Вторник,

21 април

  • 06:00

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 06:30

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Крайбрежието на Амалфи, Сезон 1 | Епизод 1

    Джино започва своето италианско пътешествие от изумителното крайбрежие на Амалфи, любима дестинация за почивка от детството му. Джино първо посещава китното градче Амалфи, известно по целия свят с лимоните си и изследва уединена цитрусова горичка високо над града.

    Към предаването
  • 06:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 2

    Италианските приключения на Джино продължават в Неапол – регион, в който е роден и където се е оформил като готвач. Тук той изучава храните и съставките, които са направили града известен - пица и кафе!

    Към предаването
  • 07:15

    Турска кухня с Рефика

    +

    Турски равиоли, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Рефика ще приготви мантъ и бухтички с шоколад. Изненадващият гост е Айшегюл Алдинч.

    Към предаването
  • 08:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Печени яйца и цвърчащи скариди, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър е в Япония, където събира и яде водорасли, а менюто му се състои от печени яйца с рикота, изключително вкусно мисо и цвъртящи скариди със сезонни зеленчуци и салца.

    Към предаването
  • 08:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Цитруси, Сезон 4 | Епизод 1

    Марта ще сподели любовта си към цитрусите, представяйки четири рецепти в днешния епизод – лек и въздушен портокалов кекс, лимонов пай на шейкърите и топящи се в устата квадрати с шамфъстък. А накрая сладкарката Карен ДеМаско ще направи обърнат кейк с три вида цитруси.

    Към предаването
  • 09:20

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Североизток, Сезон 4 | Епизод 2

    Днес Марта ще сподели регионални рецепти от Североизтока – тарт с червени боровинки с желе от касис и коняк, мини шоколадови пайове с шоколадов ганаш и известния нюйоркски сладкиш с маслени трохи. Накрая, заедно с госта си пекар ще покажат как се прави лесен сладкиш бабка.

    Към предаването
  • 09:50

    Кралицата на шоколада

    +

    Лесна за моделиране шоколадова паста, Сезон 1 | Епизод 4

    Тарти с шоколадово-кафеен фъдж, хрупкав десерт с шоколад и маршмелоу и карамелизирани ядки макадамия, обвити в шоколад - това е менюто на Кирстен.

    Към предаването
  • 10:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Обилна италианска вечеря, Сезон 2 | Епизод 60

    Към предаването
  • 10:40

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Празнично пиршество, Сезон 2 | Епизод 61

    Към предаването
  • 11:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Икономични рецепти, Сезон 1 | Епизод 16

    Гордън доказва, че е възможно да се приготви великолепна храна, която не струва цяло състояние.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Един епизод, пълен с вкусове – паниран карфиол и спагети с рачешко и сос с фенел. Накрая Джъстин ще ни покаже колко лесно се прави крамбъл кейк с круши, пекан и шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Салата с диня и рукола и яхния с рукола и шотландско яйце.

    Към предаването
  • 13:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Мадрид, Сезон 1 | Епизод 7

    Пол е в Мадрид – столицата на Испания. Мадрид може да не е световноизвестен със своите печива, но това не пречи на Пол да открие съвсем нови техники и рецепти.

    Към предаването
  • 13:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Варшава, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Пол посещава Полша и в столицата ѝ Варшава открива невероятни модерни печива. Полша може да не е първото място, за което да се сетите, когато става въпрос за европейски печива, но Пол открива град, отдаден на нова страст.

    Към предаването
  • 13:55

    Турска кухня с Рефика

    +

    Дюнер кебап, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Рефика ще представи приготвянето на дюнер кебап и пиде с халва. Изненадващият гост е Кадир Доулу.

    Към предаването
  • 14:45

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 15:10

    Супер храни с Джейми

    +

    Закуска "Здравословна бомба" и пиле с хумус, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми готви свръхенергийна здравословна закуска от пудинг с черен ориз и екзотични плодове, печена сьомга с джинджифилов ориз и пилешко с куркума и хумус.

