Събота,

15 февруари

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 06:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 11, Сезон 1 | Епизод 11

    Бухтите този път са азиатски, а печеното пиле с ярка гарнитура е идеално за неделна вечеря, когато се събира цялото семейство. За десерт има торта от палачинки с неустоимо тирамису.

    Към предаването
  • 07:30

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Слънчеви дни, Сезон 1 | Епизод 3

    Ирландската шеф-готвачка поднася салата с киноа и ядки, тарт с картофи, сьомга и копър и фритата със спанак, бекон и грюер.

    Към предаването
  • 08:00

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Храна за наслада, Сезон 1 | Епизод 4

    Когато животът стане твърде напрегнат, си вземете почивка и опитайте тези бавно готвени ястия - изкусително топящо се в устата агнешко с кисело мляко и пай със сливи, а също така научете и някои хитрини от Рейчъл.

    Към предаването
  • 08:30

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Деца, Сезон 1 | Епизод 5

    „Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън“ е колекция от вкусни рецепти, приготвени с пестеливост и малко готварска хитрост. Създадени, за да ни помогнат да извлечем максимума от бюджета си за пазаруване и от съставките, които обичаме, тези рецепти идеално се вписват в натоварения начин на живот.

    Към предаването
  • 09:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Лорейн демонстрира приготвянето на класически ястия с минимални усилия.

    Към предаването
  • 09:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Да го опечеш, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн се отдава на страстта си към печенето и споделя някои бързи и прости идеи.

    Към предаването
  • 10:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Шикозна храна, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 10:30

    Среща в кухнята

    +

    Приготвено в тиган, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Неочакван гост, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 11:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 12:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Ант и Дек, Сезон 8 | Епизод 2

    Джейми и Джими отново са в кафенето на кея, за да ни подготвят за уикенда. На гости са кралете на съботната телевизионна вечер - Ант и Дек. Известните водещи заменят шоуто си с вкусните домашни пиршества на Джейми, запретвайки ръкави, за да готвят заедно за първи път.

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Бирмингам, Сезон 1 | Епизод 11

    Джеймс посещава столицата на ястието балти - Бирмингам! Тук той се среща с утвърдената кулинарна критичка, колумнистка и писателка Грейс Дент.

    Към предаването
  • 14:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Централно крайбрежие, Калифорния, Сезон 1 | Епизод 3

    Отправяйки се нагоре по крайбрежието, за да открие бижутата на Тихия океан, Къртис посещава двойка, загърбила кариерата си в областта на технологиите, за да се занимава с производство на сирене и опитва морски таралеж, изваден от единствената жена водолаз в Санта Барбара, Калифорния.

    Към предаването
  • 14:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Умбрия, Италия, Сезон 1 | Епизод 4

    Освен средновековни градове, гъсти гори и лъкатушещи калдъръмени улички, в Умбрия Къртис открива и как се откриват черни трюфели с помощта на кучета и получава напътствия от майстор на поркета.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Салма Хайек, Сезон 5 | Епизод 2

    Към предаването
  • 16:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Братята пекари са в Лондон и посещават ресторант с кафене и предизвикват собственичката Сали и управителя Андрю да създадат незабравими оригинални ястия, с които да се отличат от всички подобни заведения в района.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Лора и Стоян ще приготнят шкембе чорба по традиционна рецепта, а след това ще покажат и мексиканската версия, наречена менудо.

    Към предаването
  • 17:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесни класики, Сезон 1 | Епизод 3

    Лорейн демонстрира приготвянето на класически ястия с минимални усилия.

    Към предаването
  • 18:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Да го опечеш, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн се отдава на страстта си към печенето и споделя някои бързи и прости идеи.

    Към предаването
  • 18:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Шикозна храна, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 19:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Али и Самюел, Сезон 4 | Епизод 9

    В този епизод на “Моята кухня е най-добрата - Австралия” се връщаме в Тасмания. Целта на близките приятели Али и Самюъл е знамето на Тасмания да се развее на високо. Очакванията към отбора са големи заради Мик и Мат – другият отбор от Тасмания, които са на върха на класацията за първа група.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Люк и Скот, Сезон 4 | Епизод 10

    На фона на емблематичния Бондай бийч в Сидни, личните треньори от Нов Южен Уелс Люк и Скот ще се погрижат за атмосферата в състезанието тази вечер. Критиците на масата все по-трудно могат да бъдат впечатлени, така че момчетата ще трябва да поработят допълнително, за да се представят добре.

    Към предаването
  • 21:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Шоколадовият живот на Джуджу, Сезон 6 | Епизод 11

    Пати прекарва деня с най-малкия си син Джуджу. Джуджу е обсебен от шоколада. В кухнята двамата измислят три вкусни рецепти с много шоколад - шоколадов бананов хляб с шоколадови парченца, шоколадова кула от палачинки и мексикански мега шоколадов млечен шейк.

    Към предаването
  • 21:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Сирене, Сезон 6 | Епизод 12

    Този епизод е посветен на една от любимите съставки на Пати Джинич - сиренето. В кухнята си тя приготвя три сладки рецепти със сирена. В Оаксака, Пати и тримата ѝ сина посещават производител на сирене, за да видят как се прави прочутото полутвърдо сирене „Оаксака“.

    Към предаването
  • 22:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки хапки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Франсишко ще предложи три сладки тапас за коктейл, сред които папос де анжо с ароматен портокалов сок и мента от района на Алентежу.

    Към предаването
  • 22:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти за специална вечеря, Сезон 1 | Епизод 10

    Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Лос Анджелис, Сезон 1 | Епизод 9

    Антъни Бурдейн има 48 часа да опита най-добрата храна, която Лос Анджелис може да предложи. Той отсяда в един от най-известните и луксозни хотели в Холивуд „Шато Мармон“.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Сан Франциско, Сезон 1 | Епизод 10

    Тони е на обиколка из Сан Франциско с местните готвачи Дани Боуиен и Крис Косентино.

    Към предаването
  • 00:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Салма Хайек, Сезон 5 | Епизод 2

    Към предаването
  • 01:50

    Бон Апети

    +

    Горски истории, Сезон 3 | Епизод 1

    Лора и Стоян ще ни демонстрират, че е добре да имаме замразен грах в хладилника, защото от него можем да приготвим разкошна крем супа. Ще ни покажат и любопитна рецепта за заек по ловджийски. А на финала ще ни изкушат с Итън мес с горски плодове

    Към предаването
  • 02:15

    Бон Апети

    +

    Под лозата, Сезон 3 | Епизод 2

    За предястие Лора и Стоян ще поднесат вкусни печени патладжани с домати и сирене. След това ще ни покажат как качамакът може да се превърне във вкусно основно. Менюто им завършва с прекрасен кейк с крема сирене и сладко от боровинки.

    Към предаването
  • 02:40

    Бон Апети

    +

    Текс Мекс, Сезон 3 | Епизод 3

    Брускетите с боб и риба тон, които Лора и Стоян показват в този епизод, са изключително апетитни и се приготвят много бързо. След тях изкусните кулинари ще ни предизвикат да сготвим фахитас със свинско и чушки. Третото изкушение в менюто са бисквити алфахорес с карамелен сос.

    Към предаването
  • 03:05

    Бон Апети

    +

    Лежерно, Сезон 3 | Епизод 4

    Лежерното меню на Лора и Стоян започва с апетитна крем супа от моркови с ярък цвят. След товаще ни споделят идея за бързо основно - пай с пилешко и броколи. Накрая ще поднесат бурата с боровинки и хрупкави трохи - лесен за приготвяне и много елегантен десерт.

    Към предаването
  • 03:30

    Бон Апети

    +

    Под шарената сянка, Сезон 3 | Епизод 5

    Епизодът започва с рецептата за впечатляваща салата от домати, поръсена с хлебни трохи. След това Лора и Стоян ще ни покажат как приготвят задушен агнешки врат и каква е тайната съставка, на която апетитното основно дължи свежия си вкус. Менюто завършва със семпъл, но много вкусен десерт.

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Споделено с приятели, Сезон 3 | Епизод 6

    Менюто на Лора и Стоян ще започне с апетитна фритата, която двамата сервират като предястие. След това ще ни изкушат с вкусни кюфтенца от телешка кайма с горчичен сос, подходящи и за делник, и за празник. А на финала ще ни мотивират да опечем сладки с фурми и шоколад.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Меню за гастрономи, Сезон 3 | Епизод 7

    В кухнята на Лора и Стоян първо ще се разнесе миризмата на топъл, току-що опечен хляб с билки, след това на печено месо. Рулото от свинско е изключително изкусително и много подходящо за празнично меню. За десерт двамата поднасят елегантен тарт с вкус на кокос.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    Свежо и лесно, Сезон 3 | Епизод 8

    Този епизод започва с пъстра и вкусна салата. След нея Лора и Стоян приготвят бързо основно - пъстърва на фурна. Комбинират я с апетитния, лесен за приготвяне сос “Чимичури”. Менюто им завършва с изкусителен шоколадов крем с амарени.

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Три вида сирене, Сезон 3 | Епизод 10

    Лора и Стоян ще ни покажат как яхнията от зелен фасул може да се превърне във вкусно предястие. За основно поднасят ризото със спанак - приготвя се бързо, а вкусът му е разкошен. Това меню завършва с изкушаващ шоколадов кейк с глазура от маскарпоне.

    Към предаването