Четвъртък,

6 февруари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    , Сезон 1 | Епизод 20

    Пласт след пласт наслада. Шеф Павлов показва своята рецепта за фантастичен дакоаз и подрежда палачинкова торта с вкус на шоколад и нежен ментов аромат.

    Към предаването
  • 06:25

    В ресторанта на Джовани

    +

    Томас Бърдж, Сезон 2 | Епизод 9

    Към предаването
  • 06:50

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Рейкявик, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн поема на север към Арктическия кръг, за да изследва кулинарните постижения на Рейкявик, в една съвършена зимна ваканция, обогатена с най-доброто, което може да предложи Исландия - сочно агнешко, ръжен хляб във вулканичен пясък и треска.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Шоколадови хапки с нуга 2. Пудингът с грис и варени круши на , Сезон 3 | Епизод 25

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Бърз пай с ревен 2. Пикантен дип с пилешко, Сезон 3 | Епизод 26

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Шунка за вечеря, Сезон 2 | Епизод 37

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата изискана вечеря, Сезон 2 | Епизод 38

    Към предаването
  • 11:00

    От любов към храната

    +

    Аромат на анасон, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес кухнята на Габриеле е изпълнена с аромат на анасон. В менюто има супа от целина с анасон, гуакамоле и поширана риба с ракъ и резене.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    Финал - маринована пържола по тайландски, Сезон 2 | Епизод 13

    За финал на сезона, Ейдриън приготвя маринована пържола по тайландски с югоизточен азиатски вкус, която е толкова люта, че ще ни накара буквално да бълваме огън. Също така ще ни покаже как се обезкостява и пълни пиле.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 26, Сезон 5 | Епизод 26

    Към предаването
  • 13:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Джайпур - храната на джайните, Сезон 2 | Епизод 5

    С велосипед Гари Мейган разглежда уличната храна на Джайпур и се вдъхновява да приготви вкусна пържена храна.

    Към предаването
  • 13:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Джайпур - улична храна, Сезон 2 | Епизод 6

    Гари Мейган се среща случайно със семейство джайни, любители на храната, и е изправен пред предизвикателството да приготви вегетарианска храна за домакините си.

    Към предаването
  • 14:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Берлин, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик се наслаждава на дълъг уикенд в Берлин, където историята съжителства с авангарда, а изкусни готвачи предлагат своите прекрасни творения като пюрирани слънчогледови семки, питки с артишок по йерусалимски и замразени кедрови ядки.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Домашно парти, Сезон 2 | Епизод 4

    Ако планирате да организирате домашно парти с приятели, можете да приготвите меню, пълно с изненади от днешните предложения на Габриеле. Менюто е съставено от пица хапки със сметана, телешки бузи и макарони на фурна с фалшив сладолед.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Паят със самбал на Ланг Франс, Сезон 3 | Епизод 27

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 51, Сезон 2 | Епизод 51

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите основни ястия с останала храна, Сезон 2 | Епизод 39

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни рибни ястия, Сезон 2 | Епизод 40

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    Финал - маринована пържола по тайландски, Сезон 2 | Епизод 13

    За финал на сезона, Ейдриън приготвя маринована пържола по тайландски с югоизточен азиатски вкус, която е толкова люта, че ще ни накара буквално да бълваме огън. Също така ще ни покаже как се обезкостява и пълни пиле.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 26, Сезон 5 | Епизод 26

    Към предаването
  • 20:00

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Нудъли, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин е в Япония и се вози на шинкансен до Шизуока и Фуджи. Присъединете се към нея, докато се отправя в планината, за да приготви нудъли соба.

    Към предаването
  • 20:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Уасаби, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин обува гумени ботуши за екскурзия до фермата за уасаби и опитва късмета си на рибните пазари в Шизуока.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Бърза говежда яхния, Сезон 1 | Епизод 25

    Джейми ни показва рецепта за супербърза говежда яхния с картофи, божествена салата, боб и бекон.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пролетно агнешко, Сезон 1 | Епизод 26

    Джейми приготвя пролетно агнешко със зеленчуков сач, ментов сос, грейви и шоколадово фондю.

    Към предаването
  • 22:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Берлин, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик се наслаждава на дълъг уикенд в Берлин, където историята съжителства с авангарда, а изкусни готвачи предлагат своите прекрасни творения като пюрирани слънчогледови семки, питки с артишок по йерусалимски и замразени кедрови ядки.

    Към предаването
  • 23:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Джайпур - храната на джайните, Сезон 2 | Епизод 5

    С велосипед Гари Мейган разглежда уличната храна на Джайпур и се вдъхновява да приготви вкусна пържена храна.

    Към предаването
  • 23:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Джайпур - улична храна, Сезон 2 | Епизод 6

    Гари Мейган се среща случайно със семейство джайни, любители на храната, и е изправен пред предизвикателството да приготви вегетарианска храна за домакините си.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 9, Сезон 1 | Епизод 9

    Без брашно и без печене. Този сладкиш има аромат на кестени, шоколад, масло, кафе, сметана и коняк. Телешкото е от Бургундия, а салатата - с козе сирене. Не е нужно да казваме, че всички обожаваме френската кухня.

    Към предаването
  • 00:30

    От любов към храната

    +

    Домашно парти, Сезон 2 | Епизод 4

    Ако планирате да организирате домашно парти с приятели, можете да приготвите меню, пълно с изненади от днешните предложения на Габриеле. Менюто е съставено от пица хапки със сметана, телешки бузи и макарони на фурна с фалшив сладолед.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рокерите лакомници приготвят идеалните ястия за споделяне с любимите хора. Това са неустоими изкушения, които ще се харесат на всички – печен чийзкейк, терин и сандвич с телешко.

    Към предаването
  • 01:55

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите основни ястия с останала храна, Сезон 2 | Епизод 39

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни рибни ястия, Сезон 2 | Епизод 40

    Към предаването
  • 02:45

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Нудъли, Сезон 1 | Епизод 1

    Джъстин е в Япония и се вози на шинкансен до Шизуока и Фуджи. Присъединете се към нея, докато се отправя в планината, за да приготви нудъли соба.

    Към предаването
  • 03:10

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Уасаби, Сезон 1 | Епизод 2

    Джъстин обува гумени ботуши за екскурзия до фермата за уасаби и опитва късмета си на рибните пазари в Шизуока.

    Към предаването
  • 03:30

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    , Сезон 1 | Епизод 20

    Пласт след пласт наслада. Шеф Павлов показва своята рецепта за фантастичен дакоаз и подрежда палачинкова торта с вкус на шоколад и нежен ментов аромат.

    Към предаването
  • 03:55

    В ресторанта на Джовани

    +

    Томас Бърдж, Сезон 2 | Епизод 9

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на месото

    +

    Финал - маринована пържола по тайландски, Сезон 2 | Епизод 13

    За финал на сезона, Ейдриън приготвя маринована пържола по тайландски с югоизточен азиатски вкус, която е толкова люта, че ще ни накара буквално да бълваме огън. Също така ще ни покаже как се обезкостява и пълни пиле.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 26, Сезон 5 | Епизод 26

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 4, Сезон 1 | Епизод 4

    Рокерите лакомници приготвят идеалните ястия за споделяне с любимите хора. Това са неустоими изкушения, които ще се харесат на всички – печен чийзкейк, терин и сандвич с телешко.

    Към предаването