Сряда,

22 април

  • 06:00

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 06:30

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Бари, Сезон 1 | Епизод 3

    Джино посещава Пулия, регион, в който вековните традиции срещат модерното. В близост до Бари, оживената столица на региона, прохладният морски бриз осигурява идеални условия за отглеждане на маслини и производство на зехтин.

    Към предаването
  • 06:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 4

    Първата спирка на Джино в кулинарното пътешествие из столицата на страната е един от най-добрите деликатесни магазини в Рим.

    Към предаването
  • 07:15

    Турска кухня с Рефика

    +

    Дюнер кебап, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Рефика ще представи приготвянето на дюнер кебап и пиде с халва. Изненадващият гост е Кадир Доулу.

    Към предаването
  • 08:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Закуска "Здравословна бомба" и пиле с хумус, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми готви свръхенергийна здравословна закуска от пудинг с черен ориз и екзотични плодове, печена сьомга с джинджифилов ориз и пилешко с куркума и хумус.

    Към предаването
  • 08:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Тиква, Сезон 4 | Епизод 3

    Разберете как Марта използва тиквата за приготвянето на четири рецепти – пай с тиква и пекан, копринен чийзкейк, най-вкусният хляб с тиква, който сте опитвали и тиквен пай с шапка от меренг.

    Към предаването
  • 09:20

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Ядки, Сезон 4 | Епизод 4

    Разберете как Марта използва бадемите, лешниците, фъстъците и орехите, за да създаде традиционна линц торта, слепени овесени бисквити с кремообразен пълнеж от фъстъчено масло и известния орехов сладкиш „Свети Андрю“.

    Към предаването
  • 09:50

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови макарони и шоколадово парфе, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Кирстен прави топящи се в устата шоколадови макарони и богати шоколадови корички с фъстъчено масло.

    Към предаването
  • 10:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Пикантни основни ястия, подходящи за семейството, Сезон 2 | Епизод 62

    Към предаването
  • 10:40

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата вечеря с пилешки бутчета, Сезон 2 | Епизод 63

    Към предаването
  • 11:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Безмесно меню, Сезон 5 | Епизод 18

    Рецептите на Лора и Стоян днес са без месо, всъщност две от тях са си направо постни. Но това по никакъв начин няма да им навреди, дори напротив. Крем супата от печени червени чушки, пащърнак и печен чесън изобилства от любими вкусове и аромати...

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Джъстин ще приготви вкусни и лесни рецепти – нудли със свинско, яхния с морски дарове и фламбиран тарт с ябълки и круши.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Салата със сладки картофи и пита, и бананови кексчета.

    Към предаването
  • 13:00

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джъстин се среща с шеф-готвач Ханс Лий Расмусен, който я кани да посетят Института по туризъм на Макао, в който той учи готвачи как да готвят без да изхвърлят храна и как да направят дейността си по-устойчива.

    Към предаването
  • 13:30

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин посещава „Belos Tempos“, португалски ресторант, предлагащ традиционни домашни ястия от Макао и с удоволствие научава от шеф-готвачката Ана как се приготвя един популярен десерт.

    Към предаването
  • 13:55

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пълнежи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рефика ще приготви долма и кадаиф, а изненадващият ѝ гост е Сафет Емре Тонгуч.

    Към предаването
  • 14:45

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 15:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.

    Към предаването
  • 16:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Още здравословни рецепти, Сезон 1 | Епизод 18

    Гордън доказва, че здравословната храна в домашни условия може да бъде вкусна.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Безмесно меню, Сезон 5 | Епизод 18

    Рецептите на Лора и Стоян днес са без месо, всъщност две от тях са си направо постни. Но това по никакъв начин няма да им навреди, дори напротив. Крем супата от печени червени чушки, пащърнак и печен чесън изобилства от любими вкусове и аромати...

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Карамел, Сезон 4 | Епизод 5

    Научете всичко за карамела заедно с Марта, която ще представи четири неустоими рецепти, една от които е шестпластова шоколадова торта със солен карамел. Ще разберете и техниката за приготвяне на дулсе де лече, което ще послужи за пълнеж на маслени бисквити алфахорес.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Плодови десерти, Сезон 4 | Епизод 6

    Независимо дали сте начинаещ или напреднал в сладкарството, експертните съвети на Марта за приготвяне на вкусни плодови десерти ще ви бъдат от полза. Днес тя ще представи изкусителене тарт с розови ябълки, богат маслен кейк с шамфъстък и тарт с франджипан и круши.

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата бавно сготвена мексиканска вечеря, Сезон 2 | Епизод 64

    Към предаването
  • 18:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Вечеря със задушено по японски, Сезон 2 | Епизод 65

    Към предаването
  • 18:50

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Джъстин ще приготви вкусни и лесни рецепти – нудли със свинско, яхния с морски дарове и фламбиран тарт с ябълки и круши.

    Към предаването
  • 19:15

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Салата със сладки картофи и пита, и бананови кексчета.

