Петък,

24 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Фини десерти, Сезон 1 | Епизод 11

    Класическите профитероли от парено тесто се сдобиват с хрупкава кора, а пандишпановото тесто наподобява корал. Шеф Павлов показва кулинарни магии. Добрата новина е, че всеки може да ги повтори у дома си.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Умберто Тан, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 7

    Кулинарната одисея на Рик Стайн го води от историческа Венеция до легендарния Истанбул, където пристига навреме за риболова и хваща няколко риби в Босфора. Освен това готви кюфтета с шамфъстък и черноморското ястие капуска.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя ""Пастата на бременната Джулс"" с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 19

  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 20

  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По нидерландски, Сезон 2 | Епизод 4

    Този път Ейдриън ще разтвори готварската книга на своята тъща, за да приготви по холандска рецепта изкусително вкусен глазиран свински джолан с марсала.

  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 17, Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването
  • 13:00

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack starts his journey at a magnificent 17th century country house on the Thames, where Polly shows him the old method for roasting beasts via firepit in the kitchen! He then shares his own, slightly more approachable oven roasted version of Beef & Yorkshire pudding back in Cornwall, before deciding it’s the perfect dish to serve in Cape Town. Once he arrives to South Africa, he links up with his chef buddy ‘The Goose’ and together they source seasonal summer vegetables, make a unique Yorkie and cook an African size piece of beef on live flame outdoor BBQ that must be seen to be believed!!

  • 13:30

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack and Polly catchup at a local butcher to explore the history of this British pub classic and find out just why were they called ‘bangers’. He then cooks his comforting version before taking it to a tiny walled city in Italy where he meets up a Michelin star chef who proposes to radically transform it into an unrecognisable masterpiece. Will Jack be ok with this transformation, or will he cook his version to show the locals how it looks back home? And will there be enough locals in this tiny city to try either?! If anything is certain, it’s that red wine will be served.

  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 21

  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 22

  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По нидерландски, Сезон 2 | Епизод 4

    Този път Ейдриън ще разтвори готварската книга на своята тъща, за да приготви по холандска рецепта изкусително вкусен глазиран свински джолан с марсала.

  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 17, Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Мей и Ена, Сезон 4 | Епизод 2

    Дали братовчедките кулинарки Мей и Една ще успеят да приготвят върховно тристепенно меню и да заемат челното място в класацията с над 80 точки?

    Към предаването
  • 21:00

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack starts his journey at a magnificent 17th century country house on the Thames, where Polly shows him the old method for roasting beasts via firepit in the kitchen! He then shares his own, slightly more approachable oven roasted version of Beef & Yorkshire pudding back in Cornwall, before deciding it’s the perfect dish to serve in Cape Town. Once he arrives to South Africa, he links up with his chef buddy ‘The Goose’ and together they source seasonal summer vegetables, make a unique Yorkie and cook an African size piece of beef on live flame outdoor BBQ that must be seen to be believed!!

  • 21:30

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack and Polly catchup at a local butcher to explore the history of this British pub classic and find out just why were they called ‘bangers’. He then cooks his comforting version before taking it to a tiny walled city in Italy where he meets up a Michelin star chef who proposes to radically transform it into an unrecognisable masterpiece. Will Jack be ok with this transformation, or will he cook his version to show the locals how it looks back home? And will there be enough locals in this tiny city to try either?! If anything is certain, it’s that red wine will be served.

  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 21

  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 22

  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Мей и Ена, Сезон 4 | Епизод 2

    Дали братовчедките кулинарки Мей и Една ще успеят да приготвят върховно тристепенно меню и да заемат челното място в класацията с над 80 точки?

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Умберто Тан, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    По нидерландски, Сезон 2 | Епизод 4

    Този път Ейдриън ще разтвори готварската книга на своята тъща, за да приготви по холандска рецепта изкусително вкусен глазиран свински джолан с марсала.

  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 17, Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването