Понеделник,

27 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Ревен, Сезон 1 | Епизод 12

    В този епизод шеф Павлов си поставя амбициозната задача да ни сприятели с ревена, приготвяйки елегантен десерт, лесен мус с кисело мляко и освежаваща напитка. Заслужава си да познаваме този зеленчук.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Едсилия Ромбли и Бриджит Люис, Сезон 2 | Епизод 1

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Пай с пръчици, Сезон 3 | Епизод 5

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Шоколадова торта с авокадо 2. Буркани за пикник, Сезон 3 | Епизод 6

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Яйца за вечеря, Сезон 2 | Епизод 21

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класики за вечеря, Сезон 2 | Епизод 22

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 1, Сезон 4 | Епизод 1

    От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По карибски, Сезон 2 | Епизод 5

    Ейдриън ни показва как да сготвим не толкова често използвано месо, като приготвя вдъхновена от кухнята на Западна Индия яхния със свински бузи, както и салата с грилован стек по тайландски.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 18, Сезон 5 | Епизод 18

    Към предаването
  • 13:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Ръсел Хауърд, Сезон 7 | Епизод 12

    Най-любимото ястие на комика Ръсел Хауърд е необикновено тайландско фюжън къри, което е ял в Сидни на първото си турне там, но вече не се предлага в ресторанта, и затова Джейми и Джими са издирили готвача, за да научат тази оригинална рецепта.

    Към предаването
  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Хърватия, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн продължава гастрономическото си пътешествие от Венеция до Истанбул, като в този епизод ще открие в Равена пиадините - улична храна, датираща от римско време. След това ще се отправи към другия бряг на Адриатическо море, този на Хърватия, за да открие нови ястия.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Меню за футболно парти, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 1, Сезон 4 | Епизод 1

    От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Ягодова лазаня 2. Райбекухен, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Южняшки прасковен пай 2. Сладкиш с ябълков сос, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Още идеи за споделени вечери, Сезон 2 | Епизод 23

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Парти за детски рожден ден, Сезон 2 | Епизод 24

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По карибски, Сезон 2 | Епизод 5

    Ейдриън ни показва как да сготвим не толкова често използвано месо, като приготвя вдъхновена от кухнята на Западна Индия яхния със свински бузи, както и салата с грилован стек по тайландски.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 18, Сезон 5 | Епизод 18

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Лайм и Едън, Сезон 4 | Епизод 3

    Лиъм и Идън са баща и дъщеря, чийто ред е дошъл да готвят и да покажат своето меню на ловци и събирачи, но дали любовта на Идън към веганската храна няма да ѝ скрои лош номер?

    Към предаването
  • 21:00

    Бойният клуб на Джейми и Джими

    +

    Ръсел Хауърд, Сезон 7 | Епизод 12

    Най-любимото ястие на комика Ръсел Хауърд е необикновено тайландско фюжън къри, което е ял в Сидни на първото си турне там, но вече не се предлага в ресторанта, и затова Джейми и Джими са издирили готвача, за да научат тази оригинална рецепта.

    Към предаването
  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Хърватия, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн продължава гастрономическото си пътешествие от Венеция до Истанбул, като в този епизод ще открие в Равена пиадините - улична храна, датираща от римско време. След това ще се отправи към другия бряг на Адриатическо море, този на Хърватия, за да открие нови ястия.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Ягодова лазаня 2. Райбекухен, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Южняшки прасковен пай 2. Сладкиш с ябълков сос, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Епизод 1, Сезон 4 | Епизод 1

    От тиквата става идеален тиквен пай, но Лора и Стоян са намислили нещо друго. Те ще направят тиквена супа. Сервират я с мънички питки, а за основно ястие са замислили кюфтенца в боровинков сос.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Меню за футболно парти, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Още идеи за споделени вечери, Сезон 2 | Епизод 23

    Към предаването
  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Парти за детски рожден ден, Сезон 2 | Епизод 24

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Лайм и Едън, Сезон 4 | Епизод 3

    Лиъм и Идън са баща и дъщеря, чийто ред е дошъл да готвят и да покажат своето меню на ловци и събирачи, но дали любовта на Идън към веганската храна няма да ѝ скрои лош номер?

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Едсилия Ромбли и Бриджит Люис, Сезон 2 | Епизод 1

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек-сандвич, Сезон 1 | Епизод 9

    Джейми Оливър показва как се приготвя идеалния сандвич със стек с хрупкави пресни картофи, гъби с кашкавал и салата от цвекло.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешки пай, Сезон 1 | Епизод 10

    Джейми приготвя пилешки пай с френски грах, пюре от сладки моркови и десерт с боровинки, маслени бисквити и крем шантили.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    По карибски, Сезон 2 | Епизод 5

    Ейдриън ни показва как да сготвим не толкова често използвано месо, като приготвя вдъхновена от кухнята на Западна Индия яхния със свински бузи, както и салата с грилован стек по тайландски.

    Към предаването
  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 18, Сезон 5 | Епизод 18

    Към предаването