Неделя,

19 април

  • 06:00

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 06:25

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Нова разнообразна кухня, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл посещава Малмьо и мултикултурната атмосфера на града я вдъхновява да направи шведска зелена шакшука. За десерт Рейчъл ще приготви много вкусни шоколадови овесени бисквити.

    Към предаването
  • 06:45

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Улиците на Гьотеборг, Сезон 1 | Епизод 6

    След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.

    Към предаването
  • 07:05

    Бон Апети

    +

    Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 5 | Епизод 13

    Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.

    Към предаването
  • 07:30

    Уикенд по мъжки

    +

    Флиндърс, Виктория, Сезон 1 | Епизод 1

    Момчетата се отправят към крайбрежието за един забавен уикенд и много лудории във Флиндърс, Виктория. Там ще правят бразилски коктейли, ще залагат на покер и ще ловят риба. Какво повече могат да искат?

    Към предаването
  • 08:00

    Уикенд по мъжки

    +

    Големият бариерен риф, Сезон 1 | Епизод 2

    В Северен Куинсланд Маню изненадва бандата с еднодневно плаване с луксозна яхта. Момчетата празнуват и се забавляват в Големия бариерен риф.

    Към предаването
  • 08:30

    Уикенд по мъжки

    +

    Големият океански път, Сезон 1 | Епизод 3

    Ейдриън отвежда групата на епично пътуване по един от най-живописните пътища в света – Големият океански път. В компания като тази, пикникът лесно се превръща в гурме угощение.

    Към предаването
  • 09:00

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Традициите на Истанбул, Сезон 2 | Епизод 1

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 09:25

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Здравословен и умерен Истанбул, Сезон 2 | Епизод 2

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 09:50

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Готварски прийоми в Истанбул, Сезон 2 | Епизод 3

    Кулинарната авторка Сара Ла Фонтейн потегля на пътешествие, за да преоткрие кулинарното и културно сърце на Истанбул - град, който разпалва света на гастрономията. Тя е решена да разбере как храна, култура и историческо наследство се смесват.

    Към предаването
  • 10:15

    Просто Найджела

    +

    Балансът на живота, Сезон 1 | Епизод 5

    Част от баланса на живота е разбирането, че различните дни изискват различни видове хранене, затова Найджела Лоусън споделя меню за постигане на този баланс в кухнята.

    Към предаването
  • 10:45

    Рецептите на Бил

    +

    Романтични моменти, Сезон 2 | Епизод 6

    Бил създава вечеря за годишнина и ни показва колко специална може да е интимната вечеря с ефектна естествена обстановка и вкусна романтична храна. Бил ни превежда през прекрасното меню за една най-скъпите му приятелки и партньора й.

    Към предаването
  • 11:10

    Рецептите на Бил

    +

    Празнични дни, Сезон 2 | Епизод 7

    В Сидни е Коледа, горещо е, а морските дарове са на барбекюто. Това е семейната Коледа на Бил в австралийски стил с почит към традицията. Денят след Коледа е за почивка. За своите приятели Бил организира пикник край пристанището.

    Към предаването
  • 11:35

    Ваканцията на Бил

    +

    Източно крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 1

    Бил Грейнджър пътува до Нов Южен Уелс, за да присъства на селскостопанско шоу и да участва в състезание за печива.

    Към предаването
  • 12:05

    Дона Хей: Основи на съвършенството за деца

    +

    На гости с преспиване, Сезон 1 | Епизод 3

    Като майка на две момчета, Дона Хей е супер развълнувана да бъде домакин на гости с преспиване на група от момичета. Дона и малките ѝ приятелки ще направят лесни домашни пици, както и шоколадов пудинг в чаши.

    Към предаването
  • 12:30

    Дона Хей: Основи на съвършенството за деца

    +

    Търсене на съкровища, Сезон 1 | Епизод 4

    Дона Хей помага на малките си приятели Чарли и Алекс да се подготвят за търсене на съкровища заедно с приятелите им. Те ще имат нужда от питателна храна, затова ще приготвят засищащи закуски с нисък гликемичен индекс.

    Към предаването
  • 13:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    След многобройни проби, инспекции и подготовки, ресторантът "Дебелата патица" отваря врати за първи път пред австралийската публика. Успехът на дългогодишната подготовка, финансиране и приготовления зависят от австралийските ястия на Хестън.

    Към предаването
  • 14:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7

    Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.

