Неделя,

29 март

  • 20:05

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бързо готвене: Пресни фермерски продукти, Сезон 4 | Епизод 36

    Тази вечер отборите се отправят на юг, към известния регион на река Маргарет. Пристигайки в красива винарна, те получават задача да приготвят храна за 100 фермери, празнуващи 100-годишнината на Асоциацията на фермерите, само за 100 минути.

    Към предаването
  • 21:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 21:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 22:00

    Зеленчуковите специалитети на Джейми

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Зеленчуковата мисия на Джейми продължава с лесна лазаня с патладжан, огромни броколи, азиатска бобена салата и суши.

    Към предаването
  • 22:55

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Тайпе, Сезон 2 | Епизод 5

    Тони изучава един от най-динамичните, гостоприемни и безопасни азиатски градове – Тайпе. В резултат на сложното си колониално минало градът днес представлява смесица от различни култури, а техните кухни са създали гастрономически рай, за който Тони мечтае след последното си посещение.

    Към предаването
  • 23:50

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сиатъл, Сезон 2 | Епизод 6

    Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.

    Към предаването
  • 00:25

    Уикенд по мъжки

    +

    Големият бариерен риф, Сезон 1 | Епизод 2

    В Северен Куинсланд Маню изненадва бандата с еднодневно плаване с луксозна яхта. Момчетата празнуват и се забавляват в Големия бариерен риф.

    Към предаването
  • 00:40

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Грег Дейвис, Сезон 6 | Епизод 7

    Към Джейми и Джими се присъединява комедийния гигант Грег Дейвис. В менюто ще видим вкусен уелски агнешки кебап, автентично тайландско пилешко къри плюс вълнуваща къмпинг храна.

    Към предаването
  • 01:35

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 02:00

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 02:25

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 02:50

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 03:15

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването
  • 03:40

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 04:10

    Бон Апети

    +

    Лесно и бързо, Сезон 3 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще ни покажат, че не е никак сложно да опечем вкусни, домашни гризини. След това ще ни дадат идея за апетитно и бързо основно - ще направят омлет с кайма. Освен това ще ни покажат колко е лесно да направим сладоледени квадрати с манго и кисело мляко.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 05:05

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15

    Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.

    Към предаването