Сряда,

5 февруари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    , Сезон 1 | Епизод 19

    Захване ли се Павел Павлов да вари мляко с ориз по бабина рецепта можете да очаквате само едно - специален десерт. Посегне ли към финия чай матча няма как да не го превърне в нещо елегантно - изкушаващи малки тортички с трицветен мус.

    Към предаването
  • 06:25

    В ресторанта на Джовани

    +

    Йорген Райман, Сезон 2 | Епизод 8

    Към предаването
  • 06:50

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Бордо, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн потегля на поредица от дълги уикенди в търсене на кулинарно съвършенство и изключителни рецепти, което го отвежда до пазари, ресторанти, винарни, кафенета и барове, като в това предаване той ще посети Бордо през есента.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Сладки "Кози крачета" 2. Кармелитки, Сезон 3 | Епизод 23

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Пай с ябълки и червено цвекло 2. Поничките на Хоумър Симпсън, Сезон 3 | Епизод 24

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата индийска вечеря, Сезон 2 | Епизод 35

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Рецепти от килера, Сезон 2 | Епизод 36

    Към предаването
  • 11:00

    От любов към храната

    +

    Парти в тигана, Сезон 2 | Епизод 2

    Днес Габриеле ще приготви здравословни и вкусни рецепти с пържене. Менюто е съставено от супа от сладък картоф и земна ябълка, люто песто от магданоз и хрупкава аншоа и желе от босилек и сезонни плодове.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Лора и Стоян споделят рецептата си за домашно русенско варено, приготвено в гувечета и сервирано с яйце, сос и хрупкава печена галета. Те ще разкрият и рецептата си за салата от печени зеленчуци с тиква и карамелен чийзкейк за десерт.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По френски, Сезон 2 | Епизод 12

    Ейдриън приготвя агнешка плешка по френски с печени картофи, вкусен вариант на познатото ни агнешко със зеленчуци. Той ще приготви и много вкусни сладки лепкави пилешки крилца.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 25, Сезон 5 | Епизод 25

    Към предаването
  • 13:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Оаксака - вкусна бъркотия, Сезон 6 | Епизод 9

    Пати посещава град Сан Мартин Тилкатете, за да се срещне с Мария и Якобо в известната им школа по изкуства. Там тя научава тънкостите в изработването на дървените фигури алебрихес и опитва невероятно вкусна храна от черен дроб и яйца.

    Към предаването
  • 13:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Как научих всичко това, Сезон 6 | Епизод 10

    Хората винаги питат Пати как е превърнала страстта си към храната в кариера. През годините тя е разказвала само части от историята, а сега ще я разкаже цялата. В Оаксака тя се среща с жена, която се е преместила от малък град, без пари и средства, за да преследва мечтата си да готви.

    Към предаването
  • 14:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Рейкявик, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн поема на север към Арктическия кръг, за да изследва кулинарните постижения на Рейкявик, в една съвършена зимна ваканция, обогатена с най-доброто, което може да предложи Исландия - сочно агнешко, ръжен хляб във вулканичен пясък и треска.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Аромат на анасон, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес кухнята на Габриеле е изпълнена с аромат на анасон. В менюто има супа от целина с анасон, гуакамоле и поширана риба с ракъ и резене.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Лора и Стоян споделят рецептата си за домашно русенско варено, приготвено в гувечета и сервирано с яйце, сос и хрупкава печена галета. Те ще разкрият и рецептата си за салата от печени зеленчуци с тиква и карамелен чийзкейк за десерт.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Шоколадови хапки с нуга 2. Пудингът с грис и варени круши на , Сезон 3 | Епизод 25

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Бърз пай с ревен 2. Пикантен дип с пилешко, Сезон 3 | Епизод 26

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Шунка за вечеря, Сезон 2 | Епизод 37

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата изискана вечеря, Сезон 2 | Епизод 38

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По френски, Сезон 2 | Епизод 12

    Ейдриън приготвя агнешка плешка по френски с печени картофи, вкусен вариант на познатото ни агнешко със зеленчуци. Той ще приготви и много вкусни сладки лепкави пилешки крилца.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 25, Сезон 5 | Епизод 25

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Големият финал, Сезон 4 | Епизод 10

    Това е големият финал на “Моята кухня е най-добрата - Австралия”, в който отборът баща и дъщеря Лиъм и Еден ще се бори с отбора на Джес и Синди. Двата отбора имат за задача да подготвят дегустационно меню от 4 части, в престижното French Café за специалните VIP гости - съдиите.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Спагети, Сезон 1 | Епизод 23

    Джейми сготвя спагети ала путанеска с хрупкава салата, чеснов хляб и фин шоколадов ганаш.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Угощение с тапас, Сезон 1 | Епизод 24

    Испанското угощение на Джейми включва тортиля, чоризо, сирене манчего, месо, мед, пълнени чушки и аншоа.

    Към предаването
  • 22:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Рейкявик, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн поема на север към Арктическия кръг, за да изследва кулинарните постижения на Рейкявик, в една съвършена зимна ваканция, обогатена с най-доброто, което може да предложи Исландия - сочно агнешко, ръжен хляб във вулканичен пясък и треска.

    Към предаването
  • 23:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Закуска в Оаксака - вкусна бъркотия, Сезон 6 | Епизод 9

    Пати посещава град Сан Мартин Тилкатете, за да се срещне с Мария и Якобо в известната им школа по изкуства. Там тя научава тънкостите в изработването на дървените фигури алебрихес и опитва невероятно вкусна храна от черен дроб и яйца.

    Към предаването
  • 23:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Как научих всичко това, Сезон 6 | Епизод 10

    Хората винаги питат Пати как е превърнала страстта си към храната в кариера. През годините тя е разказвала само части от историята, а сега ще я разкаже цялата. В Оаксака тя се среща с жена, която се е преместила от малък град, без пари и средства, за да преследва мечтата си да готви.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 8, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Лора и Стоян споделят рецептата си за домашно русенско варено, приготвено в гувечета и сервирано с яйце, сос и хрупкава печена галета. Те ще разкрият и рецептата си за салата от печени зеленчуци с тиква и карамелен чийзкейк за десерт.

    Към предаването
  • 00:30

    От любов към храната

    +

    Аромат на анасон, Сезон 2 | Епизод 3

    Днес кухнята на Габриеле е изпълнена с аромат на анасон. В менюто има супа от целина с анасон, гуакамоле и поширана риба с ракъ и резене.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Дейв се наслаждава на вкусовете от родния му регион Къмбрия, докато заедно със Си готвят с местни продукти. Вечерята за щастие включва наденички от Къмбрия и най-страхотният десерт от региона – лепкав тофи пудинг.

    Към предаването
  • 01:55

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Шунка за вечеря, Сезон 2 | Епизод 37

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата изискана вечеря, Сезон 2 | Епизод 38

    Към предаването
  • 02:45

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Големият финал, Сезон 4 | Епизод 10

    Това е големият финал на “Моята кухня е най-добрата - Австралия”, в който отборът баща и дъщеря Лиъм и Еден ще се бори с отбора на Джес и Синди. Двата отбора имат за задача да подготвят дегустационно меню от 4 части, в престижното French Café за специалните VIP гости - съдиите.

    Към предаването
  • 03:40

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    , Сезон 1 | Епизод 19

    Захване ли се Павел Павлов да вари мляко с ориз по бабина рецепта можете да очаквате само едно - специален десерт. Посегне ли към финия чай матча няма как да не го превърне в нещо елегантно - изкушаващи малки тортички с трицветен мус.

    Към предаването
  • 04:00

    В ресторанта на Джовани

    +

    Йорген Райман, Сезон 2 | Епизод 8

    Към предаването
  • 04:25

    Тайните на месото

    +

    По френски, Сезон 2 | Епизод 12

    Ейдриън приготвя агнешка плешка по френски с печени картофи, вкусен вариант на познатото ни агнешко със зеленчуци. Той ще приготви и много вкусни сладки лепкави пилешки крилца.

    Към предаването
  • 04:50

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 25, Сезон 5 | Епизод 25

    Към предаването
  • 05:15

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Дейв се наслаждава на вкусовете от родния му регион Къмбрия, докато заедно със Си готвят с местни продукти. Вечерята за щастие включва наденички от Къмбрия и най-страхотният десерт от региона – лепкав тофи пудинг.

    Към предаването