Понеделник,

13 януари

  • 06:00

    Нещо сладко с Павел Павлов

    +

    Нещо сладко с Павел Павлов, Сезон 1 | Епизод 2

    Има ли перфектен баланс на кисело и сладко, ако да - какъв е той? Търсейки отговора на този въпрос, шеф Павел Павлов приготвя два десерта: домашни лимонови кексчета и елегантни тортички с лайм и кокос.

    Към предаването
  • 06:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Ирене Морс, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 07:00

    Вкусна седмица

    +

    Семейство Морфю, Сезон 1 | Епизод 8

    Саймън помага на семейство Морфю, състоящо се от седем гладни гърла, като им предлага ястие с пушена риба треска, чили с необикновен ориз и голям шоколадов сладкиш.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пилешко с горчица, Сезон 1 | Епизод 27

    Джейми готви пилешко с горчица, картофи и зеленчуци, а за десерт черно горско афогато.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Ригатони по трапански, Сезон 1 | Епизод 28

    Джейми ни показва как се правят ригатони по трапански, салата от запечена цикория и зелена салата с пармезан. Десертът е лимончело.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 77, Сезон 2 | Епизод 77

    Торта с маракуя и кокос

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 78, Сезон 2 | Епизод 78

    Хрупкави оризови кексчета с ябълки

    Към предаването
  • 10:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-добрите спагети, Сезон 2 | Епизод 1

    Към предаването
  • 10:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Суперхрани за вечеря, Сезон 2 | Епизод 2

    Към предаването
  • 11:00

    Среща в кухнята

    +

    Паста, Сезон 1 | Епизод 9

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 5 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    Канада, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Ейдриън приготвя канадски боб с хрупкав бекон, но няма да е истинско канадско ястие, ако не добави и малко кленов сироп, а като по-необичайно ястие той ще ни покаже северноафриканската гозба бистая с гълъбово месо.

    Към предаването
  • 12:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 8, Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването
  • 13:00

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    Италианската Коледа на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусна седмица

    +

    Самотен родител, Сезон 1 | Епизод 9

    Емили Джоунс трябва да внимава с разходите за храна и затова Саймън Ривър се заема със задачата, предлагайки пилешка пастърма и тарт с петмез.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Миди на тиган, Сезон 1 | Епизод 29

    Джейми дава рецептата за вкусни миди на тиган със сладък чили сос, зелена салата и бързи браунита за десерт.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Фалшива пица, Сезон 1 | Епизод 30

    Джейми приготвя фалшива пица, три салати и крем маскарпоне от череши и ванилия.

    Към предаването
  • 16:00

    Среща в кухнята

    +

    За деца, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 5 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 79, Сезон 2 | Епизод 79

    Пица с червено цвекло

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 80, Сезон 2 | Епизод 80

    Шоколадов чийзкейк

    Към предаването
  • 18:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Любими ястия от кръчмата, приготвени вкъщи, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 18:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-страхотните бургери за вечеря, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    Канада, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Ейдриън приготвя канадски боб с хрупкав бекон, но няма да е истинско канадско ястие, ако не добави и малко кленов сироп, а като по-необичайно ястие той ще ни покаже северноафриканската гозба бистая с гълъбово месо.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 8, Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Тийл и Софи, Сезон 3 | Епизод 3

    Днес Тийл и Софи ще приготвят вечеря, вдъхновена от виетнамските корени на Тийл, но дали тези дръзки азиатски вкусове ще се харесат на всички?

    Към предаването
  • 21:00

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    Италианската Коледа на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

    Към предаването
  • 22:00

    Вкусна седмица

    +

    Самотен родител, Сезон 1 | Епизод 9

    Емили Джоунс трябва да внимава с разходите за храна и затова Саймън Ривър се заема със задачата, предлагайки пилешка пастърма и тарт с петмез.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 79, Сезон 2 | Епизод 79

    Пица с червено цвекло

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 80, Сезон 2 | Епизод 80

    Шоколадов чийзкейк

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Баска яхния, фокача и крем-супа от тиквички, Сезон 5 | Епизод 11

    Средиземноморски полъх се усеща от менюто в този епизод. Той идва от ароматите и от вкуса. Крем супа от тиквички ще е със стабилно количество пресен босилек, а фокачата - с розмарин, маслини и зехтин... Основното пък свързваме с баските - яхния с пиле, чушки и домати. Трудно можеш да им устоиш.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Миди на тиган, Сезон 1 | Епизод 29

    Джейми дава рецептата за вкусни миди на тиган със сладък чили сос, зелена салата и бързи браунита за десерт.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Фалшива пица, Сезон 1 | Епизод 30

    Джейми приготвя фалшива пица, три салати и крем маскарпоне от череши и ванилия.

    Към предаването
  • 01:30

    Среща в кухнята

    +

    За деца, Сезон 1 | Епизод 10

    Към предаването
  • 02:00

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Любими ястия от кръчмата, приготвени вкъщи, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 02:30

    Като по учебник с Кари Озмънд

    +

    Най-страхотните бургери за вечеря, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата - Нова Зеландия

    +

    Тийл и Софи, Сезон 3 | Епизод 3

    Днес Тийл и Софи ще приготвят вечеря, вдъхновена от виетнамските корени на Тийл, но дали тези дръзки азиатски вкусове ще се харесат на всички?

    Към предаването
  • 03:45

    В ресторанта на Джовани

    +

    Ирене Морс, Сезон 1 | Епизод 1

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Миди на тиган, Сезон 1 | Епизод 29

    Джейми дава рецептата за вкусни миди на тиган със сладък чили сос, зелена салата и бързи браунита за десерт.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Фалшива пица, Сезон 1 | Епизод 30

    Джейми приготвя фалшива пица, три салати и крем маскарпоне от череши и ванилия.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    Канада, Сезон 1 | Епизод 8

    Днес Ейдриън приготвя канадски боб с хрупкав бекон, но няма да е истинско канадско ястие, ако не добави и малко кленов сироп, а като по-необичайно ястие той ще ни покаже северноафриканската гозба бистая с гълъбово месо.

    Към предаването
  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 8, Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването