Петък,

13 март

  • 06:10

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Традиционно, но различно, Сезон 1 | Епизод 4

    Традиционни, но различни. Такива са рецептите, които Нина ще покаже в този епизод. Баските имат един популярен сладкиш с плънка от ванилов крем и вишни. Понеже макът се използва често за сладкиши по нашите географски ширини, Нина решава да направи плънка с мак. Резултатът е повече от интересен.

    Към предаването
  • 06:35

    От градината на масата

    +

    Йереславец, Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 07:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Корнуол, Сезон 1 | Епизод 18

    Днес е в Корнуол за класическо корнуолско печиво, камбала с лимон и канадски печен фасул.

    Към предаването
  • 08:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Фасул, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми бере боб в градината си. Той приготвя три разнообразни рецепти, за да покаже универсалността на боба. Шареният боб отива в яхния, със зеления боб ще направи маринована салата, а бобът борлоти ще го запече.

    Към предаването
  • 08:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Домати, Сезон 1 | Епизод 10

    Градината на Джейми е пълна с домати от всякакъв размер, форма и цвят. Салатата от домати на Джейми изглежда разкошна, а фусилите със сурова доматена салца са направо върхът.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Тортата на Валерио

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто барбекю пиршество, Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите вегетариански ястия, Сезон 2 | Епизод 6

    Към предаването
  • 11:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Истинската бърза храна, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектен хаш браунс с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    Към предаването
  • 13:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 13:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 14:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 19

    Днес е в Девън за любимата телешка яхния на Уинстън Чърчил, американска класика и пилешка супа.

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Туршия и консерви, Сезон 1 | Епизод 11

    В този епизод Джейми разказва историята на мариноването и консервирането. Ако сте отгледали своя собствена продукция, ще искате да я запазите толкова дълго, колкото можете, особено, когато се налага да оползотворите изобилната реколта.

    Към предаването
  • 15:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Тиквички, Сезон 1 | Епизод 12

    В градината на Джейми има богата реколта от тиквички и той ни показва как да ги използваме, докато са в сезон. Те не само че имат различни форми, размери и цветове, но и нежните им цветове също са годни за консумация.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Класическа улична храна, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта "Лорейн" 2. Тарт с швейцарско сирене и домати, Сезон 3 | Епизод 3

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Закуски за след училище, Сезон 2 | Епизод 7

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Невероятни ястия в един съд, Сезон 2 | Епизод 8

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Лора Касай е в кухнята, за да приготви италианска класика - пресни фетучини с биск от раци. След това Джъстин ще направи перфектен хаш браунс с допълнителна хрупкавост.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    Към предаването
  • 20:00

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Раротонга, осториви Кук, Сезон 1 | Епизод 9

    Остров Раротонга от островите Кук осигурява на шеф-готвач Питър Курувита не само възхитителни гледки, но и уникални възможности да научи от приятелски настроените местни как да лови и събира храна от природата.

    Към предаването
  • 20:30

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Острови Кук, ІІ част, Сезон 1 | Епизод 10

    Като подходящ завършек на островното пиршество, шеф-готвачът Питър Курувита разглежда красивата природа на островите Кук, учейки се да лови по традиционен начин кални раци.

    Към предаването
  • 21:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Туршия и консерви, Сезон 1 | Епизод 11

    В този епизод Джейми разказва историята на мариноването и консервирането. Ако сте отгледали своя собствена продукция, ще искате да я запазите толкова дълго, колкото можете, особено, когато се налага да оползотворите изобилната реколта.

    Към предаването
  • 21:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Тиквички, Сезон 1 | Епизод 12

    В градината на Джейми има богата реколта от тиквички и той ни показва как да ги използваме, докато са в сезон. Те не само че имат различни форми, размери и цветове, но и нежните им цветове също са годни за консумация.

    Към предаването
  • 22:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Девън, Сезон 1 | Епизод 19

    Днес е в Девън за любимата телешка яхния на Уинстън Чърчил, американска класика и пилешка супа.

    Към предаването
  • 23:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 23:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването
  • 00:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Класическа улична храна, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Азиатско приключение

    +

    Хонгконг, Сезон 1 | Епизод 1

    Рокерите лакомници са в Хонгконг - забързан град, в който Изтока среща Запада, за да открият автентичните корени на любимите на британците китайски ястия.

    Към предаването
  • 02:05

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Закуски за след училище, Сезон 2 | Епизод 7

    Към предаването
  • 02:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Невероятни ястия в един съд, Сезон 2 | Епизод 8

    Към предаването
  • 02:45

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Раротонга, осториви Кук, Сезон 1 | Епизод 9

    Остров Раротонга от островите Кук осигурява на шеф-готвач Питър Курувита не само възхитителни гледки, но и уникални възможности да научи от приятелски настроените местни как да лови и събира храна от природата.

    Към предаването
  • 03:10

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Острови Кук, ІІ част, Сезон 1 | Епизод 10

    Като подходящ завършек на островното пиршество, шеф-готвачът Питър Курувита разглежда красивата природа на островите Кук, учейки се да лови по традиционен начин кални раци.

    Към предаването
  • 03:35

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Традиционно, но различно, Сезон 1 | Епизод 4

    Традиционни, но различни. Такива са рецептите, които Нина ще покаже в този епизод. Баските имат един популярен сладкиш с плънка от ванилов крем и вишни. Понеже макът се използва често за сладкиши по нашите географски ширини, Нина решава да направи плънка с мак. Резултатът е повече от интересен.

    Към предаването
  • 04:00

    От градината на масата

    +

    Йереславец, Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 04:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    Към предаването
  • 05:00

    Рокери лакомници: Азиатско приключение

    +

    Хонгконг, Сезон 1 | Епизод 1

    Рокерите лакомници са в Хонгконг - забързан град, в който Изтока среща Запада, за да открият автентичните корени на любимите на британците китайски ястия.

    Към предаването