Четвъртък,

12 март

  • 06:10

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Пикник в парка, Сезон 1 | Епизод 3

    Пикник в парка. Какво ни е нужно, за да го превърнем в запомнящо се и много вкусно преживяване? Нещо съвършено като вкус, това е ясно, но и удобно за пренасяне в кошницата по пътя. Нина Бабич има брилянтна идея. Нина ще приготви бриош „Босток“ от бриоша, останал от предишния ден, а после - „Полонез“.

    Към предаването
  • 06:35

    От градината на масата

    +

    Света Троица в Словенских горицах, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 07:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Рочдейл, Сезон 1 | Епизод 17

    Днес е в Рочдейл, Ланкашър за пай с пача, вариант на фиш енд чипс и френски киш.

    Към предаването
  • 08:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Барбекю, Сезон 1 | Епизод 7

    В деня за барбекю Джейми готви всичко на скарата - от миди до агнешко, пилешко, ребра и дори лук. Барбекюто не е само за наденици и бургери. Джейми ни показва някои прости правила и техники, които ще направят храната винаги вкусна и правилно приготвена.

    Към предаването
  • 08:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Салата, Сезон 1 | Епизод 8

    Лято е, а градината на Джейми ражда великолепни марули и зелени салати. Джейми първо обяснява принципите на дресинга, а след това прави обикновена зелена салата. Пресните подправки могат да бъдат добавени в салата или в някое лятно ястие и Джейми прави кростини с билки и домати.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    1. Малинов чийзкейк 2. Залцбургски нокерл

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    1. Бананови полонези 2. Ескимоски целувки

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Любими ястия от кръчмата, приготвени вкъщи, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-страхотните бургери за вечеря, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 11:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Лесно приготвяне, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Към предаването
  • 13:00

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 13:30

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 14:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Корнуол, Сезон 1 | Епизод 18

    Днес е в Корнуол за класическо корнуолско печиво, камбала с лимон и канадски печен фасул.

    Към предаването
  • 15:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Фасул, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми бере боб в градината си. Той приготвя три разнообразни рецепти, за да покаже универсалността на боба. Шареният боб отива в яхния, със зеления боб ще направи маринована салата, а бобът борлоти ще го запече.

    Към предаването
  • 15:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Домати, Сезон 1 | Епизод 10

    Градината на Джейми е пълна с домати от всякакъв размер, форма и цвят. Салатата от домати на Джейми изглежда разкошна, а фусилите със сурова доматена салца са направо върхът.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Истинската бърза храна, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Тортата на Валерио

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто барбекю пиршество, Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите вегетариански ястия, Сезон 2 | Епизод 6

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Задушена волска опашка, мариновани гъби, карамелизиран лук – Джъстин ще приготви тези рецепти, а и още.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Към предаването
  • 20:00

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Порт Вила, Вануату, Сезон 1 | Епизод 7

    Питър Курувита се учи как да лови и събира по традиционен островен начин на зашеметяващия фон на слънчевия остров Вануату.

    Към предаването
  • 20:30

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Тана, Вануату, Сезон 1 | Епизод 8

    Шеф-готвачът Питър Курувита се сбогува с девствената природа на остров Вануату, като приготвя на върха на вулкан традиционно меланезийско пиршество и открива ефекта на силния корен кава.

    Към предаването
  • 21:00

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Фасул, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми бере боб в градината си. Той приготвя три разнообразни рецепти, за да покаже универсалността на боба. Шареният боб отива в яхния, със зеления боб ще направи маринована салата, а бобът борлоти ще го запече.

    Към предаването
  • 21:30

    Домашна кухня с Джейми Оливър

    +

    Домати, Сезон 1 | Епизод 10

    Градината на Джейми е пълна с домати от всякакъв размер, форма и цвят. Салатата от домати на Джейми изглежда разкошна, а фусилите със сурова доматена салца са направо върхът.

    Към предаването
  • 22:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Корнуол, Сезон 1 | Епизод 18

    Днес е в Корнуол за класическо корнуолско печиво, камбала с лимон и канадски печен фасул.

    Към предаването
  • 23:00

    Да готвим като италианци

    +

    Готви с очите и ръцете си, Сезон 1 | Епизод 3

    За италианците рецептите никога не са били по-важни в кухнята от усета им за готвене. В този епизод Силвия ще готви без точни мерки. За начало тя ще направи вкусни мини пици от стар хляб и супер лесно ризото със скариди и лимон.

    Към предаването
  • 23:30

    Да готвим като италианци

    +

    Свещеният хляб, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът е свещен за италианците, той присъства на масата винаги и никога не се изхвърля. Днес Силвия ще сподели три начина за използване на останал хляб – паста орекиете, печена риба и нещо впечатляващо за десерт, за което никога няма да предположите, че е направено от стар хляб.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 00:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Истинската бърза храна, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Пътешествие на Север

    +

    Южна Швеция, Сезон 1 | Епизод 6

    Пътешествието из Балтика не би било пълно без рокерите лакомници да опитат различни ястия на шведска маса. След това се срещат с Ева, местна рибарка, която е трябвало да се бори за място в риболовната общност.

    Към предаването
  • 02:05

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто барбекю пиршество, Сезон 2 | Епизод 5

    Към предаването
  • 02:25

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите вегетариански ястия, Сезон 2 | Епизод 6

    Към предаването
  • 02:45

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Порт Вила, Вануату, Сезон 1 | Епизод 7

    Питър Курувита се учи как да лови и събира по традиционен островен начин на зашеметяващия фон на слънчевия остров Вануату.

    Към предаването
  • 03:10

    Островни пиршества с Питър Курувита

    +

    Тана, Вануату, Сезон 1 | Епизод 8

    Шеф-готвачът Питър Курувита се сбогува с девствената природа на остров Вануату, като приготвя на върха на вулкан традиционно меланезийско пиршество и открива ефекта на силния корен кава.

    Към предаването
  • 03:35

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Пикник в парка, Сезон 1 | Епизод 3

    Пикник в парка. Какво ни е нужно, за да го превърнем в запомнящо се и много вкусно преживяване? Нещо съвършено като вкус, това е ясно, но и удобно за пренасяне в кошницата по пътя. Нина Бабич има брилянтна идея. Нина ще приготви бриош „Босток“ от бриоша, останал от предишния ден, а после - „Полонез“.

    Към предаването
  • 04:00

    От градината на масата

    +

    Света Троица в Словенских горицах, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 04:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 9, Сезон 6 | Епизод 9

    Към предаването
  • 05:00

    Рокери лакомници: Пътешествие на Север

    +

    Южна Швеция, Сезон 1 | Епизод 6

    Пътешествието из Балтика не би било пълно без рокерите лакомници да опитат различни ястия на шведска маса. След това се срещат с Ева, местна рибарка, която е трябвало да се бори за място в риболовната общност.

    Към предаването