Неделя,

23 февруари

  • 06:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Загреб, Хърватия - риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1

    Джак и Поли тръгват от древните лондонски улици в Спитълфийлдс, за да стигнат до популярния ресторант „Poppies“, в който се наслаждават на риба и картофки. След това Джак се озовава в Загреб, Хърватия, където предизвиква сам себе си да открие правилната риба, която да приготви в своята “кутия“.

    Към предаването
  • 06:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Дарвин, Австралия - скариди, Сезон 1 | Епизод 2

    В началото на епизода Джак е в Британската библиотека, където Поли е открила вдъхновяващи рецепти от края на 18-ти век. След това той се връща в кухнята си в Корнуел, за да изкуши вкусовите си рецептори със собствената си версия на семпли задушени скариди.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 18, Сезон 4 | Епизод 18

    Чаудър с гъби - топъл и засищащ. Идеалното ястие за сезона. В менюто има и нещо по-елегантно - морски костур в сос и гарнитура. Наистина ще се вдъхновите, когато стигнем до десерта - сладки мъфини със сметана и шоколад.

    Към предаването
  • 07:30

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Кингстаун, Сезон 1 | Епизод 4

    Рейчъл пристига на остров Валентия и се среща със Сандра и Мартин от кооперацията за отглеждане на миди. Те се гмуркат за миди и Рейчъл прави цветна паеля с прясно събраните кралски миди.

    Към предаването
  • 08:00

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Балидавид, Сезон 1 | Епизод 5

    Рейчъл пътува до малко рибарското селище, за да бъде съдия в скромно картофено състезание. По-късно, на плажа, Рейчъл приготвя картофена супа с лешниково песто, като използва наградения сорт картофи.

    Към предаването
  • 08:30

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Килкорнън, Сезон 1 | Епизод 6

    Рейчъл се отправя към фермата на Килкорнън и Ригни, за да вземе свежи подправки и яйца, които да използва за приготвянето на свински шницел. След това тя се отправя към Лимерик, за да се срещне с експерта по ферментация Вал О'Конър, преди да сготви калкан в бира.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладката Лорейн

    +

    Време за печене, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн Паскале показва рецепти за отпускане, включително мъфини с тиква и розмарин.

    Към предаването
  • 09:30

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Комфортно, Сезон 1 | Епизод 1

    Сред рецептите в епизода са супа от печена тиква и паста с черен пипер.

    Към предаването
  • 10:00

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Любимо, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн прави сандвичи с прошуто и бри и шоколадов чийзкейк.

    Към предаването
  • 10:30

    Среща в кухнята

    +

    Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Пилаф, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 11:30

    Среща в кухнята

    +

    Салати, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 12:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - китайска храна, Сезон 2 | Епизод 9

    Гари Мейган изследва вкуса на китайската храна в сърцето на Колката.

    Към предаването
  • 12:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Хайдерабад - храната на низамите, Сезон 2 | Епизод 10

    Гари Мейган посещава топ ресторанти в Индия, в които царуват добрата храната и лукса. Ще впечатли ли ястието му господарите на вкуса?

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Лондон и Брей, Сезон 1 | Епизод 14

    Нито едно приключение из Обединеното кралство не би било пълно без пътуване до столицата Лондон. Джеймс се чува с някои от старите си приятели и се спира при Клеър Смит.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Кейптаун, Южна Африка - печено телешко и йоркширски пудинги със , Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширски пудинги и решава, че това е идеалното ястие, което да представи в Кейптаун.

    Към предаването
  • 14:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Лука, Италия - Наденички с катофено пюре, Сезон 1 | Епизод 4

    Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ готвач, превръщат британската класика в истински шедьовър.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Майкъл Макинтайър, Сезон 5 | Епизод 5

    На посещение в кафенето тази седмица е един от любимите комедианти на британците Майкъл Макинтайър. Той ще се учи как да приготви миди, които той и съпругата му са опитали на първата си романтична среща.

    Към предаването
  • 16:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 5, Сезон 2 | Епизод 5

    Том и Хенри са на своя територия в Бортън он дъ Уотър, изобилстващ от кафенета, ресторанти и чайни, а планът на двамата братя е да приготвят три нови ястия, едно от които публиката ще избере да влезе в менюто на Ричард и Сю.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 4 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладката Лорейн

    +

    Време за печене, Сезон 1 | Епизод 6

    Лорейн Паскале показва рецепти за отпускане, включително мъфини с тиква и розмарин.

    Към предаването
  • 18:00

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Комфортно, Сезон 1 | Епизод 1

    Сред рецептите в епизода са супа от печена тиква и паста с черен пипер.

    Към предаването
  • 18:30

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Любимо, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн прави сандвичи с прошуто и бри и шоколадов чийзкейк.

    Към предаването
  • 19:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кийран и Настася, Сезон 4 | Епизод 15

    Дали неканените гости ще заемат място на масата за вечеря тази вечер? След два кръга на временни ресторанти, преимуществата са на път да се променят за отборите в “Моята кухня е най-добрата - Австралия”.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Отбор от Тасмания, Сезон 4 | Епизод 16

    Дали неканените гости ще заемат място на масата за вечеря тази вечер? След два кръга на временни ресторанти, преимуществата са на път да се променят за отборите в “Моята кухня е най-добрата - Австралия”.

    Към предаването
  • 21:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 21:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 22:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Роб Бекет, Сезон 8 | Епизод 3

    В кафенето в Саутенд на гости е един от любимите британски комици Роб Бекет. Предстои една приятна вечер със страхотна храна и шеги и закачки. Перфектната вечеря за Роб е патица по китайски.

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Тайпе, Сезон 2 | Епизод 5

    Тони изучава един от най-динамичните, гостоприемни и безопасни азиатски градове – Тайпе. В резултат на сложното си колониално минало градът днес представлява смесица от различни култури, а техните кухни са създали гастрономически рай, за който Тони мечтае след последното си посещение.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сиатъл, Сезон 2 | Епизод 6

    Тони се отправя към Сиатъл, град, известен от доста време вече с една от най-интересните кулинарни сцени в Америка. Тони посещава деликатесния магазин „Мелроуз“ (Melrose Market), в който опитва сирена от Северозапада при Calf & Kid.

    Към предаването
  • 00:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Майкъл Макинтайър, Сезон 5 | Епизод 5

    На посещение в кафенето тази седмица е един от любимите комедианти на британците Майкъл Макинтайър. Той ще се учи как да приготви миди, които той и съпругата му са опитали на първата си романтична среща.

    Към предаването
  • 01:50

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 4 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 02:15

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 4 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 02:40

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 4 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 03:05

    Бон Апети

    +

    Епизод 14, Сезон 4 | Епизод 14

    Лора и Стоян ще ни покажат няколко рецепти с много продукти, които отнемат време, но си струват. Пилешки рулади с вкусна плънка, приготвени в доматен сос и сервирани с гарнитура от парижки ньоки. А за десерт шоколадова торта с круши и сладолед с маскарпоне.

    Към предаването
  • 03:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 15, Сезон 4 | Епизод 15

    Качамак с пръжки и сирене - рецепта, която помним от бабите си. Тя вдъхновява кулинарните експерименти на Лора и Стоян. Те ще направят и лесна туршия от целина и чушки, а за финал - ябълков пай.

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Епизод 16, Сезон 4 | Епизод 16

    Лора ще покаже рецептата за телешки със сливия както се предава в семейството й. В допълнение Лора и Стоян приготвят фантастични пухкави хлебчета с ароматно масло и филета от пушена пъстърва.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 17, Сезон 4 | Епизод 17

    Добрата лазаня е сочна, богата на вкус и мирише на печен пармезан. Точно такава лазаня ще приготвят Лора и Стоян в този епизод. Яйченият крем с банани и карамел е един от класическите десерти, които всички обичаме. Днес обаче ще го направим по-специален.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    Епизод 18, Сезон 4 | Епизод 18

    Чаудър с гъби - топъл и засищащ. Идеалното ястие за сезона. В менюто има и нещо по-елегантно - морски костур в сос и гарнитура. Наистина ще се вдъхновите, когато стигнем до десерта - сладки мъфини със сметана и шоколад.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Епизод 19, Сезон 4 | Епизод 19

    Любимата мексиканска яхния на Лора и Стоян се казва "чили кон карне". Зрителите ще я видят в този епизод на Бон Апети. Ще приготвим и бърз сос с адокадо, за да остане време за торта, защото тя ще бъде специална.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Епизод 20, Сезон 4 | Епизод 20

    Факт, че, че българите обичаме свинско, но Лора и Стоян просто го обожават. Затова ще ни покажат рецепта за свинско с ароматна коричка и гарнитура. След това ще забъркат фантастична зелева салата, а за финал - десерт Дунавски вълни.

    Към предаването