за прословутото им мляко, а след това посещава лозови насаждения в Сардиния и гъбена ферма в Южна Корея.

    Към предаването