Вторник,

4 февруари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    , Сезон 1 | Епизод 18

    Френските макарони лесно могат да се превърнат в страст. Шеф Павлов издава тънкостите на приготвянето им и дава идеи за различни пълнежи. А на по-начинаещите сладкари показва целувчена торта с много специален крем.

    Към предаването
  • 06:25

    В ресторанта на Джовани

    +

    Гус Меус, Сезон 2 | Епизод 7

    Към предаването
  • 06:50

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 7

    Кулинарната одисея на Рик Стайн го води от историческа Венеция до легендарния Истанбул, където пристига навреме за риболова и хваща няколко риби в Босфора. Освен това готви кюфтета с шамфъстък и черноморското ястие капуска.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сьомга по азиатски, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми показва как се готви сьомга по азиатски, бульон с нудъли, салата от бобени кълнове и десерт с личи само за половин час.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено пиле по ямайски, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми прави печено пиле по ямайски с ориз и боб, освежаваща салата и печена царевица.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Десерт "Брачна възглавника", Сезон 3 | Епизод 21

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Тропически шоколадов сладкиш 2. Яйчен сладкиш, Сезон 3 | Епизод 22

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класическо брънч меню, Сезон 2 | Епизод 33

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Закуска за целия ден, Сезон 2 | Епизод 34

    Към предаването
  • 11:00

    От любов към храната

    +

    Празненство с джинджифил и резене, Сезон 2 | Епизод 1

    Днес вкусовете на джинджифила и резенето ще преобладават в пиршеството от вкусове на Габриеле. Менюто е съставено от севиче от скумрия, агнешко с пюре от резене и кубчета ябълки, овкусени с джинджифил.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Как да направим вкусна баница с праз и бекон? Лора и Стоян ще разточат кори за баница. Пухкавите милинки са любимото печиво от детството на Стоян, а Лора мечтае за козуначно руло като на Великден.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По скандинавски, Сезон 2 | Епизод 11

    Ейдриън приготвя топла скандинавска яхния и ни показва колко лесно всъщност се готви еленско месо. Освен това Ейдриън успява да направи и десерт с месо - захаросан бекон, поръсен с разтопен шоколад.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 24, Сезон 5 | Епизод 24

    Към предаването
  • 13:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Франсишко се е посветил на цветовете и ще приготви три вида майсторски десерта. Бананова торта с ананас в сироп и мус от манго, сервирана в чаша. Неговата версия на торта "Червено кадифе" с крем от крема сирене. И зелена торта с шамфъстък със сладък крем от гуакамоле.

    Към предаването
  • 13:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Отрежи си парче, Сезон 1 | Епизод 8

    Шарлота с компот от ягоди, лимонова върбинка и крем бавароа с ванилия. Клафути от боровинки и ърл грей - простичък и красив. И накрая торта от прясно сирене с пласт желе от кайсии и бял шоколадов мус.

    Към предаването
  • 14:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Бордо, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн потегля на поредица от дълги уикенди в търсене на кулинарно съвършенство и изключителни рецепти, което го отвежда до пазари, ресторанти, винарни, кафенета и барове, като в това предаване той ще посети Бордо през есента.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 16:00

    От любов към храната

    +

    Парти в тигана, Сезон 2 | Епизод 2

    Днес Габриеле ще приготви здравословни и вкусни рецепти с пържене. Менюто е съставено от супа от сладък картоф и земна ябълка, люто песто от магданоз и хрупкава аншоа и желе от босилек и сезонни плодове.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Как да направим вкусна баница с праз и бекон? Лора и Стоян ще разточат кори за баница. Пухкавите милинки са любимото печиво от детството на Стоян, а Лора мечтае за козуначно руло като на Великден.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Сладки "Кози крачета" 2. Кармелитки, Сезон 3 | Епизод 23

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Пай с ябълки и червено цвекло 2. Поничките на Хоумър Симпсън, Сезон 3 | Епизод 24

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата индийска вечеря, Сезон 2 | Епизод 35

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Рецепти от килера, Сезон 2 | Епизод 36

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По скандинавски, Сезон 2 | Епизод 11

    Ейдриън приготвя топла скандинавска яхния и ни показва колко лесно всъщност се готви еленско месо. Освен това Ейдриън успява да направи и десерт с месо - захаросан бекон, поръсен с разтопен шоколад.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 24, Сезон 5 | Епизод 24

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Полуфинал, II част, Сезон 4 | Епизод 9

    Това е вторият полуфинал “Внезапна смърт”, в който стоматолозите от Оукланд Джаки и Ник ще се борят с Джес и Синди. Тяхната нелека задача е да приготвят тристепенен обяд за австралийски знаменитости в помощ на фондация “Децата могат”.

