Четвъртък,

23 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Канелени охлюви, Сезон 1 | Епизод 10

    Скандинавците сервират към кафето много и различни сладкиши. Шеф Павлов избира да покаже два от тях: прословутите канелени рула, които завива по три различни начина и морковената торта, която вместо с моркови приготвя със сладки картофи.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Барбара Стратов, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Западна Турция, Сезон 1 | Епизод 6

    Епичното пътешествие на Рик Стайн от Венеция до Истанбул наближава своя край с напускането на Южна Гърция и отправянето към бреговете на Западна Турция. На полуостров Чешме Рик се наслаждава на крем-сиренето армола, отлежало в кози кожи.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено говеждо, Сезон 1 | Епизод 3

    В този епизод Джейми показва как се приготвя печено говеждо с малки йоркширски пайчета, малки морковчета, хрупкави картофи и бърз сос Грейви - всичко това само за половин час.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пай със спанак и фета сирене, Сезон 1 | Епизод 4

    Джейми приготвя пай със спанак и фета сирене, салата от краставици, салата от домати и сладолед.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 97, Сезон 2 | Епизод 97

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 98, Сезон 2 | Епизод 98

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 17

  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 18

  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 1, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По италиански, Сезон 2 | Епизод 3

    Традиционно присъстващо в италианската кухня, заешкото месо е главният герой в днешното предаване на Ейдриън, който ще ни покаже колко разнообразно може да се готви с него.

  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 16, Сезон 5 | Епизод 16

    Към предаването
  • 13:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Пенджаб, Сезон 2 | Епизод 1

    Заедно с Роки Мохан и семейството му, Гари Мейган изследва изкусителните аромати на пенджабската кухня.

    Към предаването
  • 13:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Мугал, Сезон 2 | Епизод 2

    Гари Мейган се впуска във вкусовете и ароматите на мугалската кухня и вкусва рампурска кралска кухня, но дали ще успее да впечатли с ястията си своите изискани домакини?

    Към предаването
  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 7

    Кулинарната одисея на Рик Стайн го води от историческа Венеция до легендарния Истанбул, където пристига навреме за риболова и хваща няколко риби в Босфора. Освен това готви кюфтета с шамфъстък и черноморското ястие капуска.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя ""Пастата на бременната Джулс"" с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 19

  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 20

  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По италиански, Сезон 2 | Епизод 3

    Традиционно присъстващо в италианската кухня, заешкото месо е главният герой в днешното предаване на Ейдриън, който ще ни покаже колко разнообразно може да се готви с него.

  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 16, Сезон 5 | Епизод 16

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Синди и Роджър, Сезон 4 | Епизод 1

    Съревнованието започва в крайбрежното предградие на Папамоа с влюбените гълъбчета Синди и Роджър.

    Към предаването
  • 21:00

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Пенджаб, Сезон 2 | Епизод 1

    Заедно с Роки Мохан и семейството му, Гари Мейган изследва изкусителните аромати на пенджабската кухня.

    Към предаването
  • 21:30

    Господари на вкуса с Гари Мейган: Семейната трапеза

    +

    Делхи - храна от Мугал, Сезон 2 | Епизод 2

    Гари Мейган се впуска във вкусовете и ароматите на мугалската кухня и вкусва рампурска кралска кухня, но дали ще успее да впечатли с ястията си своите изискани домакини?

    Към предаването
  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Истанбул, Сезон 1 | Епизод 7

    Кулинарната одисея на Рик Стайн го води от историческа Венеция до легендарния Истанбул, където пристига навреме за риболова и хваща няколко риби в Босфора. Освен това готви кюфтета с шамфъстък и черноморското ястие капуска.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 99, Сезон 2 | Епизод 99

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 100, Сезон 2 | Епизод 100

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Нов прочит на българската кухня, Сезон 5 | Епизод 19

    Таратор, мусака, печени ябълки... Меню като по учебник. Как ще сготвят тези емблематични за българската трапеза ястия Лора и Стоян? Тараторът ще е по-различен - с репички, с маруля... леденостуден и много апетитен. Мусаката ще завият в точени кори - получава се разкошна.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя ""Пастата на бременната Джулс"" с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 19

  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 20

  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Синди и Роджър, Сезон 4 | Епизод 1

    Съревнованието започва в крайбрежното предградие на Папамоа с влюбените гълъбчета Синди и Роджър.

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Барбара Стратов, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Любимата паста на бременната Джулс, Сезон 1 | Епизод 5

    Джейми Оливър приготвя ""Пастата на бременната Джулс"" с хрупкава цикория, салата и малки бадемови тартчета.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Къри Роган Джош, Сезон 1 | Епизод 6

    Джейми Оливър показва как се приготвя къри Роган Джош с пухкав ориз, морковена салата, пападом и тънки питки.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    По италиански, Сезон 2 | Епизод 3

    Традиционно присъстващо в италианската кухня, заешкото месо е главният герой в днешното предаване на Ейдриън, който ще ни покаже колко разнообразно може да се готви с него.

  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 16, Сезон 5 | Епизод 16

    Към предаването