    Към предаването
  • 14:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Празничен завършек, Сезон 1 | Епизод 8

    Рейчъл ще приготви студен рак и ще го поднесе с топла рачешка супа и пай със сирене. За десерт – класически шведски чийзкейк, сервиран с топла бита сметана и сладко.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джоди Уитакър, Сезон 7 | Епизод 1

    Джейми и Джими посрещат Джоди Уитакър за невероятен урок по готвене. В кафенето, което е с приблизителните размери на космическия кораб “Тардис“, Джоди помага на момчетата да приготвят богато меню за уикенда.

    Към предаването
  • 16:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 11, Сезон 2 | Епизод 11

    Черешово клафути

    Към предаването
  • 16:30

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 12, Сезон 2 | Епизод 12

    Маделени с шамфъстък

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 5 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 17:30

    Просто Найджела

    +

    Семеен фаворит, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Найджела Лоусън ни демонстрира любими семейни рецепти за пухкави палачинки със сироп от мед и малини.

    Към предаването
  • 18:00

    Просто Найджела

    +

    Уютно настроение, Сезон 1 | Епизод 4

    В епизода Найджела представя релаксиращи домашни рецепти за мъфини с чай и рибно тако.

    Към предаването
  • 18:30

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Ани и Джейсън, Сезон 5 | Епизод 1

    Днес в любимото предаване за домашни рецепти на Австралия ни очакват много изненади. Шоуто се завръща с нов формат.

    Към предаването
  • 19:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Андрю и Амилия, Сезон 5 | Епизод 2

    Днес в Канмера двойката Андрю и Амелия ще забърка меню от три блюда.

    Към предаването
  • 21:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 22:05

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми приготвя киш с аспержи и паста карбонара с богат зеленчуков пълнеж, а след пътуване до Йерусалим той приготвя изумителен печен карфиол.

    Към предаването
  • 22:55

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Бразилия, Сезон 7 | Епизод 7

    Антъни изследва културата и храната на Бразилия, истински впечатлен от архитектурата и класическите коли, движещи се по улиците.

    Към предаването
  • 23:45

    Антъни Бурдейн: Без задръжки

    +

    Япония, Сезон 7 | Епизод 8

    Кулинарният автор опитва храната на Хокайдо, най-северната японска провинция. Епизодът е заснет малко преди островът да бъде разтърсен от земетресение и цунами през март 2011 г.

    Към предаването
  • 00:30

    Уикенд по мъжки

    +

    Мултикултурен празник, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 00:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джоди Уитакър, Сезон 7 | Епизод 1

    Джейми и Джими посрещат Джоди Уитакър за невероятен урок по готвене. В кафенето, което е с приблизителните размери на космическия кораб “Тардис“, Джоди помага на момчетата да приготвят богато меню за уикенда.

    Към предаването
  • 01:45

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 02:10

    Бон Апети

    +

    Лежерно, Сезон 3 | Епизод 4

    Лежерното меню на Лора и Стоян започва с апетитна крем супа от моркови с ярък цвят. След товаще ни споделят идея за бързо основно - пай с пилешко и броколи. Накрая ще поднесат бурата с боровинки и хрупкави трохи - лесен за приготвяне и много елегантен десерт.

    Към предаването
  • 02:35

    Бон Апети

    +

    Споделено с приятели, Сезон 3 | Епизод 6

    Менюто на Лора и Стоян ще започне с апетитна фритата, която двамата сервират като предястие. След това ще ни изкушат с вкусни кюфтенца от телешка кайма с горчичен сос, подходящи и за делник, и за празник. А на финала ще ни мотивират да опечем сладки с фурми и шоколад.

    Към предаването
  • 03:00

    Бон Апети

    +

    Свежо и лесно, Сезон 3 | Епизод 8

    Този епизод започва с пъстра и вкусна салата. След нея Лора и Стоян приготвят бързо основно - пъстърва на фурна. Комбинират я с апетитния, лесен за приготвяне сос “Чимичури”. Менюто им завършва с изкусителен шоколадов крем с амарени.

    Към предаването
  • 03:25

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Лесно и бързо, Сезон 3 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще ни покажат, че не е никак сложно да опечем вкусни, домашни гризини. След това ще ни дадат идея за апетитно и бързо основно - ще направят омлет с кайма. Освен това ще ни покажат колко е лесно да направим сладоледени квадрати с манго и кисело мляко.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването