Вторник,

21 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Гофрети, Сезон 1 | Епизод 8

    Кой не мечтае денят му да започне с разточителна закуска, а следобедното му кафе да бъде сервирано с изкусителен десерт? Менюто на шеф Павлов за подобни дни включва домашни гофрети със сладко от круши и изящни тортички с ванилов мус.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Рут Джакот, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Северна Гърция, Сезон 1 | Епизод 4

    Гастрономическото пътешествие на Рик Стайн го отвежда в Северна Гърция и историческия град Янина, където той опитва традиционното телешко стифадо и котопита, после лови скариди в Превеза, а в Месолонги следва стъпките на Лорд Байрон.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Италианска паста с броколи, Сезон 1 | Епизод 39

    Джейми ни изненадва с италианска паста с броколи и тиквички, салата бочонини и друга салата с прошуто и пъпеш.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пушена сьомга, Сезон 1 | Епизод 40

    Днес Джейми Оливър ще ни приготви пушена сьомга придружена с картофена салата, домашно сирене, ръжен хляб и истинско домашно масло.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 93, Сезон 2 | Епизод 93

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 94, Сезон 2 | Епизод 94

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 13

  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 14

  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 15, Сезон 1 | Епизод 15

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 2 | Епизод 1

    Смята се, че наименованието на телешкото "Уелингтън" произхожда от херцога на Уелингтън и неговата любов към говеждото, увито в тесто.

  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 14, Сезон 5 | Епизод 14

    Към предаването
  • 13:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Целувки, Сезон 1 | Епизод 3

    Имало едно време френски, швейцарски и италиански меренг. Френският се прави от сурови белтъци и захар. Швейцарският ще бъде контрастът в торта "Павлова" с червени плодове. А италианският е идеален за пай с лимон и лайм.

    Към предаването
  • 13:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    С кафето, Сезон 1 | Епизод 4

    Противоположностите се балансират във вселената на вкусовете. Опитайте бонбони с горчивото кафе. Като белгийските шоколадови трюфели - плътни, сочни и обвити в какао.

    Към предаването
  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Пелопонес, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн продължава своето пътуване от Венеция до Истанбул, което го отвежда до Пелопонес, където опитва незабравими местни гозби, една от които е най-вкусната домашна мусака, която е вкусвал някога.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 95, Сезон 2 | Епизод 95

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 96, Сезон 2 | Епизод 96

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 15

  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 16

  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 2 | Епизод 1

    Смята се, че наименованието на телешкото "Уелингтън" произхожда от херцога на Уелингтън и неговата любов към говеждото, увито в тесто.

  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 14, Сезон 5 | Епизод 14

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Последен кръг, Сезон 3 | Епизод 9

    Финалният рунд започва и трите останали отбора се изправят пред най-тежкото си изпитание със задачата да се погрижат за 80 гости, на които да поднесат канапé, предястие и основно ястие, а залогът е участие на големия финал.

    Към предаването
  • 21:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Целувки, Сезон 1 | Епизод 3

    Имало едно време френски, швейцарски и италиански меренг. Френският се прави от сурови белтъци и захар. Швейцарският ще бъде контрастът в торта "Павлова" с червени плодове. А италианският е идеален за пай с лимон и лайм.

    Към предаването
  • 21:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    С кафето, Сезон 1 | Епизод 4

    Противоположностите се балансират във вселената на вкусовете. Опитайте бонбони с горчивото кафе. Като белгийските шоколадови трюфели - плътни, сочни и обвити в какао.

    Към предаването
  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Пелопонес, Сезон 1 | Епизод 5

    Рик Стайн продължава своето пътуване от Венеция до Истанбул, което го отвежда до Пелопонес, където опитва незабравими местни гозби, една от които е най-вкусната домашна мусака, която е вкусвал някога.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 95, Сезон 2 | Епизод 95

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 96, Сезон 2 | Епизод 96

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Френско меню, Сезон 5 | Епизод 17

    В този епизод Лора и Стоян ще припомнят на зрителите на какво френската кухня дължи световната си слава. Първо ще приготвят прочутата салата „Лионез“ - гордостта на град Лион. Само 3 основни продукта, но какъв вкус! След това ще направят образцово фрикасе със заешко, със сметана, с масло.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Епизод 16, Сезон 1 | Епизод 16

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 15

  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    , Сезон 2 | Епизод 16

  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Последен кръг, Сезон 3 | Епизод 9

    Финалният рунд започва и трите останали отбора се изправят пред най-тежкото си изпитание със задачата да се погрижат за 80 гости, на които да поднесат канапé, предястие и основно ястие, а залогът е участие на големия финал.

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Рут Джакот, Сезон 1 | Епизод 7

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    По английски, Сезон 2 | Епизод 1

    Смята се, че наименованието на телешкото "Уелингтън" произхожда от херцога на Уелингтън и неговата любов към говеждото, увито в тесто.

  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 14, Сезон 5 | Епизод 14

    Към предаването