Сряда,

29 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Лесни десерти, Сезон 1 | Епизод 14

    Издаваме тайна: дори и най-добрите сладкари от време на време приготвят уютни, бързи, домашни сладкиши за семейство и приятели. Павел Павлов избра да покаже три любими: бананов хляб, ябълков сладкиш и крамбъл със сини сливи.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Джок Брюс и Джерард Кокс, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Албания, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн продължава своята одисея през Византия. В Хърватия той ще опита прочутите ѝ стриди, а след това ще продължи към Албания, за да се срещне с овчари в отдалечен планински район, както и с най-прочутите албански шеф-готвачи.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Запечено рибено корито, Сезон 1 | Епизод 11

    Джейми Оливър ни представя печена риба с картофи, салса верде и семпла спаначена салата, последвани от пай "Банофи".

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Карфиол с макарони на фурна, Сезон 1 | Епизод 12

    Джейми приготвя карфиол с макарони на фурна, салата от цикория с невероятен дресинг, а за десерт - задушени плодове.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Торта с карамел и макадамия 2. Хрупкав италиански пай с много, Сезон 3 | Епизод 9

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Пай с джинджифилов ейл, Сезон 3 | Епизод 10

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни ястия с телешко, Сезон 2 | Епизод 25

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни ястия с паста, Сезон 2 | Епизод 26

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за закуска, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Малцина го знаят, но Стоян е запален рибар. Има любими рибни рецепти и една от тях си заслужава да се види - рибна чорба. В допълнение Лора и Стоян ще замесят прочутия си хляб фугас и един аламинут - телешко на тиган с гъби и сметана.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По американски, Сезон 2 | Епизод 7

    Ейдриън съчетава вкусовете на Северноамериканския Юг и Мексико в днешното си ястие - сладки и сочни тако с ребърца по тексаски.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 20, Сезон 5 | Епизод 20

    Към предаването
  • 13:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Изкуството на молето, Сезон 6 | Епизод 7

    Пати изследва всичко, свързано със соса моле, с който е прочута Оахака и който се среща в множество разновидности. После, вече в кухнята на Пати ще научим всичко за основите на молето, неговата история и значение.

    Към предаването
  • 13:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    В търсене на Ла Микстека, Сезон 6 | Епизод 8

    Пати пътува до района Ла Микстека в Оахака и научава кое прави местната храна и култура толкова уникални, а после в кухнята си създава нови рецепти, вдъхновени от наученото през деня.

    Към предаването
  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Северна Гърция, Сезон 1 | Епизод 4

    Гастрономическото пътешествие на Рик Стайн го отвежда в Северна Гърция и историческия град Янина, където той опитва традиционното телешко стифадо и котопита, после лови скариди в Превеза, а в Месолонги следва стъпките на Лорд Байрон.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Малцина го знаят, но Стоян е запален рибар. Има любими рибни рецепти и една от тях си заслужава да се види - рибна чорба. В допълнение Лора и Стоян ще замесят прочутия си хляб фугас и един аламинут - телешко на тиган с гъби и сметана.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Крамбъл с круши и шоколад 2. Пай с банани и кашу, Сезон 3 | Епизод 11

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Парфе суфлето на Йохем, Сезон 3 | Епизод 12

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни закуски за всеки ден, Сезон 2 | Епизод 27

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите хапки, Сезон 2 | Епизод 28

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По американски, Сезон 2 | Епизод 7

    Ейдриън съчетава вкусовете на Северноамериканския Юг и Мексико в днешното си ястие - сладки и сочни тако с ребърца по тексаски.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 20, Сезон 5 | Епизод 20

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Жаки и Ник, Сезон 4 | Епизод 5

    Зъболекарите от Оукланд Джаки и Ник ще се представят със своето изключително амбициозно меню, но дали то не е твърде голяма лъжица за устата им?

    Към предаването
  • 21:00

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    Изкуството на молето, Сезон 6 | Епизод 7

    Пати изследва всичко, свързано със соса моле, с който е прочута Оахака и който се среща в множество разновидности. После, вече в кухнята на Пати ще научим всичко за основите на молето, неговата история и значение.

    Към предаването
  • 21:30

    Мексиканска кухня с Пати

    +

    В търсене на Ла Микстека, Сезон 6 | Епизод 8

    Пати пътува до района Ла Микстека в Оахака и научава кое прави местната храна и култура толкова уникални, а после в кухнята си създава нови рецепти, вдъхновени от наученото през деня.

    Към предаването
  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Северна Гърция, Сезон 1 | Епизод 4

    Гастрономическото пътешествие на Рик Стайн го отвежда в Северна Гърция и историческия град Янина, където той опитва традиционното телешко стифадо и котопита, после лови скариди в Превеза, а в Месолонги следва стъпките на Лорд Байрон.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Крамбъл с круши и шоколад 2. Пай с банани и кашу, Сезон 3 | Епизод 11

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Парфе суфлето на Йохем, Сезон 3 | Епизод 12

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Малцина го знаят, но Стоян е запален рибар. Има любими рибни рецепти и една от тях си заслужава да се види - рибна чорба. В допълнение Лора и Стоян ще замесят прочутия си хляб фугас и един аламинут - телешко на тиган с гъби и сметана.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Световна кухня, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Лесни закуски за всеки ден, Сезон 2 | Епизод 27

    Към предаването
  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите хапки, Сезон 2 | Епизод 28

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Жаки и Ник, Сезон 4 | Епизод 5

    Зъболекарите от Оукланд Джаки и Ник ще се представят със своето изключително амбициозно меню, но дали то не е твърде голяма лъжица за устата им?

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Джок Брюс и Джерард Кокс, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    По американски, Сезон 2 | Епизод 7

    Ейдриън съчетава вкусовете на Северноамериканския Юг и Мексико в днешното си ястие - сладки и сочни тако с ребърца по тексаски.

    Към предаването
  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 20, Сезон 5 | Епизод 20

    Към предаването