Петък,

17 април

  • 06:10

    Двама лакоми италианци

    +

    Алпи, Сезон 2 | Епизод 3

    Дуото научава повече за италианската находчивост чрез предприемчивите кулинарни умения на ломбардците.

    Към предаването
  • 07:15

    Турска кухня с Рефика

    +

    Сос с кайма върху хрупкав хляб, Сезон 1 | Епизод 1

    В първия епизод на новото си предаване Рефика ще ни разкаже за кулинарните техники в турската кухня, ще посрещне много гости и ще се опита да върне забравени ценности. Тя ще представи на публиката рецептите за тирит и азиде – десерт с петмез от грозде. А изнедващият гост ще бъде Джандан Ерчетин.

    Към предаването
  • 08:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Кебап, вегетариански бургер и салата, Сезон 1 | Епизод 3

    Джейми обикаля Гърция в търсене на храна и прави упражнения в Япония, а също така готви здравословен пилешки кебаб с чеснов хляб и зеленчуков тофу бургер с градинска салата и босилек.

    Към предаването
  • 08:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от Гърция, Сезон 9 | Епизод 10

    В днешния епизод Марта показва как да пресъздадете автентичните аромати на Гърция с различни уникални съставки: баклава с орехи и мед, курабии с мастиха и двукратно изпечена паксимадия, ароматизирана с узо, сусам и нотка портокал.

    Към предаването
  • 09:20

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от Холандия, Сезон 9 | Епизод 11

    За малка страна като Нидерландия холандците имат огромно разнообразие от бисквитки. В днешния си епизод Марта споделя три известни рецепти: спекулоос, строопвафел и маслени, хрупкави арнхемсе майсес.

    Към предаването
  • 09:50

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови палачинки, шоколадови кокосови орехи и шоколадов бало, Сезон 1 | Епизод 2

    Кралицата на шоколада ще ни покаже колко изкусителни могат да бъдат шоколадовите парченца.

    Към предаването
  • 10:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Да нахраним много хора, Сезон 2 | Епизод 56

    Към предаването
  • 10:40

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класически яхнии, Сезон 2 | Епизод 57

    Към предаването
  • 11:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Храна за душата, Сезон 1 | Епизод 14

    Гордън поднася превъзходна храна за сгряване, включително пикантна печена каша.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Лесно пиле с куркума и закуска с овесени ядки, която престоява цяла нощ – чудесни решения за заетите дни.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Лазаня със зелени аспержи и спагети с миди.

    Към предаването
  • 13:00

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 14:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Кюфтета, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод Рефика ще представи приготвянето на кюфтета и хрупкава баклава без сироп. Изненадващият гост е Карсу.

    Към предаването
  • 15:00

    Супер храни с Джейми

    +

    Здравословни спагети карбонара и яхния с пушен черен боб, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми Оливър се среща с костариканските каубои и готви паста карбонара с пушен бекон, грах, бадеми и босилек, а също и яхния от черен боб с тиква, чушки, ориз и люта салца.

    Към предаването
  • 16:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Ден за пикник, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън се обръща към приготвянето на страхотна храна за пикник.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Класически сладки от Италия, Сезон 9 | Епизод 12

    На италиански "долче вита" означава сладък живот, така че изглежда подходящо италианците да ядат бисквитки на закуска, обяд и вечеря. В днешния епизод Марта споделя три страхотни рецепти.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Френски сладки, Сезон 9 | Епизод 13

    Когато става въпрос за печива, никой не е по-добър от французите. Днес Марта представя изпитани във времето техники за три известни френски вида бисквити: папийони, целувки и може би най-популярната бисквита във Франция, сабле бретон.

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Нискобюджетни основни ястия, Сезон 2 | Епизод 58

    Към предаването
  • 18:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Печено анешко за вечеря, Сезон 2 | Епизод 59

    Към предаването
  • 18:50

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Лесно пиле с куркума и закуска с овесени ядки, която престоява цяла нощ – чудесни решения за заетите дни.

    Към предаването
  • 19:15

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Лазаня със зелени аспержи и спагети с миди.

    Към предаването
  • 19:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Долината Хуон, Сезон 1 | Епизод 10

    Момчетата поемат през пустинята на Тасмания за приключение в долината Хуон. След като прекарват известно време в риболов, Мигел приготвя риба без огън, а Адриан разкрива тайната на пресните ньоки.

    Към предаването
  • 20:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Оаксака - вкусна бъркотия, Сезон 6 | Епизод 9

    Пати посещава град Сан Мартин Тилкатете, за да се срещне с Мария и Якобо в известната им школа по изкуства. Там тя научава тънкостите в изработването на дървените фигури алебрихес и опитва невероятно вкусна храна от черен дроб и яйца.

    Към предаването
  • 20:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Как научих всичко това, Сезон 6 | Епизод 10

    Хората винаги питат Пати как е превърнала страстта си към храната в кариера. През годините тя е разказвала само части от историята, а сега ще я разкаже цялата. В Оаксака тя се среща с жена, която се е преместила от малък град, без пари и средства, за да преследва мечтата си да готви.

    Към предаването
  • 21:05

    Супер храни с Джейми

    +

    Здравословни спагети карбонара и яхния с пушен черен боб, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми Оливър се среща с костариканските каубои и готви паста карбонара с пушен бекон, грах, бадеми и босилек, а също и яхния от черен боб с тиква, чушки, ориз и люта салца.

    Към предаването
  • 22:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Кюфтета, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод Рефика ще представи приготвянето на кюфтета и хрупкава баклава без сироп. Изненадващият гост е Карсу.

    Към предаването
  • 22:55

    Скритата Франция с Рик Стайн

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Пътуването на Рик Стайн из Франция продължава в Бургундия. В Оверн той се наслаждава на топли ястия, създадени с най-качествените месо и млечни продукти.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 00:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Ден за пикник, Сезон 1 | Епизод 15

    Гордън се обръща към приготвянето на страхотна храна за пикник.

    Към предаването
  • 00:50

    Двама лакоми италианци

    +

    Рим, Сезон 2 | Епизод 4

    Дженаро и Антонио наблюдават съвременния италианец и се опитват да разберат дали в Италия все още има място за мачовци. В планинските села на Лацио мъжете имат стада и се грижат за семейството. В Рим обаче жените все повече поемат контрола.

    Към предаването
  • 01:50

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Нискобюджетни основни ястия, Сезон 2 | Епизод 58

    Към предаването
  • 02:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Печено анешко за вечеря, Сезон 2 | Епизод 59

    Към предаването
  • 02:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Оаксака - вкусна бъркотия, Сезон 6 | Епизод 9

    Пати посещава град Сан Мартин Тилкатете, за да се срещне с Мария и Якобо в известната им школа по изкуства. Там тя научава тънкостите в изработването на дървените фигури алебрихес и опитва невероятно вкусна храна от черен дроб и яйца.

    Към предаването
  • 03:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Как научих всичко това, Сезон 6 | Епизод 10

    Хората винаги питат Пати как е превърнала страстта си към храната в кариера. През годините тя е разказвала само части от историята, а сега ще я разкаже цялата. В Оаксака тя се среща с жена, която се е преместила от малък град, без пари и средства, за да преследва мечтата си да готви.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Класически сладки от Италия, Сезон 9 | Епизод 12

    На италиански "долче вита" означава сладък живот, така че изглежда подходящо италианците да ядат бисквитки на закуска, обяд и вечеря. В днешния епизод Марта споделя три страхотни рецепти.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Френски сладки, Сезон 9 | Епизод 13

    Когато става въпрос за печива, никой не е по-добър от французите. Днес Марта представя изпитани във времето техники за три известни френски вида бисквити: папийони, целувки и може би най-популярната бисквита във Франция, сабле бретон.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Лесно пиле с куркума и закуска с овесени ядки, която престоява цяла нощ – чудесни решения за заетите дни.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Лазаня със зелени аспержи и спагети с миди.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни с Джейми

    +

    Здравословни спагети карбонара и яхния с пушен черен боб, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми Оливър се среща с костариканските каубои и готви паста карбонара с пушен бекон, грах, бадеми и босилек, а също и яхния от черен боб с тиква, чушки, ориз и люта салца.

    Към предаването