Неделя,

16 февруари

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 06:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 07:30

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Да работиш от вкъщи, Сезон 1 | Епизод 6

    Рейчъл има няколко фантастични идеи за храна за хората, работещи от вкъщи, като салата от печена тиква и супа от червена леща с кимион и кориандър.

    Към предаването
  • 08:00

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Отгледани собственоръчно, Сезон 1 | Епизод 7

    Ирландската готвачка Рейчъл Алън изследва радостта от готвенето с домашно отгледани съставки, като приготвя пролетни рулца с патешко и сливи и сусамов пак чой.

    Към предаването
  • 08:30

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Гориво, Сезон 1 | Епизод 8

    В типичен работен ден за нея, Рейчъл ни показва как да приготвим ястия, които да ни осигурят гориво за натоварено ежедневие, като лимоново ризото с пушена сьомга и аспержи.

    Към предаването
  • 09:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Всекидневно и лесно, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 09:30

    Сладката Лорейн

    +

    Лесно, Сезон 1 | Епизод 1

    Лорейн показва основното оборудване за печене, както и няколко рецепти.

    Към предаването
  • 10:00

    Сладката Лорейн

    +

    Бързо печене, Сезон 1 | Епизод 2

    Печенето без много време, но с много бързи и вкусни сладкиши и хляб.

    Към предаването
  • 10:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Празнична маса, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 11:30

    Среща в кухнята

    +

    Аромати от фурната, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 12:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - бенгалска храна, Сезон 2 | Епизод 7

    Гари Мейган се потапя в експлозия от бенгалски вкусове със семейство, което обича храната. Какво ще сготви Гари, за да ги впечатли?

    Към предаването
  • 12:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Колката - храната на марварите, Сезон 2 | Епизод 8

    Гари Мейган опитва богатството от вкусове на кухнята на марварите. Какво ще сготви Гари на домакините си жени, които обичат своята храна?

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Нотингам, Сезон 1 | Епизод 12

    Джеймс пътува до Нотингам, където установява мобилната си кухня насред Шъруудския лес и готви горски пир за дългогодишния си приятел Сат Бейнс, ресторантьор с награда от "Мищлен".

    Към предаването
  • 14:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 14:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Линдзи Лоън, Сезон 5 | Епизод 3

    Към предаването
  • 16:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 3, Сезон 2 | Епизод 3

    Братята посещават Ексмут в Девън, класически английски курорт и притегателна точка за хиляди туристи, където Лин и Анди държат традиционна английска кръчма, чийто бар процъфтява, докато за ресторанта не може да се каже същото.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 14, Сезон 1 | Епизод 14

    Лора и Стоян ще ни покажат няколко рецепти с много продукти, които отнемат време, но си струват. Пилешки рулади с вкусна плънка, приготвени в доматен сос и сервирани с гарнитура от парижки ньоки. А за десерт шоколадова торта с круши и сладолед с маскарпоне.

    Към предаването
  • 17:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Всекидневно и лесно, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 18:00

    Сладката Лорейн

    +

    Лесно, Сезон 1 | Епизод 1

    Лорейн показва основното оборудване за печене, както и няколко рецепти.

    Към предаването
  • 18:30

    Сладката Лорейн

    +

    Бързо печене, Сезон 1 | Епизод 2

    Печенето без много време, но с много бързи и вкусни сладкиши и хляб.

    Към предаването
  • 19:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Дан и Стеф, Сезон 4 | Епизод 11

    Отборите на “Моята кухня е най-добрата” тази вечер са в Куинсланд, за да отпразнуват един романтичен Свети Валентин с двойката Дан и Стеф. Посрещайки гостите си в Харви Бей, дали ще успее ли "кралят на надениците" Дан да създаде пиршество, с което ще може да се гордее?

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Джена и Джоана, Сезон 4 | Епизод 12

    Тази вечер се приземяваме в Южна Австралия за последната вечеря от втора група. Домакините богини Джена и Джоана са готови да докажат, че са най-добрите. След тежка критика по отношение на колегите си, отборите имат високи очаквания за Джена и нейната приятелка Джоана.

    Към предаването
  • 21:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Талин, Естония - Пушена херинга и поширано яйце, Сезон 1 | Епизод 9

    В местен рибарник Поли разказва на Джак повече за историята на пушената херинга, която му е била любима закуска в детството. След това Джак се отправя към Талин, Естония. Там, заедно с местен готвач, се опитва да измисли закуска с пушена риба, която може да се държи в ръка.

    Към предаването
  • 21:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Ротердам, Холандия - Пудинг с червени боровинки, Сезон 1 | Епизод 10

    Поли и Джак се срещат в Музея на каналите в Лондон , за да научат повече за историята на сладоледа в Лондон. В кухнята си Джак приготвя своя версия на английски пудинг „Spotted Jack“ и сладолед, а по-късно е в пристанищния град Ротердам.

    Към предаването
  • 22:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    , Сезон 8 | Епизод 2

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сао Пауло, Сезон 2 | Епизод 1

    Тони посещава Сао Пауло, град, който в миналото е ненавиждал, но се е научил да харесва. Съветът му за престой в Сао Пауло е да имате приятели, които да ви разведат.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Париж, Сезон 2 | Епизод 2

    Тони е в един от най-любимите си градове в света – Париж. Трудно е да се работи при положение, че в чашата ти непрекъснато се долива невероятно вино, а пред теб има изобилие от сирена или морска храна.

    Към предаването
  • 00:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Линдзи Лоън, Сезон 5 | Епизод 3

    Към предаването
  • 01:50

    Бон Апети

    +

    Английско меню, Сезон 3 | Епизод 11

    Лора и Стоян поднасят апетитно меню в британски стил. На котлона се вари ароматен чаудър с пилешко месо. Апетитен пай със свинско и сладки картофи добива златист цвят във фурната. А вкусни бисквити сконс правят компания на любимия чай.

    Към предаването
  • 02:15

    Бон Апети

    +

    Лесно и бързо, Сезон 3 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще ни покажат, че не е никак сложно да опечем вкусни, домашни гризини. След това ще ни дадат идея за апетитно и бързо основно - ще направят омлет с кайма. Освен това ще ни покажат колко е лесно да направим сладоледени квадрати с манго и кисело мляко.

    Към предаването
  • 02:40

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 03:05

    Бон Апети

    +

    За делничните дни, Сезон 3 | Епизод 14

    Салатата от зелен фасул и спанак, която Лора и Стоян ще ни покажат, спокойно може да бъде сервирана и като леко основно. Освен нея двамата ще опекат много вкусен, засищащ гратен с пилешко и картофени ньоки. Финалът на менюто им е калорична бомба - сиропирана баница с локум.

    Към предаването
  • 03:30

    Бон Апети

    +

    Близък Изток, Сезон 3 | Епизод 15

    Лора и Стоян ще ни разкрият тайните на перфектния пилаф. В техния ще има и фиде. Менюто им в ориенталски стил продължава с агнешка плешка. Поднасят я със зрънца нар и орехи. А за десерт поднасят индийски сладолед с шафран.

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Вкусно без месо, Сезон 3 | Епизод 16

    Менюто на Лора и Стоян започва със зеленчукова фритата - лесна за приготвяне и много апетитна. След нея двамата ще ни покажат как палачинките се превръщат в апетитно основно. Ароматът идва от гъбената плънка. Рецептата за топъл шоколадов пудинг с ром и канела е интересна, самият пудинг - изкусителен.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    По италиански, Сезон 3 | Епизод 18

    Началото на това меню е апетитна, богата салата от червено цвекло и спанак. След нея Лора и Стоян сервират запечена на фурна паста с пуешко месо - лесно за приготвяне основно от домашната кухня. Десертът е впечатляващ - панакота с кисело мляко и карамелени ябълки.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Наслада срещу стреса, Сезон 3 | Епизод 19

    Лора и Стоян комбинират рибните кюфтенца с портокалово айоли, за да ги превърнат във вкусно предястие. След това пекат много апетитен гратен с броколи и карфиол, който поръсват с хрупкави трохи. Менюто завършва с двуцветно пандишпаново руло - вкусът на какаото се съчетава чудесно с този на крема.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Улична храна, Сезон 3 | Епизод 20

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе аромата на току-що опечен лахмаджун. След това ще ни предложат основно в азиатски стил – апетитно сотирано телешко със зеленчуци. Менюто им завършва с понички, с пълнеж от вкусен крем.

    Към предаването