    Към предаването
  • 16:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Тиква, Сезон 4 | Епизод 3

    Разберете как Марта използва тиквата за приготвянето на четири рецепти – пай с тиква и пекан, копринен чийзкейк, най-вкусният хляб с тиква, който сте опитвали и тиквен пай с шапка от меренг.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Ядки, Сезон 4 | Епизод 4

    Разберете как Марта използва бадемите, лешниците, фъстъците и орехите, за да създаде традиционна линц торта, слепени овесени бисквити с кремообразен пълнеж от фъстъчено масло и известния орехов сладкиш „Свети Андрю“.

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Пикантни основни ястия, подходящи за семейството, Сезон 2 | Епизод 62

    Към предаването
  • 18:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата вечеря с пилешки бутчета, Сезон 2 | Епизод 63

    Към предаването
  • 18:50

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Един епизод, пълен с вкусове – паниран карфиол и спагети с рачешко и сос с фенел. Накрая Джъстин ще ни покаже колко лесно се прави крамбъл кейк с круши, пекан и шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 19:15

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Салата с диня и рукола и яхния с рукола и шотландско яйце.

    Към предаването
  • 19:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Мултикултурен празник, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 20:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 20:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1

    Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.

    Към предаването
  • 21:05

    Супер храни с Джейми

    +

    Закуска "Здравословна бомба" и пиле с хумус, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми готви свръхенергийна здравословна закуска от пудинг с черен ориз и екзотични плодове, печена сьомга с джинджифилов ориз и пилешко с куркума и хумус.

    Към предаването
  • 22:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Дюнер кебап, Сезон 1 | Епизод 4

    В този епизод Рефика ще представи приготвянето на дюнер кебап и пиде с халва. Изненадващият гост е Кадир Доулу.

    Към предаването
  • 22:55

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Мадрид, Сезон 1 | Епизод 7

    Пол е в Мадрид – столицата на Испания. Мадрид може да не е световноизвестен със своите печива, но това не пречи на Пол да открие съвсем нови техники и рецепти.

    Към предаването
  • 23:20

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Варшава, Сезон 1 | Епизод 8

    В този епизод Пол посещава Полша и в столицата ѝ Варшава открива невероятни модерни печива. Полша може да не е първото място, за което да се сетите, когато става въпрос за европейски печива, но Пол открива град, отдаден на нова страст.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 00:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Близкоизточни влияния, Сезон 1 | Епизод 17

    Гордън готви ароматни закуска, обяд и вечеря в стила на Близкия Изток.

    Към предаването
  • 00:50

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Бари, Сезон 1 | Епизод 3

    Джино посещава Пулия, регион, в който вековните традиции срещат модерното. В близост до Бари, оживената столица на региона, прохладният морски бриз осигурява идеални условия за отглеждане на маслини и производство на зехтин.

    Към предаването
  • 01:20

    В Италия с Джино Д'Акампо: Скритата Италия

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 4

    Първата спирка на Джино в кулинарното пътешествие из столицата на страната е един от най-добрите деликатесни магазини в Рим.

    Към предаването
  • 01:50

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Пикантни основни ястия, подходящи за семейството, Сезон 2 | Епизод 62

    Към предаването
  • 02:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата вечеря с пилешки бутчета, Сезон 2 | Епизод 63

    Към предаването
  • 02:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 03:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1

    Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Тиква, Сезон 4 | Епизод 3

    Разберете как Марта използва тиквата за приготвянето на четири рецепти – пай с тиква и пекан, копринен чийзкейк, най-вкусният хляб с тиква, който сте опитвали и тиквен пай с шапка от меренг.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Ядки, Сезон 4 | Епизод 4

    Разберете как Марта използва бадемите, лешниците, фъстъците и орехите, за да създаде традиционна линц торта, слепени овесени бисквити с кремообразен пълнеж от фъстъчено масло и известния орехов сладкиш „Свети Андрю“.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Един епизод, пълен с вкусове – паниран карфиол и спагети с рачешко и сос с фенел. Накрая Джъстин ще ни покаже колко лесно се прави крамбъл кейк с круши, пекан и шоколадови парченца.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 7, Сезон 2 | Епизод 7

    Салата с диня и рукола и яхния с рукола и шотландско яйце.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни с Джейми

    +

    Закуска "Здравословна бомба" и пиле с хумус, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми готви свръхенергийна здравословна закуска от пудинг с черен ориз и екзотични плодове, печена сьомга с джинджифилов ориз и пилешко с куркума и хумус.

    Към предаването