Неделя,

1 март

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Малмьо, Швеция - Тост със сирене, Сезон 1 | Епизод 5

    Джак и Поли се срещат на пазара „Бороу“ в Лондон, за да опитат тост със сирене, докато Поли разказва повече за странните имена на различни видове сирене. След това Джак се отправя към Малмьо, Швеция – вегетарианската столица на Северна Европа.

    Към предаването
  • 06:25

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Банкок, Тайланд - Хлебчета със свинско с ябълков сос, Сезон 1 | Епизод 6

    Джак и Поли се срещат в малка ферма за свине, за да научат откъде тръгва любовта между свинското и ябълките. По-късно Джак е в Банкок – азиатската столица на уличната храна, там, в компанията на тайландски готвач, опитва местни ястия.

    Към предаването
  • 06:50

    Бон Апети

    +

    Салата с киноа, свински врат и кокосов десерт, Сезон 5 | Епизод 10

    Да готвят, да говорят за храна и да ѝ се наслаждават - това Лора и Стоян със сигурност умеят да правят много добре. Между сладките приказки някак неусетно менюто е готово. Пъстра салата с киноа и зеленчуци, задушен свински врат с гарнитура от ориз и десерт в чаша - с парченца блат, банани и кокос.

    Към предаването
  • 07:20

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Киладун, Сезон 1 | Епизод 10

    Рейчъл посещава ферма, разположена на хълмовете, в Киладун, за да научи повече за породата овце, отглеждана там. След това тя готви агнешки бутчета в местно направен ейл.

    Към предаването
  • 07:50

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Стрийда, Сезон 1 | Епизод 11

    Рейчъл се отправя към залива Дръмклиф, за да събере миди с Чарли Кели, а след това приготвя пушена треска и супа от миди.

    Към предаването
  • 08:20

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Фанад, Сезон 1 | Епизод 12

    Рейчъл стига до най-северната точка на пътуването си, полуостров Фанад, и среща стадо говеда от породата Декстър, пасящо на ръба на водата. Рейчъл прави пържоли на барбекю и ги сервира със сос беарнез с дива рукола.

    Към предаването
  • 08:50

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Храна, с която се чувстваме добре, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн приготвя ястия, които ще ви накарат да се усмихвате.

    Към предаването
  • 09:25

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Лорейн демонстрира приготвянето на класически ястия с минимални усилия.

    Към предаването
  • 10:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Да го опечеш, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн се отдава на страстта си към печенето и споделя някои бързи и прости идеи.

    Към предаването
  • 10:40

    Среща в кухнята

    +

    Приготвено в тиган, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 11:20

    Среща в кухнята

    +

    Неочакван гост, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 12:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - храната на Андхра, Сезон 2 | Епизод 11

    Когато сте в Андхра, яжте като местните. Но дали Гари Мейган ще успее да сготви като местните?

    Към предаването
  • 12:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - пътят на биряни, Сезон 2 | Епизод 12

    Гари Мейган открива различни видове биряни в Хайдерабад, а после създава свой вариант на ястието, но без ориз.

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Кент, Сезон 1 | Епизод 16

    Кулинарната обиколка на Джеймс продължава с изследване на Югоизтока и графство Кент. Тук се среща с местния готвач и ресторантьор Марк Сарджънт.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 14:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Мартин Клунс, Сезон 5 | Епизод 7

    В менюто на кафенето тази седмица момчетата посрещат актьора комик Мартин Клунс, който иска да пресъздаде невероятната паеля „Майорка“, която е опитал при семейни приятели.

    Към предаването
  • 15:55

    Кралицата на шоколада

    +

    Класически домашни шоколадови десерти, Сезон 1 | Епизод 1

    Кирстен Тиболс преобръща представата за домашните класики, като приготвя шоколадови тостове и невероятен бананов сплит.

    Към предаването
  • 16:25

    Кралицата на шоколада

    +

    Шоколадови палачинки, шоколадови кокосови орехи и шоколадов бало, Сезон 1 | Епизод 2

    Кралицата на шоколада ще ни покаже колко изкусителни могат да бъдат шоколадовите парченца.

    Към предаването
  • 16:55

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 5 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 17:20

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Храна, с която се чувстваме добре, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн приготвя ястия, които ще ви накарат да се усмихвате.

    Към предаването
  • 17:55

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Лорейн демонстрира приготвянето на класически ястия с минимални усилия.

    Към предаването
  • 18:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Да го опечеш, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн се отдава на страстта си към печенето и споделя някои бързи и прости идеи.

    Към предаването
  • 19:05

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство на публиката: Годишно парти, Сезон 4 | Епизод 19

    Оцелелите отбори влизат за първи път в кухнята на “Моята кухня е най-добрата”. Първото предизвикателство за тях е да осигурят кетъринг за междусъседско годишно парти.

    Към предаването
  • 20:10

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бързо готвене: Пресни подправки, Сезон 4 | Епизод 20

    В първото състезание за бързо готвене на “Моята кухня е най-добрата” основният продукт в менюто са пресните подправки. Един отбор вече спечели наградата “Изборът на публиката”, осигуряваща му защита от елиминиране. А най-слабият отбор е осъден на първата внезапна смърт в състезанието.

    Към предаването
  • 21:15

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 21:45

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 22:15

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Мел Би, Сезон 8 | Епизод 4

    Тази седмица нещата се нажежават на кея, защото Мел Би се присъединява към Джейми и Джими, за да сготвят пикантни карибски вкусотии. Момчетата са се свързали с бабата на Мел Би на остров Невис, за да получат точната рецепта за ястие, което е приготвяла по време на Карнавала.

    Към предаването
  • 23:10

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Филаделфия, Сезон 2 | Епизод 9

    В епизода Тони най-накрая е във Филаделфия. 36 часа престой - ядене, пиене, история и изкуство. Тони се среща с Марк Ветри, за да опита модерна израелска храна. След това се отдава на шотове по филаделфийски с Хан Чианг и Питър Макандрюс.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Ню Орлиънс, Сезон 2 | Епизод 10

    Антъни Бурдейн е превъзбуден и припрян. Защо ли? Защото има само от 24 до 48 часа да изживее непредсказуем сюжет на дадено място, опознавайки хората и храната.

    Към предаването
  • 00:50

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Мартин Клунс, Сезон 5 | Епизод 7

    В менюто на кафенето тази седмица момчетата посрещат актьора комик Мартин Клунс, който иска да пресъздаде невероятната паеля „Майорка“, която е опитал при семейни приятели.

    Към предаването
  • 01:45

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 5 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 02:10

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 5 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 02:35

    Бон Апети

    +

    Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 5 | Епизод 13

    Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.

    Към предаването
  • 03:00

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 5 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 03:25

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 03:50

    Бон Апети

    +

    Бобена салата с риба, паста и целувчен сладкиш, Сезон 5 | Епизод 16

    Два вида риба, боб и свежи черита - какво ли ще се получи от тази комбинация? Прекрасна бобена салата, как какво? И Лора, и Стоян я обожават, защото е различна, засищаща и много интересна. А след това със смес за домашни наденички ще приготвят паста. Ще стане фантастична.

    Към предаването
  • 04:15

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 04:40

    Бон Апети

    +

    Безмесно меню, Сезон 5 | Епизод 18

    Рецептите на Лора и Стоян днес са без месо, всъщност две от тях са си направо постни. Но това по никакъв начин няма да им навреди, дори напротив. Крем супата от печени червени чушки, пащърнак и печен чесън изобилства от любими вкусове и аромати...

    Към предаването
  • 05:05

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването