Петък,

17 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Нещо сладко с Павел Павлов, Сезон 1 | Епизод 6

    Разказват, че шамфъстъкът бил храна за богоизбрани. Шеф Павлов му отрежда две главни роли: в сладкия хляб, който поднася с крем, ухаещ на рози и в бисквитите, гарнирани с вишнев крем и залети с интересен шоколадов сос.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Анджела Гротхаузен, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 07:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Хърватия, Сезон 1 | Епизод 2

    Рик Стайн продължава гастрономическото си пътешествие от Венеция до Истанбул, като в този епизод ще открие в Равена пиадините - улична храна, датираща от римско време. След това ще се отправи към другия бряг на Адриатическо море, този на Хърватия, за да открие нови ястия.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сардини, Сезон 1 | Епизод 35

    Джейми готви печени сардини на скара с хрупкави халуми, салата от крес и смокини и шоколадов мус за десерт.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Стек по индийски, Сезон 1 | Епизод 36

    Джейми приготвя стек по индийски със спанак, салата със сирене и десерт от манго.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 85, Сезон 2 | Епизод 85

    1. Бургери с тесто 2. Крушов пай с ядки

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 86, Сезон 2 | Епизод 86

    1. Шоколадови талятели 2. Торта Герлос

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Гарнитури за наяждане, Сезон 2 | Епизод 9

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Класическо телешко печено за вечеря, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Приготвено в тиган, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 12

    Заешкото задушено е традиционна селска гозба в Испания, в която Ейдриън е убеден, че ще поискате да топнете хляба си, след което ви очаква истински близкоизточен пир с кълцано агнешко месо, салата табуле и пита.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 12, Сезон 5 | Епизод 12

    Към предаването
  • 13:00

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack and Polly start in the historical London streets of Spitalfields in London before enjoying a fish and chip meal at the iconic Popies. Here Polly explains the international origins of possibly Britain’s most iconic dish, before Jack cooks his, and his families famous version, and then heads for landlocked Zagreb in Croatia where he challenges himself to find the right fish to cook with in enough time for his box. And in the middle of Winter! Along the way he substitutes sauerkraut for potato and at the box experiences a horde of hungry locals, the national TV broadcaster and the Minister for Tourism, all curious to try his new localised version of this internationally renowned meal!!

  • 13:30

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack begins in the British Library, where Polly has found some relevant and inspiring recipes dating back to the late 1700’s. Then Jack is back in his Cornwall kitchen to tempt tastebuds with his own take on the simply decadent Potted Shrimp recipe, before landing in Darwin at Australia’s tropical top end to find out it’s not shrimp season! Without access to the hero of his dish, Jack must decide the alternative meat to choose between Mudcrab and Crocodile! After inspecting some croc meat and pulling in some crab pots by hand, it turns out he loves both, and luckily so do the public being served from his box!

  • 14:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Албания, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн продължава своята одисея през Византия. В Хърватия той ще опита прочутите ѝ стриди, а след това ще продължи към Албания, за да се срещне с овчари в отдалечен планински район, както и с най-прочутите албански шеф-готвачи.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Вкусна запържена треска, Сезон 1 | Епизод 37

    Днес в менюто на Джейми включва вкусна запържена треска, сос тартар и свежа градинска салата.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле на шиш, Сезон 1 | Епизод 38

    Джейми представя пиле на шиш с невероятен сос и салата от нудъли. А за накрая приготвя сладък плодов десерт.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    Неочакван гост, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 87, Сезон 2 | Епизод 87

    1. Лепкав маслен пудинг 2. Малки сладкиши „Тарт татен“

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 88, Сезон 2 | Епизод 88

    Мус тортата на Моник

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Китайска храна вкъщи, Сезон 2 | Епизод 11

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Супа и салата за вечеря, Сезон 2 | Епизод 12

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 12

    Заешкото задушено е традиционна селска гозба в Испания, в която Ейдриън е убеден, че ще поискате да топнете хляба си, след което ви очаква истински близкоизточен пир с кълцано агнешко месо, салата табуле и пита.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 12, Сезон 5 | Епизод 12

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Първа битка „Внезапна смърт“, Сезон 3 | Епизод 7

    Днес е първата битка "Внезапна смърт" и сродните души Таш и Хера се изправят срещу младоженците Крис и Бекс с тристепенно меню за ВИП гости, което ще изпрати едните на върха, а другите у дома.

