Вторник,

3 март

  • 06:10

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладкиши от Източното крайбрежие, Сезон 7 | Епизод 9

    Забавлението по южното Атлантическо крайбрежие не би било пълноценно без вкусен десерт. Няколко от регионалните любими рецепти включват фъстъчен пай от Вирджиния; тортата на лейди Балтимор и вечно популярният ягодов сладкиш.

    Към предаването
  • 06:35

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Миди, Сезон 1 | Епизод 17

    Към предаването
  • 07:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Норфолк, Сезон 1 | Епизод 10

    Днес е в Норфолк за сочни раци Кромер, заешки пай и традиционно агнешко печено.

    Към предаването
  • 08:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Свински котлети, грах със зеленчуци, меренг и печено пиле, Сезон 2 | Епизод 1

    Джейми се завръща с нови бързи и лесни рецепти. Като за начало той ще направи свински котлети с праскови – изискано и бързо ястие. След това идва ред на вегетарианското предложение – грах и боб с чили и мента.

    Към предаването
  • 08:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Треска с панчета, яйца, чесново пиле и ориз с манго, Сезон 2 | Епизод 2

    Тази седмица Джейми ще започне с треска с пушен бекон и ще продължи със суперпростите пържени яйца по азиатски. Има и още – хрупкаво чесново пиле и оризов пудинг с манго.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 84, Сезон 2 | Епизод 84

    1. Шоколадова „Шарлота“ 2. Пържени ранирани ябълки

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 85, Сезон 2 | Епизод 85

    1. Бургери с тесто 2. Крушов пай с ядки

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Умни закуски, Сезон 2 | Епизод 74

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Високоенергийни храни, Сезон 2 | Епизод 75

    Към предаването
  • 11:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Време е да започнем, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 12:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 2, Сезон 6 | Епизод 2

    Към предаването
  • 13:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 13:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 14:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Есекс, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес пътува до Есекс за пай със задушено говеждо и лук, полско пържено филе от херинга и яхния от волска опашка.

    Към предаването
  • 15:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Къри с агнешко, тиква, паста със скариди и флапджак, Сезон 2 | Епизод 3

    Джейми ще приготви за нула време ароматно къри с агнешко, а след това – салата с тиква.

    Към предаването
  • 15:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Пържола, салата с диня, миди и поширани круши, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джейми ще приготви бърз стек, салата с диня, за да отпразнува лятото и миди по корнуелски – истинско морско изкушение.

    Към предаването
  • 16:00

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Да се придържаме към простотата, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 86, Сезон 2 | Епизод 86

    1. Шоколадови талятели 2. Торта Герлос

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 87, Сезон 2 | Епизод 87

    1. Лепкав маслен пудинг 2. Малки сладкиши „Тарт татен“

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите ястия на грил, Сезон 2 | Епизод 76

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите ястия със сос, Сезон 2 | Епизод 77

    Към предаването
  • 19:00

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 2, Сезон 6 | Епизод 2

    Към предаването
  • 20:00

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Канди, Сезон 1 | Епизод 3

    Канди някога е бил градът на синхалските царе. Местоположението е почитано от множество древни религии и е дом на свещения будистки Храм на зъба. Питър спира до близката плантация с подправки на път за града, дегустира прясно какао и готви с прясно набран пипер.

    Към предаването
  • 20:30

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Нувара Елия, Сезон 1 | Епизод 4

    Производството на чай и канела са два невероятно трудоемки процеса и до ден днешен все още се добиват ръчно. Шри Ланка може да се похвали с прекрасна история на отличените си чаени полета. Страната е и най-големият производител на канела в света.

    Към предаването
  • 21:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Къри с агнешко, тиква, паста със скариди и флапджак, Сезон 2 | Епизод 3

    Джейми ще приготви за нула време ароматно къри с агнешко, а след това – салата с тиква.

    Към предаването
  • 21:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Пържола, салата с диня, миди и поширани круши, Сезон 2 | Епизод 4

    Днес Джейми ще приготви бърз стек, салата с диня, за да отпразнува лятото и миди по корнуелски – истинско морско изкушение.

    Към предаването
  • 22:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Есекс, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес пътува до Есекс за пай със задушено говеждо и лук, полско пържено филе от херинга и яхния от волска опашка.

    Към предаването
  • 23:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Азиатско вдъхновение, Сезон 1 | Епизод 15

    Франсишко обича да експериментира с азиатски вкусове. Замразени сандвичи с изу и сусамов карамел, комбинирани с цитруси, препечена филийка със сладки в красиви порции. Японският флан, приготвен от мляко и яйца, е изключително нежен. А в тортата с матча ще откриете парченца круша наши.

    Към предаването
  • 23:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти в чаша, Сезон 1 | Епизод 16

    Тортата "Шварцвалд" ще бъде приготвена с компот от череши и сметана. В кокосовия дакоаз ще има сметана с манго, както и свеж плод манго с лимонена кора. А сладкият ориз ще бъде в компанията на пияни круши, покрити с хрупкав бадемов крамбъл.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 00:30

    Курсът по готварство на Гордън Рамзи

    +

    Да се придържаме към простотата, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Франция, Сезон 1 | Епизод 7

    Много хора смятат Франция за дома на гастрономията, а Лион - за кулинарната столица на Франция, така че пътуването из Франция започва точно оттук, с посещение на Дейв и Си на "bouchon" - ресторант, който традиционно се управлява от жена шеф-готвач или т.нар. "лионска майка".

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите ястия на грил, Сезон 2 | Епизод 76

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите ястия със сос, Сезон 2 | Епизод 77

    Към предаването
  • 02:45

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Канди, Сезон 1 | Епизод 3

    Канди някога е бил градът на синхалските царе. Местоположението е почитано от множество древни религии и е дом на свещения будистки Храм на зъба. Питър спира до близката плантация с подправки на път за града, дегустира прясно какао и готви с прясно набран пипер.

    Към предаването
  • 03:10

    Моята Шри Ланка с Питър Курувита

    +

    Нувара Елия, Сезон 1 | Епизод 4

    Производството на чай и канела са два невероятно трудоемки процеса и до ден днешен все още се добиват ръчно. Шри Ланка може да се похвали с прекрасна история на отличените си чаени полета. Страната е и най-големият производител на канела в света.

    Към предаването
  • 03:35

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладкиши от Източното крайбрежие, Сезон 7 | Епизод 9

    Забавлението по южното Атлантическо крайбрежие не би било пълноценно без вкусен десерт. Няколко от регионалните любими рецепти включват фъстъчен пай от Вирджиния; тортата на лейди Балтимор и вечно популярният ягодов сладкиш.

    Към предаването
  • 04:00

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Миди, Сезон 1 | Епизод 17

    Към предаването
  • 04:20

    Гурме за всеки ден

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Пилешкото и месото от кенгуро са част от днешното меню и, както обикновено, Джъстин има невероятни идеи как да ги поднесе.

    Към предаването
  • 04:40

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 2, Сезон 6 | Епизод 2

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Франция, Сезон 1 | Епизод 7

    Много хора смятат Франция за дома на гастрономията, а Лион - за кулинарната столица на Франция, така че пътуването из Франция започва точно оттук, с посещение на Дейв и Си на "bouchon" - ресторант, който традиционно се управлява от жена шеф-готвач или т.нар. "лионска майка".

    Към предаването