Неделя,

9 февруари

  • 06:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Кимбърли, Австралия, Сезон 1 | Епизод 5

    Посещението на северната част на Западна Австралия води Къртис в уникалния район на австралийската пустош, където абориген старейшина го учи на древни начини на риболов, събира стада от добитък заедно с пето поколение собственичка на ранчо и открива перли в стриди.

    Към предаването
  • 06:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Риоха, Испания, Сезон 1 | Епизод 6

    Къртис и приятелите му от ресторанта "Maude" пътуват до мъгливите планини на Испания, за да доят кози, след това ще берат гъби с готвач, носител на звезда „Мишлен“, а накрая ще отворят шейсетгодишно вино Гренаш във винарна, дело на икона в архитектурата.

    Към предаването
  • 07:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Лора и Стоян споделят рецептата си за домашно русенско варено, приготвено в гувечета и сервирано с яйце, сос и хрупкава печена галета. Те ще разкрият и рецептата си за салата от печени зеленчуци с тиква и карамелен чийзкейк за десерт.

    Към предаването
  • 07:30

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    В движение, Сезон 1 | Епизод 10

    Рейчъл отново се вдъхновява от натоварения си живот, търсейки алтернативи на пакетирания обяд и приготвя храна, която може да се яде както вкъщи, така и в движение.

    Към предаването
  • 08:00

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Средиземноморско пиршество, Сезон 1 | Епизод 11

    Вдъхновена от ароматите на Средиземноморието, Рейчъл приготвя пиршество от класически ястия и любими семейни рецепти. Ястията включват талятели с рагу, класическа лазаня с карамелизиран лук и хляб с розмарин.

    Към предаването
  • 08:30

    Рецепти за всеки ден с Рейчъл Алън

    +

    Вечеря по женски, Сезон 1 | Епизод 12

    Срещата със стар приятел на обяд подтиква Рейчъл да създаде перфектното меню за лесна „вечеря с момичетата“. Поднасяйки класически бял хляб, тапас, миди с шафран и пилешки дробчета с шери, както и хлебен пудинг с бял шоколад и малини, Рейчъл е сигурна, че нищо няма да остане неизядено.

    Към предаването
  • 09:00

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Просто, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале показва как се правят меденки, торта графити и три солени ястия.

    Към предаването
  • 09:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесно и забавно, Сезон 1 | Епизод 1

    Лорейн Паскал приготвя храна, перфектна за случаите, в които неочаквано на вратата се появяват приятели.

    Към предаването
  • 10:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Храна, с която се чувстваме добре, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн приготвя ястия, които ще ви накарат да се усмихвате.

    Към предаването
  • 10:30

    Среща в кухнята

    +

    За деца, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Какво ям на обяд, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 11:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 12, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 12:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Джайпур - храната на джайните, Сезон 2 | Епизод 5

    С велосипед Гари Мейган разглежда уличната храна на Джайпур и се вдъхновява да приготви вкусна пържена храна.

    Към предаването
  • 12:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Джайпур - улична храна, Сезон 2 | Епизод 6

    Гари Мейган се среща случайно със семейство джайни, любители на храната, и е изправен пред предизвикателството да приготви вегетарианска храна за домакините си.

    Към предаването
  • 13:00

    Голямото британско приключение на Джеймс Мартин

    +

    Белфаст, Сезон 1 | Епизод 10

    Джеймс и Пол достигат до родния град на Пол - Белфаст, където Пол лично развежда Джеймс из столицата на Северна Ирландия.

    Към предаването
  • 14:00

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Река Маргарет, Австралия, Сезон 1 | Епизод 1

    Къртис търси вдъхновение в провинцията, сред лозята и по брега на този регион в Югозападна Австралия. Той се среща със собственик на ранчо, който отглежда шортхорнски говеда на свободна паша и посещава биодинамичните лозя на Ваня Кален.

    Към предаването
  • 14:30

    Кулинарно приключение с Къртис Стоун

    +

    Ломбардия, Италия, Сезон 1 | Епизод 2

    Къртис пътува до Ломбардия, в подножието на италианските Алпи, за да опита местно сирене и селска яхния. След това се отправя на обиколка с хеликоптер над известните лозя Франчакорта, където съчетава пенливо вино с хайвер от есетра местно производство.

    Към предаването
  • 15:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джон Бишъп, Сезон 5 | Епизод 1

    Към предаването
  • 16:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 1, Сезон 2 | Епизод 1

    Предаването ще ни отведе в Блекпуул, популярна британска ваканционна дестинация, където Лен и Бабс Къртис от шестнайсет години имат семейно кафене в типичен местен стил.

