Петък,

7 февруари

  • 06:00

    Рецептите за хляб на Пол Холивуд

    +

    Класически хляб, Сезон 1 | Епизод 1

    В този първи епизод честваме историята и традиционните вкусове на страхотния британски хляб. Пол обяснява основите на приготвянето на хляб, като приготвя няколко различни вида.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Нанси Колен, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 06:50

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Берлин, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик се наслаждава на дълъг уикенд в Берлин, където историята съжителства с авангарда, а изкусни готвачи предлагат своите прекрасни творения като пюрирани слънчогледови семки, питки с артишок по йерусалимски и замразени кедрови ядки.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Паят със самбал на Ланг Франс, Сезон 3 | Епизод 27

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 51, Сезон 2 | Епизод 51

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите основни ястия с останала храна, Сезон 2 | Епизод 39

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни рибни ястия, Сезон 2 | Епизод 40

    Към предаването
  • 11:00

    От любов към храната

    +

    Домашно парти, Сезон 2 | Епизод 4

    Ако планирате да организирате домашно парти с приятели, можете да приготвите меню, пълно с изненади от днешните предложения на Габриеле. Менюто е съставено от пица хапки със сметана, телешки бузи и макарони на фурна с фалшив сладолед.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Как да си направим хляб със семена без месене? Основното ястие е повече от впечатляващо - патешки филета с кисело зеле. Завършваме менюто с лек мус от мляко и шоколад с ароматни дюли и сос.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 3 | Епизод 1

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 27, Сезон 5 | Епизод 27

    Към предаването
  • 13:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 13:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 14:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Виена, Сезон 1 | Епизод 4

    Тази седмица Рик Стайн е във Виена, някогашната столица на Австроунгарската империя, която и до днес предлага традиционни ястия като джолан и гулаш и е дала името на едно от най-популярните ястия в Европа - виенския шницел.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешко с горчица, Сезон 1 | Епизод 27

    Джейми готви пилешко с горчица, картофи и зеленчуци, а за десерт черно горско афогато.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Ригатони по трапански, Сезон 1 | Епизод 28

    Джейми ни показва как се правят ригатони по трапански, салата от запечена цикория и зелена салата с пармезан. Десертът е лимончело.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Традиционни вкусотии, Сезон 2 | Епизод 5

    Днес ще направим чудеса с традиционните вкусове в нашата кухня. Менюто е съставено от моркови със запечени кимион и сумак, салата с мандарини, резенчета круши с меласа от грозде и хляб с козе сирене, за десерт - сметанов пудинг с меренг и ягоди.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Как да си направим хляб със семена без месене? Основното ястие е повече от впечатляващо - патешки филета с кисело зеле. Завършваме менюто с лек мус от мляко и шоколад с ароматни дюли и сос.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 52, Сезон 2 | Епизод 52

    Чийзкейк с карамел и фъдж

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 53, Сезон 2 | Епизод 53

    Бананов хляб

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Пилешко месо по три начина, Сезон 2 | Епизод 41

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто делнично парти, Сезон 2 | Епизод 42

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 3 | Епизод 1

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 27, Сезон 5 | Епизод 27

    Към предаването
  • 20:00

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Супа, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин се среща с Иппей Муракоши, за да научи тайните на съвършената мисо супа и посещава магазина за уагаши (сладкиши) в Хамамацу.

    Към предаването
  • 20:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Саке, Сезон 1 | Епизод 4

    Нещо за възрастните и нещо за децата - Джъстин посещава дистилерия за саке и детски кутии бенто с Момо. Митоши споделя някои тайни за шабу шабу.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешко с горчица, Сезон 1 | Епизод 27

    Джейми готви пилешко с горчица, картофи и зеленчуци, а за десерт черно горско афогато.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Ригатони по трапански, Сезон 1 | Епизод 28

    Джейми ни показва как се правят ригатони по трапански, салата от запечена цикория и зелена салата с пармезан. Десертът е лимончело.

    Към предаването
  • 22:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Виена, Сезон 1 | Епизод 4

    Тази седмица Рик Стайн е във Виена, някогашната столица на Австроунгарската империя, която и до днес предлага традиционни ястия като джолан и гулаш и е дала името на едно от най-популярните ястия в Европа - виенския шницел.

    Към предаването
  • 23:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Жирона, Испания - Желирани змиорки, Сезон 1 | Епизод 7

    Поли и Джак отиват до един от най-старите магазини за змиорки и пай в Лондон, за да се срещнат със собственика, да опитат желирани змиорки и да научат повече за популярността на змиорките в Англия. По-късно Джак сервира на хората в Жирона, Испания своята версия на тази стара британска рецепта.

    Към предаването
  • 23:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Сингапур - Месен пудинг с бъбреци, Сезон 1 | Епизод 8

    Джак и Поли посещават най-добрия готвач пекар в Лондон по време на негов кулинарен курс, за да разберат как приготвя той пудинг с месо и бъбреци. След това Джак отскача до Сингапур, град, в който е прекарал много време в детството си.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 10, Сезон 1 | Епизод 10

    Как да си направим хляб със семена без месене? Основното ястие е повече от впечатляващо - патешки филета с кисело зеле. Завършваме менюто с лек мус от мляко и шоколад с ароматни дюли и сос.

    Към предаването
  • 00:30

    От любов към храната

    +

    Традиционни вкусотии, Сезон 2 | Епизод 5

    Днес ще направим чудеса с традиционните вкусове в нашата кухня. Менюто е съставено от моркови със запечени кимион и сумак, салата с мандарини, резенчета круши с меласа от грозде и хляб с козе сирене, за десерт - сметанов пудинг с меренг и ягоди.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Дейв и Саймън се обръщат към класически английски ястия, като им добавят лек модерен щрих – традиционен пудинг, пиле с пармезан и рибен пай.

    Към предаването
  • 01:55

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Пилешко месо по три начина, Сезон 2 | Епизод 41

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-доброто делнично парти, Сезон 2 | Епизод 42

    Към предаването
  • 02:45

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Супа, Сезон 1 | Епизод 3

    Джъстин се среща с Иппей Муракоши, за да научи тайните на съвършената мисо супа и посещава магазина за уагаши (сладкиши) в Хамамацу.

    Към предаването
  • 03:10

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Саке, Сезон 1 | Епизод 4

    Нещо за възрастните и нещо за децата - Джъстин посещава дистилерия за саке и детски кутии бенто с Момо. Митоши споделя някои тайни за шабу шабу.

    Към предаването
  • 03:30

    Рецептите за хляб на Пол Холивуд

    +

    Класически хляб, Сезон 1 | Епизод 1

    В този първи епизод честваме историята и традиционните вкусове на страхотния британски хляб. Пол обяснява основите на приготвянето на хляб, като приготвя няколко различни вида.

    Към предаването
  • 03:55

    В ресторанта на Джовани

    +

    Нанси Колен, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 3 | Епизод 1

    Австралийският готвач Ейдриън Ричърдсън знае всички тънкости и тайни за това как се готви месо. В "Тайните на месото" той ще ни покаже няколко трика и съвети при приготвянето на световно известни месни ястия.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 27, Сезон 5 | Епизод 27

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 5, Сезон 1 | Епизод 5

    В този епизод Дейв и Саймън се обръщат към класически английски ястия, като им добавят лек модерен щрих – традиционен пудинг, пиле с пармезан и рибен пай.

    Към предаването