Събота,

7 март

  • 06:10

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 06:35

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Горски истории, Сезон 3 | Епизод 1

    Лора и Стоян ще ни демонстрират, че е добре да имаме замразен грах в хладилника, защото от него можем да приготвим разкошна крем супа. Ще ни покажат и любопитна рецепта за заек по ловджийски. А на финала ще ни изкушат с Итън мес с горски плодове

    Към предаването
  • 07:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Шоуто започва, Сезон 1 | Епизод 1

    В началото на това пътешествие Гари се среща с готвач, отличен със звезда „Мишлен“ и опитва емблематичното му ястие, а по-късно готви в "Мукеш Милс" със стар приятел.

    Към предаването
  • 08:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Дешифриране на "Код" с Илеана Де Круз, Сезон 1 | Епизод 2

    Гари се среща с Илеана Де Круз в ресторант „Код“ и главният готвач им показва как приготвя емблематичното си ястие – топло руло от омар. По-късно той изненадва двамата си гости с „Печена Аляска“. А накрая, Гари опитва специалният шоколадов мус на Илеана.

    Към предаването
  • 08:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Празнуваме местната храна, Сезон 1 | Епизод 3

    Гари се отбива в „Бомбай“, за да се срещне с шеф Томас, който ще му покаже приготвянето на емблематичното му ястие – бел пури с морски дарове. След това Гари се връща в кухнята си, за да сготви ястие, вдъхновено от местни продукти. А по-късно ще се срещне с „кралицата на макароните“.

    Към предаването
  • 10:30

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Кухнята на мама, Сезон 1 | Епизод 1

    Аншоата е малка рибка, чието обезкостяване изисква време и опит, а шеф Скоко ще я напълни с песто, след което ще я сплеска, а от костите ѝ ще приготви чипс. За по-неопитните готвачи е рецептата за платика на тиган със зеленчуково пюре и качамак.

    Към предаването
  • 11:00

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Извара в три действия, Сезон 1 | Епизод 2

    В този епизод Давид Скоко ще използва извара в три различни роли - като пълнеж за домати, заедно с аншоа и каперси, в тесто за ньоки, поднесени със задушена сепия, и за финал като чийзкейк.

    Към предаването
  • 11:30

    Вкусът на Истрия с Давид Скоко

    +

    Днес ще готвим скумрия, Сезон 1 | Епизод 3

    Скумрията е една от любимите риби на Давид Скоко, като този път той ще я приготви конфи, следва богата салата със скариди и необичаен дресинг, а накрая - изкусителен ягодов мус с шоколадов кейк.

    Към предаването
  • 12:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Клаудия Уинкълман, Сезон 8 | Епизод 5

    На кея в Саутенд има само и единствено забавление. Клаудия Уинкълман се присъединява към Джейми и Джими за една вечер с хубава храна, приятен разговор и игри за добър старт на уикенда.

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Остров Уайт, Сезон 1 | Епизод 17

    Джеймс продължава британското си приключение, като се отправя през морето и протока Солент към остров Уайт с хемпширския готвач Лени Кар-Робъртс.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 14:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Ротердам, Холандия - Пудинг с червени боровинки, Сезон 1 | Епизод 10

    Поли и Джак се срещат в Музея на каналите в Лондон , за да научат повече за историята на сладоледа в Лондон. В кухнята си Джак приготвя своя версия на английски пудинг „Spotted Jack“ и сладолед, а по-късно е в пристанищния град Ротердам.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Том Дейли, Сезон 5 | Епизод 8

    В менюто на кафенето тази седмица е британският олимпийски шампион Том Дейли, който се учи да приготвя питателна версия на класическо пиле със сладко-кисел сос.

    Към предаването
  • 15:55

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови декорации вкъщи, Сезон 1 | Епизод 3

    Кирстен ни дава съвети как да направим шоколадова декорация вкъщи с красиви шоколадови листа, шоколадово-карамелени квадрати и любимите на всички великденски яйца.

    Към предаването
  • 16:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Лесна за моделиране шоколадова паста, Сезон 1 | Епизод 4

    Тарти с шоколадово-кафеен фъдж, хрупкав десерт с шоколад и маршмелоу и карамелизирани ядки макадамия, обвити в шоколад - това е менюто на Кирстен.

    Към предаването
  • 16:55

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 17:55

    Класическа италианска кухня с Микела Киапа

    +

    Гости - Тео Рандъл и сестрата на Микела, Сезон 1 | Епизод 2

    Брускетите, лингуине и пестото са обичани по целия свят, а италианската кухня е международен избор за лесна за приготвяне и гарантирано вкусна храна. Микела Чапа ни показва как да приготвяме най-добрата италианска храна по най-добрия начин.

    Към предаването
  • 18:25

    Класическа италианска кухня с Микела Киапа

    +

    Рут Роджърс и Джейкъб Кенеди, Сезон 1 | Епизод 3

    Автентичните, но лесни рецепти на Микела Чапа се основават на уроци, научени от нейните италиански баби и дядовци, но и отразяват съвременните й вкусове. Във финалния епизод приготвя прясна паста, домашни пици и лингуине але вонголе.

    Към предаването
  • 18:55

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Внезапна смърт, І част, Сезон 4 | Епизод 21

    Това е първата елиминация в “Моята кухня е най-добрата”. Напрежението расте по време на битката за оцеляване между два отбора.

    Към предаването
  • 20:05

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство на публиката: На пазара, Сезон 4 | Епизод 22

    Тази вечер оцелелите отбори в “Моята кухня е най-добрата” ще продават приготвена от тях храна на изключително натоварените пазари в Сидни, посещавани през уикенда от над 40 000 души.

    Към предаването
  • 21:05

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 21:35

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването
  • 22:05

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 22:35

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 23:05

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Ню Йорк, Сезон 1 | Епизод 1

    Антъни се отправя към родния си град, за да ни покаже как да видим най-доброто от него и да избегнем неприятните места.

    Към предаването
  • 23:55

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сингапур, Сезон 1 | Епизод 2

    В Сингапур водещият посещава традиционен покрит пазар за улична храна, за да опита автентична местна кухня.

    Към предаването
  • 00:45

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Том Дейли, Сезон 5 | Епизод 8

    В менюто на кафенето тази седмица е британският олимпийски шампион Том Дейли, който се учи да приготвя питателна версия на класическо пиле със сладко-кисел сос.

    Към предаването
  • 01:40

    Бон Апети

    +

    Горски истории, Сезон 3 | Епизод 1

    Лора и Стоян ще ни демонстрират, че е добре да имаме замразен грах в хладилника, защото от него можем да приготвим разкошна крем супа. Ще ни покажат и любопитна рецепта за заек по ловджийски. А на финала ще ни изкушат с Итън мес с горски плодове

    Към предаването
  • 02:05

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 02:30

    Бон Апети

    +

    Текс Мекс, Сезон 3 | Епизод 3

    Брускетите с боб и риба тон, които Лора и Стоян показват в този епизод, са изключително апетитни и се приготвят много бързо. След тях изкусните кулинари ще ни предизвикат да сготвим фахитас със свинско и чушки. Третото изкушение в менюто са бисквити алфахорес с карамелен сос.

    Към предаването
  • 02:55

    Бон Апети

    +

    Лежерно, Сезон 3 | Епизод 4

    Лежерното меню на Лора и Стоян започва с апетитна крем супа от моркови с ярък цвят. След товаще ни споделят идея за бързо основно - пай с пилешко и броколи. Накрая ще поднесат бурата с боровинки и хрупкави трохи - лесен за приготвяне и много елегантен десерт.

    Към предаването
  • 03:20

    Бон Апети

    +

    Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5

    Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.

    Към предаването
  • 03:45

    Бон Апети

    +

    Споделено с приятели, Сезон 3 | Епизод 6

    Менюто на Лора и Стоян ще започне с апетитна фритата, която двамата сервират като предястие. След това ще ни изкушат с вкусни кюфтенца от телешка кайма с горчичен сос, подходящи и за делник, и за празник. А на финала ще ни мотивират да опечем сладки с фурми и шоколад.

    Към предаването
  • 04:10

    Бон Апети

    +

    Меню за гастрономи, Сезон 3 | Епизод 7

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе миризмата на топъл, току-що опечен хляб с билки, след това на печено месо. Рулото от свинско е изключително изкусително и много подходящо за празнично меню. За десерт двамата поднасят елегантен тарт с вкус на кокос.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    Свежо и лесно, Сезон 3 | Епизод 8

    Този епизод започва с пъстра и вкусна салата. След нея Лора и Стоян приготвят бързо основно - пъстърва на фурна. Комбинират я с апетитния, лесен за приготвяне сос “Чимичури”. Менюто им завършва с изкусителен шоколадов крем с амарени.

    Към предаването
  • 05:05

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването