Сряда,

12 февруари

  • 06:00

    Рецептите за хляб на Пол Холивуд

    +

    Хляб с квас, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът с квас е съвършен във всяко отношение. Ако сте запалени пекари, опитайте се да го замесите у дома. Пол ще ви покаже как да си приготвите закваската. Той ще впрегне естествени бактерии от въздуха, за да придаде на хляба си уникален аромат.

    Към предаването
  • 06:30

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Риба, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 06:50

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Лисабон, Сезон 1 | Епизод 6

    Рик Стайн посещава Лисабон на брега на река Тежу, прочут с любовта си към морските дарове и може би най-добрите тартове с млечен крем в света, където Рик се вдъхновява да приготви любимата закуска на града - пържени рибни хапки и тарт с бадеми.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Хрупкава сьомга, Сезон 1 | Епизод 31

    Джейми сготвя хрупкава сьомга с ориз, салата, чудесно гуакамоле и свежа напитка от горски плодове.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лятна паста, Сезон 1 | Епизод 32

    Джейми показва как се приготвя чудесна лятна паста, салата от билки и плодови тарталети.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 56, Сезон 2 | Епизод 56

    Английски коледен кейк

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 57, Сезон 2 | Епизод 57

    Елхички с бял шоколад

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата разпродажба на печива, Сезон 2 | Епизод 45

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто бавно сготвено пилешко, Сезон 2 | Епизод 46

    Към предаването
  • 11:00

    От любов към храната

    +

    Местни вкусове, Сезон 2 | Епизод 7

    Днес Габриеле ще направи чудеса в кухнята. В менюто - банички с калмари, лаврак с портокал и лимонов крем за десерт.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 30, Сезон 5 | Епизод 30

    Към предаването
  • 13:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Шоколадовият живот на Джуджу, Сезон 6 | Епизод 11

    Пати прекарва деня с най-малкия си син Джуджу. Джуджу е обсебен от шоколада. В кухнята двамата измислят три вкусни рецепти с много шоколад - шоколадов бананов хляб с шоколадови парченца, шоколадова кула от палачинки и мексикански мега шоколадов млечен шейк.

    Към предаването
  • 13:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Сирене, Сезон 6 | Епизод 12

    Този епизод е посветен на една от любимите съставки на Пати Джинич - сиренето. В кухнята си тя приготвя три сладки рецепти със сирена. В Оаксака, Пати и тримата ѝ сина посещават производител на сирене, за да видят как се прави прочутото полутвърдо сирене „Оаксака“.

    Към предаването
  • 14:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с картофи, девесил и праз.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Храна за крале, Сезон 2 | Епизод 8

    Днес кухнята на Габриеле ще стане здравословна благодарение на вкусни зеленчуци. Менюто е съставено от салата от краставици с печено червено цвекло, сотирани зеленчуци и корона от печени агнешки котлети.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 58, Сезон 2 | Епизод 58

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 59, Сезон 2 | Епизод 59

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите неща за хрупане, Сезон 2 | Епизод 47

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто бавно сготвено телешко, Сезон 2 | Епизод 48

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 30, Сезон 5 | Епизод 30

    Към предаването
  • 20:00

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.

    Към предаването
  • 20:30

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнено пиле по кипърски, Сезон 1 | Епизод 33

    Джейми представя пълнено пиле по кипърски със запържени аспержи, домати, зелева салата и ванилов сладолед.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Британски пикник, Сезон 1 | Епизод 34

    Джейми приготвя един класически британски пикник, който включва наденички, пай с риба, аспержи, салата с крутони и традиционен британски десерт.

    Към предаването
  • 22:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Копенхаген, Сезон 1 | Епизод 7

    Рик Стайн посещава дома на новата скандинавска кухня Копенхаген, където авангардни шеф готвачи приготвят изкусни ястия, придържайки се стриктно към традиционните съставки, които вдъхновяват Рик да приготви свински гърди с картофи, девесил и праз.

    Към предаването
  • 23:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Шоколадовият живот на Джуджу, Сезон 6 | Епизод 11

    Пати прекарва деня с най-малкия си син Джуджу. Джуджу е обсебен от шоколада. В кухнята двамата измислят три вкусни рецепти с много шоколад - шоколадов бананов хляб с шоколадови парченца, шоколадова кула от палачинки и мексикански мега шоколадов млечен шейк.

    Към предаването
  • 23:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Сирене, Сезон 6 | Епизод 12

    Този епизод е посветен на една от любимите съставки на Пати Джинич - сиренето. В кухнята си тя приготвя три сладки рецепти със сирена. В Оаксака, Пати и тримата ѝ сина посещават производител на сирене, за да видят как се прави прочутото полутвърдо сирене „Оаксака“.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 13, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Лора и Стоян ще разкрият две рецепти за сарми - едната със зелев, а другата с лозов лист. Рецептите са постни, но вкусът е неповторим. Финалът е сладък и вдъхновяващ - баклава, каквато прави майката на Стоян.

    Към предаването
  • 00:30

    От любов към храната

    +

    Храна за крале, Сезон 2 | Епизод 8

    Днес кухнята на Габриеле ще стане здравословна благодарение на вкусни зеленчуци. Менюто е съставено от салата от краставици с печено червено цвекло, сотирани зеленчуци и корона от печени агнешки котлети.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешният епизод е посветен на носталгичната храна за щастие, ястия, които събуждат детски спомени и ни напомнят за вкусове от изминалите дни. Двамата рокери ще сготвят ланкаширска яхния, точно както я е приготвяла майката на Дейв и френски специалитет, който връща Си в празничните дни в миналото.

    Към предаването
  • 01:55

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите неща за хрупане, Сезон 2 | Епизод 47

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто бавно сготвено телешко, Сезон 2 | Епизод 48

    Към предаването
  • 02:45

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Нумеа, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.

    Към предаването
  • 03:10

    Тропическо гурме: Куинсланд

    +

    Островът на боровете, Сезон 1 | Епизод 2

    Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.

    Към предаването
  • 03:30

    Рецептите за хляб на Пол Холивуд

    +

    Хляб с квас, Сезон 1 | Епизод 4

    Хлябът с квас е съвършен във всяко отношение. Ако сте запалени пекари, опитайте се да го замесите у дома. Пол ще ви покаже как да си приготвите закваската. Той ще впрегне естествени бактерии от въздуха, за да придаде на хляба си уникален аромат.

    Към предаването
  • 03:55

    Новата балканска кухня с Божана

    +

    Риба, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на месото

    +

    По малайзийски, Сезон 3 | Епизод 4

    Малайзийската кухня съчетава китайски, индийски и традиционни малайзийски вкусове. Ейдриън отдава почит на времето, което е прекарал там като дете, като приготвя апетитно телешко Ренданг.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 30, Сезон 5 | Епизод 30

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днешният епизод е посветен на носталгичната храна за щастие, ястия, които събуждат детски спомени и ни напомнят за вкусове от изминалите дни. Двамата рокери ще сготвят ланкаширска яхния, точно както я е приготвяла майката на Дейв и френски специалитет, който връща Си в празничните дни в миналото.

    Към предаването