    Към предаването
  • 21:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 21:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 22:00

    Дългите уикенди на Рик Стайн

    +

    Бордо, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн потегля на поредица от дълги уикенди в търсене на кулинарно съвършенство и изключителни рецепти, което го отвежда до пазари, ресторанти, винарни, кафенета и барове, като в това предаване той ще посети Бордо през есента.

    Към предаването
  • 23:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни сладкиши, Сезон 1 | Епизод 7

    Днес Франсишко се е посветил на цветовете и ще приготви три вида майсторски десерта. Бананова торта с ананас в сироп и мус от манго, сервирана в чаша. Неговата версия на торта "Червено кадифе" с крем от крема сирене. И зелена торта с шамфъстък със сладък крем от гуакамоле.

    Към предаването
  • 23:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Отрежи си парче, Сезон 1 | Епизод 8

    Шарлота с компот от ягоди, лимонова върбинка и крем бавароа с ванилия. Клафути от боровинки и ърл грей - простичък и красив. И накрая торта от прясно сирене с пласт желе от кайсии и бял шоколадов мус.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 7, Сезон 1 | Епизод 7

    Как да направим вкусна баница с праз и бекон? Лора и Стоян ще разточат кори за баница. Пухкавите милинки са любимото печиво от детството на Стоян, а Лора мечтае за козуначно руло като на Великден.

    Към предаването
  • 00:30

    От любов към храната

    +

    Парти в тигана, Сезон 2 | Епизод 2

    Днес Габриеле ще приготви здравословни и вкусни рецепти с пържене. Менюто е съставено от супа от сладък картоф и земна ябълка, люто песто от магданоз и хрупкава аншоа и желе от босилек и сезонни плодове.

    Към предаването
  • 01:00

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Си и Дейв ще приготвят печен карфиол със сирене в нова, по-пикантна версия и вдъхновени от карибската кухня ще направят свински пържоли джърк.

    Към предаването
  • 01:55

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрата индийска вечеря, Сезон 2 | Епизод 35

    Към предаването
  • 02:20

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Рецепти от килера, Сезон 2 | Епизод 36

    Към предаването
  • 02:45

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Полуфинал, II част, Сезон 4 | Епизод 9

    Това е вторият полуфинал “Внезапна смърт”, в който стоматолозите от Оукланд Джаки и Ник ще се борят с Джес и Синди. Тяхната нелека задача е да приготвят тристепенен обяд за австралийски знаменитости в помощ на фондация “Децата могат”.

    Към предаването
  • 03:30

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    , Сезон 1 | Епизод 18

    Френските макарони лесно могат да се превърнат в страст. Шеф Павлов издава тънкостите на приготвянето им и дава идеи за различни пълнежи. А на по-начинаещите сладкари показва целувчена торта с много специален крем.

    Към предаването
  • 03:55

    В ресторанта на Джовани

    +

    Гус Меус, Сезон 2 | Епизод 7

    Към предаването
  • 04:20

    Тайните на месото

    +

    По скандинавски, Сезон 2 | Епизод 11

    Ейдриън приготвя топла скандинавска яхния и ни показва колко лесно всъщност се готви еленско месо. Освен това Ейдриън успява да направи и десерт с месо - захаросан бекон, поръсен с разтопен шоколад.

    Към предаването
  • 04:45

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 24, Сезон 5 | Епизод 24

    Към предаването
  • 05:10

    Рокери лакомници: Храна за щастие

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Си и Дейв ще приготвят печен карфиол със сирене в нова, по-пикантна версия и вдъхновени от карибската кухня ще направят свински пържоли джърк.

    Към предаването