Неделя,

8 март

  • 06:10

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 06:35

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Ротердам, Холандия - Пудинг с червени боровинки, Сезон 1 | Епизод 10

    Поли и Джак се срещат в Музея на каналите в Лондон , за да научат повече за историята на сладоледа в Лондон. В кухнята си Джак приготвя своя версия на английски пудинг „Spotted Jack“ и сладолед, а по-късно е в пристанищния град Ротердам.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Текс Мекс, Сезон 3 | Епизод 3

    Брускетите с боб и риба тон, които Лора и Стоян показват в този епизод, са изключително апетитни и се приготвят много бързо. След тях изкусните кулинари ще ни предизвикат да сготвим фахитас със свинско и чушки. Третото изкушение в менюто са бисквити алфахорес с карамелен сос.

    Към предаването
  • 07:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Рок звезда в кухнята, Сезон 1 | Епизод 4

    Гари се среща с ресторантьора Зоравар Калра и опитва неговото емблематично ястие дал чауал аранчини. Гари кани композитора Вишал Дадлани заедно да приготвят ризото със зеленчуци.

    Към предаването
  • 08:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Дегустационно меню и група "AIB", Сезон 1 | Епизод 5

    Гари посещава един от най-добрите ресторанти в Индия – „Древна Индия“ и опитва дегустационното меню на главния готвач. По-късно е в компанията на момчетата от музикалната група "AIB" и ще им покаже как се приготвя бургер със сьомга.

    Към предаването
  • 08:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Улична храна, Сезон 1 | Епизод 6

    Гари се среща със „садак готвач“ (уличен готвач) Сарандж Гойла, за да опита едни от най-известните улични храни на Мумбай. По-късно е в компанията на Малика Дуа, кралицата на комедията.

    Към предаването
  • 09:00

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Лингуини, фарфале, Болоня, рагу, Сезон 1 | Епизод 1

    В този първи епизод Микела ни показва колко лесно е да приготвите вкусна паста у дома - без никакви помощни средства. Първо прави идеалното тесто за паста и го разточва на ръка, за да приготви лингуини примавера, дълги тънки панделки с лимонова кора и пролетен зеленчуков сос.

    Към предаването
  • 09:30

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.

    Към предаването
  • 10:00

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Ньоки, пай, талятели, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод показва как да създадете най-невероятните варианти на паста. Микела започва с великолепните трицветни ньоки с кремообразен лешников сос. Прави ги червени, бели и зелени в чест на италианските си корени.

    Към предаването
  • 10:30

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Балотини, Сезон 1 | Епизод 4

    Епизодът започна с патладжан, пълнен със сметана и бадеми, следват топчета от пилешки гърди с гъби и спанак и накрая поне десетина понички с крем от маскарпоне.

    Към предаването
  • 11:00

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Първият есенен обяд, Сезон 1 | Епизод 5

    Свинското филе много бързо става крехко и сочно и шеф Скоко го поднася върху канапе от тиквено пюре, а докато месото е още в тигана, нетърпеливите могат да се насладят на хрупкава брускета с ароматна тапенада. Финалът е от сушени смокини с извара.

    Към предаването
  • 11:30

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Венециански влияния, Сезон 1 | Епизод 6

    За този епизод шеф Скоко черпи вдъхновение от венецианската кулинарна традиция, оставила следи в кухнята на Истрия, с маринована аншоа, домашни талиатели със сос от сепия и, разбира се, тирамису за десерт.

    Към предаването
  • 12:00

    Да готвим като италианци

    +

    Пазарувай като италианец, Сезон 1 | Епизод 1

    Силвия започва с основните неща - как италианците пазаруват пресни продукти и запасяват шкафовете си. След като посещава италиански деликатесен магазин, отворен още през 1960 г. и местно магазинче за плодове и зеленчуци, Силвия ще направи домашна тосканска паста с нахут за дъщеря си Луна.

    Към предаването
  • 12:30

    Да готвим като италианци

    +

    Семейните рецепти на Силвия, Сезон 1 | Епизод 2

    Семейните рецепти са незчерпаем източник на щастие за италианците и в този епизод Силвия ще сподели най-любимите си семейни ястия. Тя ще започне с впечатляващия неделен обяд на баба си – богата яхния с наденица, сервирана върху нежна полента. Ще приготви и паста с картофи и сирене провола.

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бристол, Сезон 1 | Епизод 18

    Кулинарното приключение на Джеймс стига югозападната част на Англия с посещение в кулинарната столица на този регион, оживения град Бристол. Тук той се свързва с местната готвачка Роми Джил, която развежда Джеймс из това невероятно място.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Загреб, Хърватия - риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1

    Джак и Поли тръгват от древните лондонски улици в Спитълфийлдс, за да стигнат до популярния ресторант „Poppies“, в който се наслаждават на риба и картофки. След това Джак се озовава в Загреб, Хърватия, където предизвиква сам себе си да открие правилната риба, която да приготви в своята “кутия“.

    Към предаването
  • 14:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Дарвин, Австралия - скариди, Сезон 1 | Епизод 2

    В началото на епизода Джак е в Британската библиотека, където Поли е открила вдъхновяващи рецепти от края на 18-ти век. След това той се връща в кухнята си в Корнуел, за да изкуши вкусовите си рецептори със собствената си версия на семпли задушени скариди.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Саймън Пег, Сезон 6 | Епизод 1

    Към Джейми и Джими се присъединява холивудския актьор и сценарист Саймън Пег. В менюто има вкусен тажин с агнешко и брънч от палачинки със сирене. Джими пък ще приготви корейско барбекю.

    Към предаването
  • 15:55

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови макарони и шоколадово парфе, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Кирстен прави топящи се в устата шоколадови макарони и богати шоколадови корички с фъстъчено масло.

    Към предаването
  • 16:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадов салам и шоколадов пудинг с течен център, Сезон 1 | Епизод 6

    Днес Кирстен ще ни заинтригува с шоколадов салам, а след това ще ни покаже как да постигнем перфектния течен център на шоколадовия пудинг.

    Към предаването
  • 16:55

    Бон Апети

    +

    Лежерно, Сезон 3 | Епизод 4

    Лежерното меню на Лора и Стоян започва с апетитна крем супа от моркови с ярък цвят. След товаще ни споделят идея за бързо основно - пай с пилешко и броколи. Накрая ще поднесат бурата с боровинки и хрупкави трохи - лесен за приготвяне и много елегантен десерт.

    Към предаването
  • 17:25

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Лингуини, фарфале, Болоня, рагу, Сезон 1 | Епизод 1

    В този първи епизод Микела ни показва колко лесно е да приготвите вкусна паста у дома - без никакви помощни средства. Първо прави идеалното тесто за паста и го разточва на ръка, за да приготви лингуини примавера, дълги тънки панделки с лимонова кора и пролетен зеленчуков сос.

    Към предаването
  • 17:55

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Тортели, Равиоли с омар, Чинкуе тере, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод ще научите всичко за това как да направите съвършената пълнена паста. Микела ни води в Италия, на зашеметяващото крайбрежие на Чинкуе Тере, където се учи да готви миди с прясна паста от готвача Алесандро Барили.

    Към предаването
  • 18:25

    По италиански с Микела Киапа

    +

    Ньоки, пай, талятели, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод показва как да създадете най-невероятните варианти на паста. Микела започва с великолепните трицветни ньоки с кремообразен лешников сос. Прави ги червени, бели и зелени в чест на италианските си корени.

    Към предаването
  • 18:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бързо готвене: Закуска, Сезон 4 | Епизод 23

    В състезанието за бързо готвене тази вечер в “Моята кухня е най-добрата” отборите трябва да приготвят закуска.

    Към предаването
  • 20:05

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, ІІ част, Сезон 4 | Епизод 24

    Тази вечер са елиминациите в “Моята кухня е най-добрата”. Напрежението расте в битката на два отбора за оцеляване.

    Към предаването
  • 21:05

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 21:35

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 22:05

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Клаудия Уинкълман, Сезон 8 | Епизод 5

    На кея в Саутенд има само и единствено забавление. Клаудия Уинкълман се присъединява към Джейми и Джими за една вечер с хубава храна, приятен разговор и игри за добър старт на уикенда.

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Хонконг, Сезон 1 | Епизод 3

    Тони се впуска във вихрена обиколка на забързания Хонконг.

    Към предаването
  • 23:50

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Монреал, Сезон 1 | Епизод 4

    Престоят в Монреал за Тони означава да се обади на приятелите си там, като Мартин Пикар например, за да обходят заедно най-модерните и интересни места, които не могат да бъдат открити в пътеводителите. Тони разбира колко присъща е храната за атмосферата на града.

    Към предаването
  • 00:40

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Саймън Пег, Сезон 6 | Епизод 1

    Към Джейми и Джими се присъединява холивудския актьор и сценарист Саймън Пег. В менюто има вкусен тажин с агнешко и брънч от палачинки със сирене. Джими пък ще приготви корейско барбекю.

    Към предаването
  • 01:35

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 02:00

    Бон Апети

    +

    Лесно и бързо, Сезон 3 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще ни покажат, че не е никак сложно да опечем вкусни, домашни гризини. След това ще ни дадат идея за апетитно и бързо основно - ще направят омлет с кайма. Освен това ще ни покажат колко е лесно да направим сладоледени квадрати с манго и кисело мляко.

    Към предаването
  • 02:25

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 02:50

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 03:20

    Бон Апети

    +

    Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15

    Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.

    Към предаването
  • 03:45

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 04:10

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 05:05

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването