Вторник,

14 април

  • 06:10

    Двама лакоми италианци

    +

    Светци и чудеса (Пулия), Сезон 1 | Епизод 4

    В този последен епизод религиозният скептик Антонио и фанатичният вярващ Дженаро минават през манастирите, светилищата и фестивалите на Пулия, за да открият дали храната и религията все още са толкова тясно свързани, колкото в младостта им.

    Към предаването
  • 07:15

    Турска кухня с Рефика

    +

    Готвене в различни съдове, Сезон 1 | Епизод 10

    Рецептите в днешния епизод са за торта в тиган и торта за рожден ден. Гост на Рефика ще бъде Евренджан Гюндюз.

    Към предаването
  • 08:00

    Кулинарното бягство на Джейми

    +

    Атина, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 08:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Австрия, Германия и Швейцария, Сезон 9 | Епизод 4

    Празниците обединяват пекарските традиции на Австрия, Германия и Швейцария. Някогашните празничните рецепти сега са любими целогодишно. В днешния епизод Марта споделя някои от най-популярните.

    Към предаването
  • 09:20

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Латинска Америка, Сезон 9 | Епизод 5

    Присъединете се към Марта с три емблематични рецепти, подчертаващи богатото кулинарно наследство на Латинска Америка. Полворонес със захарна глазура и канела, сандвич-бисквитки с размер на хапки и гватемалски чампуради.

    Към предаването
  • 09:50

    Кралицата на шоколада

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 10:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите леки семейни ястия, Сезон 2 | Епизод 49

    Към предаването
  • 10:40

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата испанска празнична вечеря, Сезон 2 | Епизод 50

    Към предаването
  • 11:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Американска храна, Сезон 1 | Епизод 11

    Гордън ни показва ястия, вдъхновени от Америка, които обича да готви за семейството си. Рецептите включват яйца, бекон и хаш браунс, превъзходна салата Цезар, бисквити с фъстъчено масло и конфитюр и сензационно говеждо на барбекю.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 5 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Пържола с бърз сос „Беарнез“ и ястие в уок със свинско.

    Към предаването
  • 13:00

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!

    Към предаването
  • 13:30

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 6

    Пол е в града на русалката - Копенхаген. Датчаните често са смятани за най-щастливите хора в света – възможно ли е това да има нещо общо с техните печива? Пол Холивуд е човекът, който трябва да разбере дали е така.

    Към предаването
  • 13:55

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пържено месо, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес от Рефика ще разберем как се приготвя пържено месо, печен нахут и десерт „7 братя и сестри“. На гости ще бъде Нил Караибрахимгил.

    Към предаването
  • 14:45

    Вкусът на Истанбул със Сара ла Фонтейн

    +

    Оранжево, Сезон 1 | Епизод 3

    В тази нова поредица Сара Ла Фонтейн ще поеме на пътешествие, за да открие път към сърцето на Истанбул - един впечатляващ град, за който се носят гастрономични легенди. Времето, прекарано там, ще бъде една гастрономическа и кулинарна одисея.

    Към предаването
  • 15:10

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването
  • 16:05

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Питателна храна, Сезон 1 | Епизод 12

    Гордън се заема да приготви питателна храна. Рецептите, които създават уют и топлина и засищат прекрасно, са превъзходен уелш рарбит и приятна супа от печени домати.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 5 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 17:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Източна Европа, Сезон 9 | Епизод 6

    Източна Европа е известна с ценните рецепти, които се предават от поколение на поколение. В днешния епизод Марта споделя специален спомен от майка си с любимите на семейството полски хрусчики.

    Към предаването
  • 17:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Италиански бисквити, Сезон 9 | Епизод 7

    Всички 20 региона на Италия имат свои собствени кулинарни традиции, но общото за италианците е любовта им към бисквитките. Днес Марта споделя три любими рецепти: бачи ди дама от Пиемонт с кестенов пълнеж, бисквитки от Тоскана и брути ма буони.

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класически стек, Сезон 2 | Епизод 51

    Към предаването
  • 18:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни предястия, Сезон 2 | Епизод 52

    Към предаването
  • 18:50

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 19:15

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Пържола с бърз сос „Беарнез“ и ястие в уок със свинско.

    Към предаването
  • 19:40

    Уикенд по мъжки

    +

    Луксозна испанска вила, Сезон 1 | Епизод 7

    Мигел изненадва момчетата с луксозен уикенд в автентична испанска вила. Когато предизвиква Маню за състезание между десерти от Испания и Франция, националната гордост е заложена на карта.

    Към предаването
  • 20:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Една кралица в Земята на боговете, Сезон 6 | Епизод 3

    В Теотитлан дел Вале Пати се среща с един от най-добрите готвачи в Оахака - Абигейл Мендоса, която ще ни покаже техники и рецепти на своите предци сапотеките, а после Пати ще се развихри в кухнята с нови идеи и съставки, вдъхновени от срещата ѝ.

    Към предаването
  • 20:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Пътят на мескала, Сезон 6 | Епизод 4

    Пати пътува до район в Оахака, известен с най-добрия мескал в Мексико. Там тя се среща с местен производител и научава как се осъществява отглеждането на мескала, а у дома приготвя ястия, в които изпозва мескал, за близки приятели.

    Към предаването
  • 21:05

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването
  • 22:00

    Турска кухня с Рефика

    +

    Пържено месо, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес от Рефика ще разберем как се приготвя пържено месо, печен нахут и десерт „7 братя и сестри“. На гости ще бъде Нил Караибрахимгил.

    Към предаването
  • 22:55

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Неапол, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Пол е в Южна Италия и разглежда улиците на Неапол и крайбрежието на Амалфи. Неапол определено има своето място на световната карта на печивата. Всъщност там е създадено вероятно най-разпространеното печиво - пицата!

    Към предаването
  • 23:20

    Градски печива с Пол Холивуд

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 6

    Пол е в града на русалката - Копенхаген. Датчаните често са смятани за най-щастливите хора в света – възможно ли е това да има нещо общо с техните печива? Пол Холивуд е човекът, който трябва да разбере дали е така.

    Към предаването
  • 23:55

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 5 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 00:25

    Домашните рецепти на Гордън Рамзи

    +

    Питателна храна, Сезон 1 | Епизод 12

    Гордън се заема да приготви питателна храна. Рецептите, които създават уют и топлина и засищат прекрасно, са превъзходен уелш рарбит и приятна супа от печени домати.

    Към предаването
  • 00:50

    Двама лакоми италианци

    +

    Калабрия, Сезон 2 | Епизод 1

    Те започват от южния район Калабрия, където си пропомнят любими рецепти от детството. Антонио разкрива тайната на топлия обяд за училище, а Дженаро разказва спомените си за ритуалното колене на прасе.

    Към предаването
  • 01:50

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класически стек, Сезон 2 | Епизод 51

    Към предаването
  • 02:15

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни предястия, Сезон 2 | Епизод 52

    Към предаването
  • 02:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Една кралица в Земята на боговете, Сезон 6 | Епизод 3

    В Теотитлан дел Вале Пати се среща с един от най-добрите готвачи в Оахака - Абигейл Мендоса, която ще ни покаже техники и рецепти на своите предци сапотеките, а после Пати ще се развихри в кухнята с нови идеи и съставки, вдъхновени от срещата ѝ.

    Към предаването
  • 03:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Пътят на мескала, Сезон 6 | Епизод 4

    Пати пътува до район в Оахака, известен с най-добрия мескал в Мексико. Там тя се среща с местен производител и научава как се осъществява отглеждането на мескала, а у дома приготвя ястия, в които изпозва мескал, за близки приятели.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Бисквити от Източна Европа, Сезон 9 | Епизод 6

    Източна Европа е известна с ценните рецепти, които се предават от поколение на поколение. В днешния епизод Марта споделя специален спомен от майка си с любимите на семейството полски хрусчики.

    Към предаването
  • 03:55

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Италиански бисквити, Сезон 9 | Епизод 7

    Всички 20 региона на Италия имат свои собствени кулинарни традиции, но общото за италианците е любовта им към бисквитките. Днес Марта споделя три любими рецепти: бачи ди дама от Пиемонт с кестенов пълнеж, бисквитки от Тоскана и брути ма буони.

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Пържола с бърз сос „Беарнез“ и ястие в уок със свинско.

    Към предаването
  • 05:10

    Супер храни с Джейми

    +

    Тиквена даал с пържени яйца и печен стек, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми Оливър посещава Никойския полуостров в Коста Рика, където столетниците не са необичайно явление, след което продължава към гръцкия остров Икария за яйчен хляб с горски плодове и шамфъстък.

    Към предаването