Четвъртък,

23 април

  • 06:00

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Готварски прийоми в Истанбул, Сезон 2 | Епизод 3

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 06:30

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Граняно, Сезон 1 | Епизод 5

    Джино се завръща в Кампания, регионът, в който е израснал и в който семейството му живее и до днес. Той посещава Граняно, световноизвестен със своята паста. Посещава и живописна овощна градина, в която попада на най-червените череши, които някога е виждал.

    Към предаването
  • 06:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Матера, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино е в Пулия, за да търси невероятна храна и посещава Алтамура, място с известен по целия свят хляб. След това той преминава през един от най-бедните райони на Южна Италия Базиликата. Той опитва традиционната кухня “кучина повери” - храната на бедните хора.

    Към предаването
  • 07:15

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пълнежи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рефика ще приготви долма и кадаиф, а изненадващият ѝ гост е Сафет Емре Тонгуч.

    Към предаването
  • 08:00

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.

    Към предаването
  • 08:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Карамел, Сезон 4 | Епизод 5

    Научете всичко за карамела заедно с Марта, която ще представи четири неустоими рецепти, една от които е шестпластова шоколадова торта със солен карамел. Ще разберете и техниката за приготвяне на дулсе де лече, което ще послужи за пълнеж на маслени бисквити алфахорес.

    Към предаването
  • 09:20

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Плодови десерти, Сезон 4 | Епизод 6

    Независимо дали сте начинаещ или напреднал в сладкарството, експертните съвети на Марта за приготвяне на вкусни плодови десерти ще ви бъдат от полза. Днес тя ще представи изкусителене тарт с розови ябълки, богат маслен кейк с шамфъстък и тарт с франджипан и круши.

    Към предаването
  • 10:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата бавно сготвена мексиканска вечеря, Сезон 2 | Епизод 64

    Към предаването
  • 10:40

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Вечеря със задушено по японски, Сезон 2 | Епизод 65

    Към предаването
  • 11:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Още здравословни рецепти, Сезон 1 | Епизод 18

    Гордън доказва, че здравословната храна в домашни условия може да бъде вкусна.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Паеля с пилешко и салата с три вида боб и пилешко.

    Към предаването
  • 13:00

    Дона Хей: Основи на съвършенството за деца

    +

    Овощна градина, Сезон 1 | Епизод 5

    Дона Хей и нейните малки помощници Мейзи и Лили прекарват деня в овощна градина в провинцията. Момичетата подготвят следобеден пикник с различни вкусни неща, като използват свежи продукти от изобилието около тях.

    Към предаването
  • 13:30

    Дона Хей: Основи на съвършенството за деца

    +

    Зеленчукова градина, Сезон 1 | Епизод 6

    Щастливите спомени от ваканциите при баба и дядо ѝ вдъхновяват Дона Хей да прекара деня в градината заедно с малките си приятели – Мади и Оскар. Тримата садят и берат зеленчуци, а след това използват продукцията, за да направят вкусни и здравословни закуски за през деня.

    Към предаването
  • 13:55

    Турска кухня с Рефика

    +

    Ястия със зехтин, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Рефика ще представи ястия със зехтин, както и сладки от Кавала. Изненадващият гост е Гупсе Йозай.

    Към предаването
  • 15:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се гмурва за морска храна с морските русалки на Южна Корея и посещава швейцарска овощна градина, за да разбере защо "една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен".

    Към предаването
  • 16:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Лека храна, Сезон 1 | Епизод 19

    Гордън поднася лека храна с изобилие от вкусове.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Точени кори, Сезон 4 | Епизод 7

    Научете всичко, което трябва да знаете за печивата с точени кори. Марта ще сподели любимите си от тях – млечен пай, бастия - солен марокански пай с месо, баклава и традиционения гръцки спаначен пай – спанакопита.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладкиши с алкохол, Сезон 4 | Епизод 8

    Много десерти включват алкохол в състава си и то с основателна причина. Марта ще ни покаже четири любими десерта – традиционен плодов кейк със захаросани плодове и ядки, кростата със сливи и порто, пай със стафиди, накиснати в ром и ванилов крем и тирамису.

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесно тайландско пиршество, Сезон 2 | Епизод 66

    Към предаването
  • 18:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Основни ястия с наличните продукти, Сезон 2 | Епизод 67

    Към предаването
  • 18:50

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 19:15

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Паеля с пилешко и салата с три вида боб и пилешко.

    Към предаването
  • 20:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 20:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването
  • 21:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се гмурва за морска храна с морските русалки на Южна Корея и посещава швейцарска овощна градина, за да разбере защо "една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен".

    Към предаването
  • 22:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Ястия със зехтин, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Рефика ще представи ястия със зехтин, както и сладки от Кавала. Изненадващият гост е Гупсе Йозай.

    Към предаването
  • 22:55

    Дона Хей: Основи на съвършенството за деца

    +

    Овощна градина, Сезон 1 | Епизод 5

    Дона Хей и нейните малки помощници Мейзи и Лили прекарват деня в овощна градина в провинцията. Момичетата подготвят следобеден пикник с различни вкусни неща, като използват свежи продукти от изобилието около тях.

    Към предаването
  • 23:20

    Дона Хей: Основи на съвършенството за деца

    +

    Зеленчукова градина, Сезон 1 | Епизод 6

    Щастливите спомени от ваканциите при баба и дядо ѝ вдъхновяват Дона Хей да прекара деня в градината заедно с малките си приятели – Мади и Оскар. Тримата садят и берат зеленчуци, а след това използват продукцията, за да направят вкусни и здравословни закуски за през деня.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 00:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Лека храна, Сезон 1 | Епизод 19

    Гордън поднася лека храна с изобилие от вкусове.

    Към предаването
  • 00:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Флоренция, Сезон 2 | Епизод 1

    В този епизод Джино изследва храната, която е оформила град Флоренция, като започва с телешки бифтек ала Фиорентина. По-късно Джино ще приготви нарязан Т-бон стек с цветна панделка от тиквички и салата с козе сирене.

    Към предаването
  • 01:20

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Венеция, Сезон 2 | Епизод 2

    Следващата спирка на Джино Д'Акампо е Венеция. Там той предприема пътуване с гондола в компанията на графиня, за да научи за тип венециански хапки, наречени чичети, преди да приготви своя собствена чабата с тиквички, фенел и каперси, скариди с чили майонеза и панирана треска с лимонова майонеза.

    Към предаването
  • 01:50

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесно тайландско пиршество, Сезон 2 | Епизод 66

    Към предаването
  • 02:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Основни ястия с наличните продукти, Сезон 2 | Епизод 67

    Към предаването
  • 02:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 03:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Точени кори, Сезон 4 | Епизод 7

    Научете всичко, което трябва да знаете за печивата с точени кори. Марта ще сподели любимите си от тях – млечен пай, бастия - солен марокански пай с месо, баклава и традиционения гръцки спаначен пай – спанакопита.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладкиши с алкохол, Сезон 4 | Епизод 8

    Много десерти включват алкохол в състава си и то с основателна причина. Марта ще ни покаже четири любими десерта – традиционен плодов кейк със захаросани плодове и ядки, кростата със сливи и порто, пай със стафиди, накиснати в ром и ванилов крем и тирамису.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 9, Сезон 2 | Епизод 9

    Паеля с пилешко и салата с три вида боб и пилешко.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми се гмурва за морска храна с морските русалки на Южна Корея и посещава швейцарска овощна градина, за да разбере защо "една ябълка на ден държи лекаря далеч от мен".

    Към предаването