    Към предаването
  • 21:00

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack and Polly start in the historical London streets of Spitalfields in London before enjoying a fish and chip meal at the iconic Popies. Here Polly explains the international origins of possibly Britain’s most iconic dish, before Jack cooks his, and his families famous version, and then heads for landlocked Zagreb in Croatia where he challenges himself to find the right fish to cook with in enough time for his box. And in the middle of Winter! Along the way he substitutes sauerkraut for potato and at the box experiences a horde of hungry locals, the national TV broadcaster and the Minister for Tourism, all curious to try his new localised version of this internationally renowned meal!!

  • 21:30

    Inside the Box with Jack Stein

    +

    Jack begins in the British Library, where Polly has found some relevant and inspiring recipes dating back to the late 1700’s. Then Jack is back in his Cornwall kitchen to tempt tastebuds with his own take on the simply decadent Potted Shrimp recipe, before landing in Darwin at Australia’s tropical top end to find out it’s not shrimp season! Without access to the hero of his dish, Jack must decide the alternative meat to choose between Mudcrab and Crocodile! After inspecting some croc meat and pulling in some crab pots by hand, it turns out he loves both, and luckily so do the public being served from his box!

  • 22:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Албания, Сезон 1 | Епизод 3

    Рик Стайн продължава своята одисея през Византия. В Хърватия той ще опита прочутите ѝ стриди, а след това ще продължи към Албания, за да се срещне с овчари в отдалечен планински район, както и с най-прочутите албански шеф-готвачи.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 87, Сезон 2 | Епизод 87

    1. Лепкав маслен пудинг 2. Малки сладкиши „Тарт татен“

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 88, Сезон 2 | Епизод 88

    Мус тортата на Моник

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Гъбена супа, агнешко фате и грис халва, Сезон 5 | Епизод 15

    Началото на менюто ще е топла, ароматна супа. На традиционната гъбена чорба Лора и Стоян решават да сложат чедър, който да се разтопи, да даде плътност и много вкус. А после ще покажат специалитет, от който ще се носи ухание на далечни страни, ще е с крехко агнешко, със сос...

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Вкусна запържена треска, Сезон 1 | Епизод 37

    Днес в менюто на Джейми включва вкусна запържена треска, сос тартар и свежа градинска салата.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле на шиш, Сезон 1 | Епизод 38

    Джейми представя пиле на шиш с невероятен сос и салата от нудъли. А за накрая приготвя сладък плодов десерт.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    Неочакван гост, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Китайска храна вкъщи, Сезон 2 | Епизод 11

    Към предаването
  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Супа и салата за вечеря, Сезон 2 | Епизод 12

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Първа битка „Внезапна смърт“, Сезон 3 | Епизод 7

    Днес е първата битка "Внезапна смърт" и сродните души Таш и Хера се изправят срещу младоженците Крис и Бекс с тристепенно меню за ВИП гости, което ще изпрати едните на върха, а другите у дома.

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Анджела Гротхаузен, Сезон 1 | Епизод 5

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Вкусна запържена треска, Сезон 1 | Епизод 37

    Днес в менюто на Джейми включва вкусна запържена треска, сос тартар и свежа градинска салата.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле на шиш, Сезон 1 | Епизод 38

    Джейми представя пиле на шиш с невероятен сос и салата от нудъли. А за накрая приготвя сладък плодов десерт.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    Ливан, Сезон 1 | Епизод 12

    Заешкото задушено е традиционна селска гозба в Испания, в която Ейдриън е убеден, че ще поискате да топнете хляба си, след което ви очаква истински близкоизточен пир с кълцано агнешко месо, салата табуле и пита.

    Към предаването
  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 12, Сезон 5 | Епизод 12

    Към предаването