    Към предаването
  • 19:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Дълбоко в тъмните мангрови гори, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 20:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тихуана - истории от границата, Сезон 7 | Епизод 2

    Животът на границата е смесица от култури и кухни, която създава уникална кулинарна сцена. Като мексикански емигрант, който живее в Америка, Пати прекарва живота си в това да комбинира различни кухни и сега тя се е захванала да проучи как този синтез от култури влияе върху храната в Тихуана.

    Към предаването
  • 20:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Епичната морска храна на Енсенада, Сезон 7 | Епизод 3

    Пристанищният град Енсенада е меката на морските дарове. Преминавайки през града, Пати опитва от съкровищата му – от известните рибни тако в "La Guerrenese", място, което предлага най-добрата улична храна на планетата, до най-стария бар в Долна Калифорния, в който е създаден коктейла „Маргарита“.

    Към предаването
  • 21:05

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.

    Към предаването
  • 22:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пълнежи, Сезон 1 | Епизод 5

    Рефика ще приготви долма и кадаиф, а изненадващият ѝ гост е Сафет Емре Тонгуч.

    Към предаването
  • 22:55

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джъстин се среща с шеф-готвач Ханс Лий Расмусен, който я кани да посетят Института по туризъм на Макао, в който той учи готвачи как да готвят без да изхвърлят храна и как да направят дейността си по-устойчива.

    Към предаването
  • 23:20

    Гурме в Макао

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин посещава „Belos Tempos“, португалски ресторант, предлагащ традиционни домашни ястия от Макао и с удоволствие научава от шеф-готвачката Ана как се приготвя един популярен десерт.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Безмесно меню, Сезон 5 | Епизод 18

    Рецептите на Лора и Стоян днес са без месо, всъщност две от тях са си направо постни. Но това по никакъв начин няма да им навреди, дори напротив. Крем супата от печени червени чушки, пащърнак и печен чесън изобилства от любими вкусове и аромати...

    Към предаването
  • 00:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Още здравословни рецепти, Сезон 1 | Епизод 18

    Гордън доказва, че здравословната храна в домашни условия може да бъде вкусна.

    Към предаването
  • 00:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Граняно, Сезон 1 | Епизод 5

    Джино се завръща в Кампания, регионът, в който е израснал и в който семейството му живее и до днес. Той посещава Граняно, световноизвестен със своята паста. Посещава и живописна овощна градина, в която попада на най-червените череши, които някога е виждал.

    Към предаването
  • 01:20

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Матера, Сезон 1 | Епизод 6

    Джино е в Пулия, за да търси невероятна храна и посещава Алтамура, място с известен по целия свят хляб. След това той преминава през един от най-бедните райони на Южна Италия Базиликата. Той опитва традиционната кухня “кучина повери” - храната на бедните хора.

    Към предаването
  • 01:50

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата бавно сготвена мексиканска вечеря, Сезон 2 | Епизод 64

    Към предаването
  • 02:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Вечеря със задушено по японски, Сезон 2 | Епизод 65

    Към предаването
  • 02:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Тихуана - истории от границата, Сезон 7 | Епизод 2

    Животът на границата е смесица от култури и кухни, която създава уникална кулинарна сцена. Като мексикански емигрант, който живее в Америка, Пати прекарва живота си в това да комбинира различни кухни и сега тя се е захванала да проучи как този синтез от култури влияе върху храната в Тихуана.

    Към предаването
  • 03:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Епичната морска храна на Енсенада, Сезон 7 | Епизод 3

    Пристанищният град Енсенада е меката на морските дарове. Преминавайки през града, Пати опитва от съкровищата му – от известните рибни тако в "La Guerrenese", място, което предлага най-добрата улична храна на планетата, до най-стария бар в Долна Калифорния, в който е създаден коктейла „Маргарита“.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Карамел, Сезон 4 | Епизод 5

    Научете всичко за карамела заедно с Марта, която ще представи четири неустоими рецепти, една от които е шестпластова шоколадова торта със солен карамел. Ще разберете и техниката за приготвяне на дулсе де лече, което ще послужи за пълнеж на маслени бисквити алфахорес.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Плодови десерти, Сезон 4 | Епизод 6

    Независимо дали сте начинаещ или напреднал в сладкарството, експертните съвети на Марта за приготвяне на вкусни плодови десерти ще ви бъдат от полза. Днес тя ще представи изкусителене тарт с розови ябълки, богат маслен кейк с шамфъстък и тарт с франджипан и круши.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Джъстин ще приготви вкусни и лесни рецепти – нудли със свинско, яхния с морски дарове и фламбиран тарт с ябълки и круши.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 8, Сезон 2 | Епизод 8

    Салата със сладки картофи и пита, и бананови кексчета.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни за семейството с Джейми

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми продължава кулинарната си обиколка на света и в Сардиния той е удивен от рядка местна паста, в Швейцария се наслаждава на легендарен обяд с манголд, а в Южна Корея опитва 167 вида ферментирало кимчи.

    Към предаването