Събота,

22 февруари

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 06:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Лора ще покаже рецептата за телешки със сливия както се предава в семейството й. В допълнение Лора и Стоян приготвят фантастични пухкави хлебчета с ароматно масло и филета от пушена пъстърва.

    Към предаването
  • 07:30

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Дънгарван, Сезон 1 | Епизод 1

    Рейчъл пресъздава спомен на своя приятел, готвачът Пол Флин, като хваща омар и го готви на брега на морето. След това се отправя към Мидълтън за майсторски клас по дегустация на уиски и изработка на бъчви.

    Към предаването
  • 08:00

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Кинсейл, Сезон 1 | Епизод 2

    Рейчъл пристига в красивото пристанищно градче Кинсейл, за да се гмурка за раци с ресторантьора Оливие Куева. Отново на сушата, тя приготвя салата от раци с червен портокал.

    Към предаването
  • 08:30

    Рецепти от крайбрежието с Рейчъл Алън

    +

    Шул, Сезон 1 | Епизод 3

    Рейчъл пътува до полуостров Беара и слиза дълбоко под земята в Алехис, където разглежда стара медна мина. В кухнята си на открито, пред Музея на медната мина, тя приготвя затопляща телешка яхния.

    Към предаването
  • 09:00

    Сладката Лорейн

    +

    Модерни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Рецептите включват фокача, руло с ягоди и маскарпоне и макарони със сирене.

    Към предаването
  • 09:30

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 10:00

    Сладката Лорейн

    +

    Впечатляващи печива, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейнът показва как да впечатли с печива, докато приготвя тарт татен с домати и босилек.

    Към предаването
  • 10:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 11:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 12:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    , Сезон 8 | Епизод 3

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Норфолк, Сезон 1 | Епизод 13

    Британското приключение на Джеймс Мартин го отвежда до Норфолк, където към него се присъединява добрият му стар приятел и местен топ готвач Галтън Блекистън.

    Към предаването
  • 14:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Загреб, Хърватия - риба и картофки, Сезон 1 | Епизод 1

    Джак и Поли тръгват от древните лондонски улици в Спитълфийлдс, за да стигнат до популярния ресторант „Poppies“, в който се наслаждават на риба и картофки. След това Джак се озовава в Загреб, Хърватия, където предизвиква сам себе си да открие правилната риба, която да приготви в своята “кутия“.

    Към предаването
  • 14:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Дарвин, Австралия - скариди, Сезон 1 | Епизод 2

    В началото на епизода Джак е в Британската библиотека, където Поли е открила вдъхновяващи рецепти от края на 18-ти век. След това той се връща в кухнята си в Корнуел, за да изкуши вкусовите си рецептори със собствената си версия на семпли задушени скариди.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Алиша Диксън, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 16:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 4, Сезон 2 | Епизод 4

    Братята пекари посещават Стратфорд на Ейвън, изобилстващ от исторически забележителности и привличащ милиони туристи, където Джийн Хаслам държи ресторант с домашно сготвени гозби, но би желала да привлича повече клиенти.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Добрата лазаня е сочна, богата на вкус и мирише на печен пармезан. Точно такава лазаня ще приготвят Лора и Стоян в този епизод. Яйченият крем с банани и карамел е един от класическите десерти, които всички обичаме. Днес обаче ще го направим по-специален.

    Към предаването
  • 17:30

    Сладката Лорейн

    +

    Модерни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Рецептите включват фокача, руло с ягоди и маскарпоне и макарони със сирене.

    Към предаването
  • 18:00

    Сладката Лорейн

    +

    Много забавно, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале разкрива идеите си за забавление без стрес.

    Към предаването
  • 18:30

    Сладката Лорейн

    +

    Впечатляващи печива, Сезон 1 | Епизод 5

    Лорейнът показва как да впечатли с печива, докато приготвя тарт татен с домати и босилек.

    Към предаването
  • 19:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Анджела и Мелина, Сезон 4 | Епизод 13

    Дали неканените гости ще заемат място на масата за вечеря тази вечер? След два кръга на временни ресторанти, преимуществата са на път да се променят за отборите в “Моята кухня е най-добрата - Австралия”.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Отбор от Куинсланд, Сезон 4 | Епизод 14

    Дали неканените гости ще заемат място на масата за вечеря тази вечер? След два кръга на временни ресторанти, преимуществата са на път да се променят за отборите в “Моята кухня е най-добрата - Австралия”.

    Към предаването
  • 21:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Повече от ястие, Сезон 6 | Епизод 13

    В този епизод Пати приготвя няколко заготовки с различни приложения. Рецептите са идеални за заети семейства, тъй като могат да стоят в хладилник и да се използват за създаването на вкусни ястия. Благодарение на тези рецепти семейството ви ще е доволно през цялата седмица.

    Към предаването
  • 21:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Кулинарната революция на Тихуана, Сезон 7 | Епизод 1

    Кулинарната сцена на Тихуана е пълна с млади и свежи таланти. Някои от най-добрите готвачи идват от всички краища на света, за да участват в най-вълнуващото кулинарно изложение в Долна Калифорния. Пати прекарва деня, срещайки се с нашумелите нови готвачи в града.

    Към предаването
  • 22:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Следобеден чай, Сезон 1 | Епизод 11

    Днес ще правим сладки за чай. Пробвайте бисквитки с ванилия и мед - изглеждат добре и се правят лесно. Или какаови вафли без глутен с плънка от сметана и шоколад.

    Към предаването
  • 22:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Торти, Сезон 1 | Епизод 12

    Първият пай е какаов с кадифена сметана с кафе. Следва пай с шамфъстък, пълен с компот от грейпфрут.

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Дъблин, Сезон 2 | Епизод 3

    Тони се отправя към столицата на Ирландия Дъблин за 36 часа, за да яде, пие и пазарува. Всеки знае, че Дъблин е известен с най-добрите барове в света, но Тони открива, че кулинарната сцена на града не отстъпва по нищо на заслужилата известност култура на пиене.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Атланта, Сезон 2 | Епизод 4

    В епизода Тони посещава Атланта. През 36-те часа в града Тони кара спортна кола, стреля с пушка, а след това опитва любимата си добре позната закуска със свински ребърца (посетете Fat Matt’s Rib Shack). Също така се среща с Шон Брок, за да опитат известния бургер за 10 часá в „Holeman & Finch“.

    Към предаването
  • 00:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Алиша Диксън, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 01:50

    Бон Апети

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.

    Към предаването
  • 02:15

    Бон Апети

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Вдъхновени от кухнята на Тоскана, Лора и Стоян ще направян пичи паста рагу. За рагуто обаче ще използват месо от една местна българска порода - черно прасе.

    Към предаването
  • 02:40

    Бон Апети

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Малцина го знаят, но Стоян е запален рибар. Има любими рибни рецепти и една от тях си заслужава да се види - рибна чорба. В допълнение Лора и Стоян ще замесят прочутия си хляб фугас и един аламинут - телешко на тиган с гъби и сметана.

    Към предаването
  • 03:05

    Бон Апети

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Този епизод е посветен на свинските ребърца, приготвени по азиатска рецепта с пюре от ряпа. Лора и Стоян се готвят да ни смаят с предястие от сушени червени чушки, а за десерт ще опитаме сладка баница, вдъхновена от арабската кухня.

    Към предаването
  • 03:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    Идеалната закуска мирише на пресен хляб, масло и топено сирене. В този епизод ще видите рецептата. След това ще се насладим на предястие от патладжан и нахут с греховно есенно минестроне.

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Епизод 6, Сезон 1 | Епизод 6

    В този епизод Лора и Стоян ще приготвят нещо за любителите на уличната храна - дюнер кебаб. С радост ще споделят една великолепна рецепта за домашно угощение. След това ще забъркат бисквитена торта с маскарпоне и крем от шоколад и карамел.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Как да направим вкусна баница с праз и бекон? Лора и Стоян ще разточат кори за баница. Пухкавите милинки са любимото печиво от детството на Стоян, а Лора мечтае за козуначно руло като на Великден.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Лора и Стоян споделят рецептата си за домашно русенско варено, приготвено в гувечета и сервирано с яйце, сос и хрупкава печена галета. Те ще разкрият и рецептата си за салата от печени зеленчуци с тиква и карамелен чийзкейк за десерт.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Как да си направим хляб със семена без месене? Основното ястие е повече от впечатляващо - патешки филета с кисело зеле. Завършваме менюто с лек мус от мляко и шоколад с ароматни дюли и сос.

    Към предаването