Петък,

24 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Фини десерти, Сезон 1 | Епизод 11

    Класическите профитероли от парено тесто се сдобиват с хрупкава кора, а пандишпановото тесто наподобява корал. Шеф Павлов показва кулинарни магии. Добрата новина е, че всеки може да ги повтори у дома си.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Умберто Тан, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 7

    Кулинарната одисея на Рик Стайн го води от историческа Венеция до легендарния Истанбул, където пристига навреме за риболова и хваща няколко риби в Босфора. Освен това готви кюфтета с шамфъстък и черноморското ястие капуска.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя ""Пастата на бременната Джулс"" с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    1. Бананови полонези 2. Ескимоски целувки

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Тортата на Валерио

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Десерти без угризения на съвестта, Сезон 2 | Епизод 19

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Засищащи салати, Сезон 2 | Епизод 20

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Аромати от фурната, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По нидерландски, Сезон 2 | Епизод 4

    Този път Ейдриън ще разтвори готварската книга на своята тъща, за да приготви по холандска рецепта изкусително вкусен глазиран свински джолан с марсала.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 17, Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването
  • 13:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Кейптаун, Южна Африка - печено телешко и йоркширски пудинги със , Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширски пудинги и решава, че това е идеалното ястие, което да представи в Кейптаун.

    Към предаването
  • 13:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Лука, Италия - Наденички с катофено пюре, Сезон 1 | Епизод 4

    Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ готвач, превръщат британската класика в истински шедьовър.

    Към предаването
  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Яйца за вечеря, Сезон 2 | Епизод 21

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класики за вечеря, Сезон 2 | Епизод 22

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По нидерландски, Сезон 2 | Епизод 4

    Този път Ейдриън ще разтвори готварската книга на своята тъща, за да приготви по холандска рецепта изкусително вкусен глазиран свински джолан с марсала.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 17, Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Мей и Ена, Сезон 4 | Епизод 2

    Дали братовчедките кулинарки Мей и Една ще успеят да приготвят върховно тристепенно меню и да заемат челното място в класацията с над 80 точки?

    Към предаването
  • 21:00

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Кейптаун, Южна Африка - печено телешко и йоркширски пудинги със , Сезон 1 | Епизод 3

    Пътешествието на Джак започва в провинциална къща от 17-ти век на река Темза, в която Поли му показва стар метод за печене на животни в пещ с огън. След това, в кухнята си в Корнуел, той приготвя печено телешко и йоркширски пудинги и решава, че това е идеалното ястие, което да представи в Кейптаун.

    Към предаването
  • 21:30

    Пътуващата кухня на Джак Стайн

    +

    Лука, Италия - Наденички с катофено пюре, Сезон 1 | Епизод 4

    Джак и Поли посещават местен месар, за да научат повече за историята на традиционните британски наденички и да разберат откъде идва името им. По-късно Джак се отправя към малко италианско градче, където с помощта на топ готвач, превръщат британската класика в истински шедьовър.

    Към предаването
  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Венеция, Сезон 1 | Епизод 1

    Рик Стайн поема на ново гастрономическо пътешествие от Венеция до Истанбул през страните от някогашната Византийска империя - едно врящо гърне от Изтока и Запада - а първата му спирка са великолепната Венеция и идиличният гръцки остров Сими.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Кексчета, Сезон 3 | Епизод 1

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    1. Плодова торта с извара 2. Лесна черешова торта, Сезон 3 | Епизод 2

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Салата с дробчета, свинско и тарт с череши, Сезон 5 | Епизод 20

    Какво са намислили да правят Лора и Стоян в този епизод? Любимите им дробчета с бекон ще влязат в състава на една изумително вкусна и богата салата. А след това - също толкова впечатляващо основно - свинско в було. Имат си специален начин да го направят много сочно. Той се нарича саламура.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Супи, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Яйца за вечеря, Сезон 2 | Епизод 21

    Към предаването
  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класики за вечеря, Сезон 2 | Епизод 22

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Мей и Ена, Сезон 4 | Епизод 2

    Дали братовчедките кулинарки Мей и Една ще успеят да приготвят върховно тристепенно меню и да заемат челното място в класацията с над 80 точки?

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Умберто Тан, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Салата от патица, Сезон 1 | Епизод 7

    Джейми приготвя салата от патица с гигантски кротони и фалшив оризов пудинг със задушени плодове.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Лепкаво гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 8

    Джейми Оливър ни показва как се приготвят само за 30 минути сочно гъбено ризото със спаначена салата и бърз чийзкейк с лимони и малини.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    По нидерландски, Сезон 2 | Епизод 4

    Този път Ейдриън ще разтвори готварската книга на своята тъща, за да приготви по холандска рецепта изкусително вкусен глазиран свински джолан с марсала.

    Към предаването
  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 17, Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването