Сряда,

4 март

  • 06:10

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Запад, Сезон 7 | Епизод 10

    Присъединете се към Марта, тъй като споделя четири изключителни регионални рецепти: сладкиш с кафе и медна глазура; "гато баск", специалитет от Невада, пълен със сладкарски крем и пияни вишки; обърнати кейкчета с ананас и блокчета от фурми.

    Към предаването
  • 06:35

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването
  • 07:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Есекс, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес пътува до Есекс за пай със задушено говеждо и лук, полско пържено филе от херинга и яхния от волска опашка.

    Към предаването
  • 08:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Къри с агнешко, тиква, паста със скариди и флапджак, Сезон 2 | Епизод 3

    Джейми ще приготви за нула време ароматно къри с агнешко, а след това – салата с тиква.

    Към предаването
  • 08:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Пържола, салата с диня, миди и поширани круши, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джейми ще приготви бърз стек, салата с диня, за да отпразнува лятото и миди по корнуелски – истинско морско изкушение.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 86, Сезон 2 | Епизод 86

    1. Шоколадови талятели 2. Торта Герлос

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 87, Сезон 2 | Епизод 87

    1. Лепкав маслен пудинг 2. Малки сладкиши „Тарт татен“

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите ястия на грил, Сезон 2 | Епизод 76

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите ястия със сос, Сезон 2 | Епизод 77

    Към предаването
  • 11:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Да се придържаме към простотата, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Текс Мекс, Сезон 3 | Епизод 3

    Брускетите с боб и риба тон, които Лора и Стоян показват в този епизод, са изключително апетитни и се приготвят много бързо. След тях изкусните кулинари ще ни предизвикат да сготвим фахитас със свинско и чушки. Третото изкушение в менюто са бисквити алфахорес с карамелен сос.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 3, Сезон 6 | Епизод 3

    Към предаването
  • 13:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 13:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването
  • 14:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Мерилебон), Сезон 1 | Епизод 12

    Днес е в Лондон за любимите на британците наденички с пюре, сицилианска лазаня и еврейски рибни кюфтета.

    Към предаването
  • 15:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Патладжан, паста с риба тон, телешки ренданг и аспержи, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми ще сподели рецептата си за сицилианска паста с риба тон. След това ще приготви лепкав патладжан със сос терияки.

    Към предаването
  • 15:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, фарфале с горгонзола, пилешко и къри със спанак, Сезон 2 | Епизод 6

    За начало Джейми ще приготви бързо агнешко на тиган и ще продължи с фарфале с круши и горгонзола, лепкаво пиле със сос хойсин и къри със спанак. Ако смятате, че нямате време за готвене, помислете отново.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Да готвим с люти чушки, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Текс Мекс, Сезон 3 | Епизод 3

    Брускетите с боб и риба тон, които Лора и Стоян показват в този епизод, са изключително апетитни и се приготвят много бързо. След тях изкусните кулинари ще ни предизвикат да сготвим фахитас със свинско и чушки. Третото изкушение в менюто са бисквити алфахорес с карамелен сос.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 88, Сезон 2 | Епизод 88

    Мус тортата на Моник

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 89, Сезон 2 | Епизод 89

    1. Ябълков пай с кашу 2. Тирамичурос

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Богати сандвичи, Сезон 2 | Епизод 78

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Бързи вечери в тиган, Сезон 2 | Епизод 79

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 3, Сезон 6 | Епизод 3

    Към предаването
  • 20:00

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Хамбантота, Сезон 1 | Епизод 5

    Питър се присъединява към мултирелигиозно поклонение в храма Катарагама и по пътя научава как се приготвя известния десерт калу додол, който в Шри Ланка умеят да правят само специалисти готвачи.

    Към предаването
  • 20:30

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Велигама, Сезон 1 | Епизод 6

    Рибарите от южното крайбрежие на Шри Ланка използват забити в пясъка пръти на няколко метра навътре в морето. Питър научава техниката им и успява да хване няколко херинги, докато стои не много стабилно върху един от коловете.

    Към предаването
  • 21:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Патладжан, паста с риба тон, телешки ренданг и аспержи, Сезон 2 | Епизод 5

    Джейми ще сподели рецептата си за сицилианска паста с риба тон. След това ще приготви лепкав патладжан със сос терияки.

    Към предаването
  • 21:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Агнешко, фарфале с горгонзола, пилешко и къри със спанак, Сезон 2 | Епизод 6

    За начало Джейми ще приготви бързо агнешко на тиган и ще продължи с фарфале с круши и горгонзола, лепкаво пиле със сос хойсин и къри със спанак. Ако смятате, че нямате време за готвене, помислете отново.

    Към предаването
  • 22:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Лондон (Мерилебон), Сезон 1 | Епизод 12

    Днес е в Лондон за любимите на британците наденички с пюре, сицилианска лазаня и еврейски рибни кюфтета.

    Към предаването
  • 23:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Долна Калифорния, Сезон 7 | Епизод 4

    Докато е във Вале де Гуадалупе, Пати посещава една от най-легендарните готвачки в района, доня Естела, която прави най-добрата закуска.

    Към предаването
  • 23:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Мексико - страна на виното, Сезон 7 | Епизод 5

    С над 100 винарни Вале де Гуадалупе се е превърнала в най-модерната нова дестинация. Хора от всички краища на света идват, за да открият този нов и вълнуващ регион. Тук посетителите откриват най-висококачествено грозде, изискана кухня и причудливи, но елегантни хотели, сгушени сред лозята.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Текс Мекс, Сезон 3 | Епизод 3

    Брускетите с боб и риба тон, които Лора и Стоян показват в този епизод, са изключително апетитни и се приготвят много бързо. След тях изкусните кулинари ще ни предизвикат да сготвим фахитас със свинско и чушки. Третото изкушение в менюто са бисквити алфахорес с карамелен сос.

    Към предаването
  • 00:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Да готвим с люти чушки, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Испания, Сезон 1 | Епизод 8

    След близо 8000 км рокерите лакомници достигат последния етап от своето пътуване и преминават през Северна Испания. Започват в Сан Себастиан с пинчо (големи тапас!), традиционен баски ресторант и предизвикателен местен деликатес.

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Богати сандвичи, Сезон 2 | Епизод 78

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Бързи вечери в тиган, Сезон 2 | Епизод 79

    Към предаването
  • 02:45

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Хамбантота, Сезон 1 | Епизод 5

    Питър се присъединява към мултирелигиозно поклонение в храма Катарагама и по пътя научава как се приготвя известния десерт калу додол, който в Шри Ланка умеят да правят само специалисти готвачи.

    Към предаването
  • 03:10

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Велигама, Сезон 1 | Епизод 6

    Рибарите от южното крайбрежие на Шри Ланка използват забити в пясъка пръти на няколко метра навътре в морето. Питър научава техниката им и успява да хване няколко херинги, докато стои не много стабилно върху един от коловете.

    Към предаването
  • 03:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Запад, Сезон 7 | Епизод 10

    Присъединете се към Марта, тъй като споделя четири изключителни регионални рецепти: сладкиш с кафе и медна глазура; "гато баск", специалитет от Невада, пълен със сладкарски крем и пияни вишки; обърнати кейкчета с ананас и блокчета от фурми.

    Към предаването
  • 04:00

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Кутията за обяд, Сезон 1 | Епизод 18

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Днес Джъстин ще приготви гаспачо и пържен ориз от Близкия изток.

    Към предаването
  • 04:40

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 3, Сезон 6 | Епизод 3

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Испания, Сезон 1 | Епизод 8

    След близо 8000 км рокерите лакомници достигат последния етап от своето пътуване и преминават през Северна Испания. Започват в Сан Себастиан с пинчо (големи тапас!), традиционен баски ресторант и предизвикателен местен деликатес.

    Към предаването