    Към предаването
  • 17:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.

    Към предаването
  • 17:30

    По пантофи с Лорейн Паскал

    +

    Просто, Сезон 1 | Епизод 4

    Лорейн Паскале показва как се правят меденки, торта графити и три солени ястия.

    Към предаването
  • 18:00

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Лесно и забавно, Сезон 1 | Епизод 1

    Лорейн Паскал приготвя храна, перфектна за случаите, в които неочаквано на вратата се появяват приятели.

    Към предаването
  • 18:30

    Аламинутите на Лорейн

    +

    Храна, с която се чувстваме добре, Сезон 1 | Епизод 2

    Лорейн приготвя ястия, които ще ви накарат да се усмихвате.

    Към предаването
  • 19:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Сам и Крис, Сезон 4 | Епизод 7

    Първа група показа какво може да направи в кухнята, а сега е ред на втора група да сервира в “Моята кухня е най-добрата - Австралия”. Състезанието се насочва към град Виктория, където братовчедите Сам и Крис ще дадат начало на втория кръг.

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Лиса и Кандис, Сезон 4 | Епизод 8

    Пътуващото празненство на храната пристига в Западна Австралия тази вечер. Отборът на Лиза и Кандис, майка и дъщеря, са приготвили шоу. Този дует има големи планове, но дали пеенето, танците и храната ще успеят да впечатлят гостите?

    Към предаването
  • 21:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 21:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 22:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Мери Бери, Сезон 8 | Епизод 1

    Уикендът е и кой може по-добре да му даде старт от Джейми и Джими, отваряйки обновеното си кафене в края на Саутендския кей с хубава храна, страхотни разговори и забавления със знаменитости. Тази седмица те ще посрещнат истински кулинарен герой и национално съкровище Мери Бери.

    Към предаването
  • 23:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Рим, Сезон 1 | Епизод 7

    Тони прекарва 30 часа в Рим. Стремглавата обиколка го отвежда от брега на река Тибър по кривите древни улички във вътрешността на вечния град.

    Към предаването
  • 00:00

    В ритъма на Антъни Бурдейн

    +

    Амстердам, Сезон 1 | Епизод 8

    Тони среща нови приятели по време на престоя си в Амстердам и осъзнава, че градът е много повече от квартала с червените фенери.

    Към предаването
  • 00:55

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Джон Бишъп, Сезон 5 | Епизод 1

    Към предаването
  • 01:50

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 2 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 02:15

    Бон Апети

    +

    Булгур със сирене Халуми, агнешко и мъфини, Сезон 2 | Епизод 12

    Някак си празнично изглежда менюто, което Лора и Стоян са намислили за този епизод. Салатата от булгур с халуми е толкова вкусна и засищаща, че би могла да мине за основно. Но как да се откаже човек от печения агнешки бут с гарнитура от паста и спанак? Не може.

    Към предаването
  • 02:40

    Бон Апети

    +

    Фарфале и шоколадова шарлота, Сезон 5 | Епизод 13

    Какво са намислили Лора и Стоян за днес? Салата с моркови и авокадо, паста, запечена на фурна... и шоколадова шарлота. Салатата ще оценят привържениците на по-леката храна. Пастата на фурна със сос, бекон и разтопени сирена ще събере около масата цялото семейство.

    Към предаването
  • 03:05

    Бон Апети

    +

    Заешки терин, пиле и шоколадови тарталети, Сезон 5 | Епизод 14

    Изискано студено предястие от заешко месо, поднесено със свежа салата - това е началото на менюто за деня. След това Лора и Стоян приготвят вкусно пиле с естрагон и сос, който е уникално вкусен. Към тях - смачкани запечени картофки. Този празник за небцето няма как да не завърши с нещо сладко.

    Към предаването
  • 03:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 03:55

    Бон Апети

    +

    Бобена салата с риба, паста и целувчен сладкиш, Сезон 5 | Епизод 16

    Два вида риба, боб и свежи черита - какво ли ще се получи от тази комбинация? Прекрасна бобена салата, как какво? И Лора, и Стоян я обожават, защото е различна, засищаща и много интересна. А след това със смес за домашни наденички ще приготвят паста. Ще стане фантастична.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 04:45

    Бон Апети

    +

    Безмесно меню, Сезон 5 | Епизод 18

    Рецептите на Лора и Стоян днес са без месо, всъщност две от тях са си направо постни. Но това по никакъв начин няма да им навреди, дори напротив. Крем супата от печени червени чушки, пащърнак и печен чесън изобилства от любими вкусове и аромати...

    Към предаването
  • 05:10

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 05:35

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването