Петък,

28 февруари

  • 06:00

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Най-доброто от Юга, Сезон 7 | Епизод 7

    Хората по крайбрежието на Залива се гордеят много с обслужването на гостите си. Марта споделя техниките си за три десерта: южняшка карамелена торта, тарт от Мисисипи и торта Лейн. Плюс: пръчици със сирене.

    Към предаването
  • 06:35

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Плодове и зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 07:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Хейл, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес е в Хейл, Южен Манчестър, чешърска яхния със сирене, пилешко къри и питателно задушено с волска опашка.

    Към предаването
  • 08:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Независимо дали става въпрос за майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на невероятните комбинации от съставки и триковете за пестене на време, дори най-заетите хора ще могат да приготвят ястия, които да изумят всички на трапезата.

    Към предаването
  • 08:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Независимо дали става въпрос за майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на невероятните комбинации от съставки и триковете за пестене на време, дори най-заетите хора ще могат да приготвят ястия, които да изумят всички на трапезата.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 80, Сезон 2 | Епизод 80

    Шоколадов чийзкейк

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 81, Сезон 2 | Епизод 81

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 70

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 71

    Към предаването
  • 11:00

    От любов към храната

    +

    Вкусове от кухнята на двореца, Сезон 2 | Епизод 19

    Висококачественото агнешко месо, пастърмата от Анадола и сиренето халуми - гордостта на Кипър са звездите в днешните рецепти.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 12

    Заешкото задушено е традиционна селска гозба в Испания, в която Ейдриън е убеден, че ще поискате да топнете хляба си, след което ви очаква истински близкоизточен пир с кълцано агнешко месо, салата табуле и пита.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 12, Сезон 5 | Епизод 12

    Към предаването
  • 13:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 13:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 14:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Конуи, Уелс, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес пътува до Конуи, Уелс за овнешка яхния, класическо немско задушено и националното ястие на Южна Африка.

    Към предаването
  • 15:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Независимо дали става въпрос за майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на невероятните комбинации от съставки и триковете за пестене на време, дори най-заетите хора ще могат да приготвят ястия, които да изумят всички на трапезата.

    Към предаването
  • 15:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Независимо дали става въпрос за майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на невероятните комбинации от съставки и триковете за пестене на време, дори най-заетите хора ще могат да приготвят ястия, които да изумят всички на трапезата.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Вкусни закуски, Сезон 2 | Епизод 20

    Днес Габриеле ще ви покаже, че закуските могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и основните ястия. Сред вкусотиите, с които може да превърнете интервалите между храненията в неустоими изненади, са солен чийзкейк, люто пиле и ябълков крамбъл.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 82, Сезон 2 | Епизод 82

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 83, Сезон 2 | Епизод 83

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 72

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 73

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 12

    Заешкото задушено е традиционна селска гозба в Испания, в която Ейдриън е убеден, че ще поискате да топнете хляба си, след което ви очаква истински близкоизточен пир с кълцано агнешко месо, салата табуле и пита.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 12, Сезон 5 | Епизод 12

    Към предаването
  • 20:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Планината Тамбурин, Сезон 2 | Епизод 9

    Местни производители на сирене водят Джъстин в хладилната зала, за да опита сиренето им и да избере най-подходящото за своите яйца със сирене. На покрива на хотел "Голд Коуст" се среща с Джъстин Замит и опитва пъстървата му.

    Към предаването
  • 20:30

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Какаови плантации, Сезон 2 | Епизод 10

    За да приготви пушени патладжани с какаов сос Джъстин взима местно какао от Мосман. В мандрата приготвя омлет с три вида сирене. С куркумата, с която се сдоби по-рано, прави салата от диня и свинско.

    Към предаването
  • 21:00

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Независимо дали става въпрос за майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на невероятните комбинации от съставки и триковете за пестене на време, дори най-заетите хора ще могат да приготвят ястия, които да изумят всички на трапезата.

    Към предаването
  • 21:30

    Бързи и лесни рецепти с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Независимо дали става въпрос за майстор в кухнята или абсолютен новак, благодарение на невероятните комбинации от съставки и триковете за пестене на време, дори най-заетите хора ще могат да приготвят ястия, които да изумят всички на трапезата.

    Към предаването
  • 22:00

    Несравнимият вкус на дома

    +

    Конуи, Уелс, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес пътува до Конуи, Уелс за овнешка яхния, класическо немско задушено и националното ястие на Южна Африка.

    Към предаването
  • 23:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 23:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 00:30

    От любов към храната

    +

    Вкусни закуски, Сезон 2 | Епизод 20

    Днес Габриеле ще ви покаже, че закуските могат да бъдат също толкова вкусни, колкото и основните ястия. Сред вкусотиите, с които може да превърнете интервалите между храненията в неустоими изненади, са солен чийзкейк, люто пиле и ябълков крамбъл.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Австрия, Сезон 1 | Епизод 5

    Домът на Моцарт, "Звукът на музиката" и Арнолд Шварценегер са петата част от приключението на рокерите. Пътуването започва от Виена, сладкарската столица на света, и завършва над алпийския проход Гросклокнер, един от най-зрелищните в света.

    Към предаването
  • 01:55

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 72

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 73

    Към предаването
  • 02:45

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Планината Тамбурин, Сезон 2 | Епизод 9

    Местни производители на сирене водят Джъстин в хладилната зала, за да опита сиренето им и да избере най-подходящото за своите яйца със сирене. На покрива на хотел "Голд Коуст" се среща с Джъстин Замит и опитва пъстървата му.

    Към предаването
  • 03:10

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Какаови плантации, Сезон 2 | Епизод 10

    За да приготви пушени патладжани с какаов сос Джъстин взима местно какао от Мосман. В мандрата приготвя омлет с три вида сирене. С куркумата, с която се сдоби по-рано, прави салата от диня и свинско.

    Към предаването
  • 03:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Най-доброто от Юга, Сезон 7 | Епизод 7

    Хората по крайбрежието на Залива се гордеят много с обслужването на гостите си. Марта споделя техниките си за три десерта: южняшка карамелена торта, тарт от Мисисипи и торта Лейн. Плюс: пръчици със сирене.

    Към предаването
  • 03:55

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Плодове и зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на месото

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 12

    Заешкото задушено е традиционна селска гозба в Испания, в която Ейдриън е убеден, че ще поискате да топнете хляба си, след което ви очаква истински близкоизточен пир с кълцано агнешко месо, салата табуле и пита.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 12, Сезон 5 | Епизод 12

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Пекарните на Европа

    +

    Австрия, Сезон 1 | Епизод 5

    Домът на Моцарт, "Звукът на музиката" и Арнолд Шварценегер са петата част от приключението на рокерите. Пътуването започва от Виена, сладкарската столица на света, и завършва над алпийския проход Гросклокнер, един от най-зрелищните в света.

    Към предаването