Вторник,

7 януари

  • 06:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 13, Сезон 3 | Епизод 13

    Към предаването
  • 06:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Кокос, Сезон 5 | Епизод 6

    Към предаването
  • 07:00

    Вкусна седмица

    +

    Специални вариации, Сезон 1 | Епизод 4

    Санди не знае какво да прави с всичките си билки и подправки и Саймън ѝ се притичва на помощ със специални вариации на патешко, шоколадова торта и севиче с миди.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Сьомга по азиатски, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми показва как се готви сьомга по азиатски, бульон с нудъли, салата от бобени кълнове и десерт с личи само за половин час.

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Печено пиле по ямайски, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми прави печено пиле по ямайски с ориз и боб, освежаваща салата и печена царевица.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 65, Сезон 2 | Епизод 65

    Новогодишни бисквити

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 66, Сезон 2 | Епизод 66

    Сладки мишки

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 18, Сезон 6 | Епизод 18

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 19, Сезон 6 | Епизод 19

    Към предаването
  • 11:00

    Meet Me in the Kitchen

    +

  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Италианска кухня, Сезон 5 | Епизод 7

    Италианската кухня винаги е вълнувала запалените кулинари из цял свят, затова Лора и Стоян ще приготвят 3 рецепти вдъхновени от кухнята на Ботуша. Започват със салтимбока, която ще направят с пилешко и ще поднесат като хапи за вино. Към ризотото пък ще прибавят хубави български печени червени чушки.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото

    +

    Малайзия, Сезон 1 | Епизод 4

    Припомняйки си детството в Малайзия, Ейдриън пресъздава съвършеното говеждо сатай - националното ястие на страната - а на другия край на света се намира прославеният със своите кнедли Узбекистан, които Ейдриън приготвя със стафиди и пресни подправки.

    Към предаването
  • 12:35

    Коледно пиршество с Гордън, Джино и Фред

    +

    Коледно пиршество с Гордън, Джино и Фред, Допълнителен | Епизод 1

    Гордън Рамзи и Джино Д’Акампо се състезават в избор на вина и в обучението на шест известни личности в кухнята. Те ще приготвят специална коледна вечеря за стоте герои на Великобритания за годината, които ще гласуват за най-добро ястие. Фред Сирийо е домакин.

    Към предаването
  • 13:40

    Храна и напитки

    +

    Джун Тунака, Сезон 1 | Епизод 3

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и уличният шеф готвач Джун Тънака се заемат да направят съвършения бургер, докато кулинарят Моника Галети споделя тайните си за здравословна храна за деца.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусна седмица

    +

    Семейство Олабоде, Сезон 1 | Епизод 5

    Саймън Римър отговаря на предизвикателството на семейство Олабоде с идеи за чудеса в тенджера, а Микела Киапа се наслаждава на сайдера и разкрива тайните на подправките и различните видове лук.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 16:00

    Meet Me in the Kitchen

    +

  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Италианска кухня, Сезон 5 | Епизод 7

    Италианската кухня винаги е вълнувала запалените кулинари из цял свят, затова Лора и Стоян ще приготвят 3 рецепти вдъхновени от кухнята на Ботуша. Започват със салтимбока, която ще направят с пилешко и ще поднесат като хапи за вино. Към ризотото пък ще прибавят хубави български печени червени чушки.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 67, Сезон 2 | Епизод 67

    Торта "Пана кота"

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 68, Сезон 2 | Епизод 68

    Френски ябълков пай

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото

    +

    Малайзия, Сезон 1 | Епизод 4

    Припомняйки си детството в Малайзия, Ейдриън пресъздава съвършеното говеждо сатай - националното ястие на страната - а на другия край на света се намира прославеният със своите кнедли Узбекистан, които Ейдриън приготвя със стафиди и пресни подправки.

    Към предаването
  • 19:30

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Полуфинал - Хелена и Вики срещу Бри и Джесика, Сезон 5 | Епизод 47

    Тази вечер в “Моята кухня е най-добрата - Австралия” два отбора се готвят за шанса си да спечелят място на големия финал. Залозите са по-големи отвсякога, единият отбор ще се прибере у дома, а другият ще продължи да се бори за парична награда и титла.

    Към предаването
  • 21:00

    Коледно пиршество с Гордън, Джино и Фред

    +

    Коледно пиршество с Гордън, Джино и Фред, Допълнителен | Епизод 1

    Гордън Рамзи и Джино Д’Акампо се състезават в избор на вина и в обучението на шест известни личности в кухнята. Те ще приготвят специална коледна вечеря за стоте герои на Великобритания за годината, които ще гласуват за най-добро ястие. Фред Сирийо е домакин.

    Към предаването
  • 22:25

    Вкусна седмица

    +

    Семейство Олабоде, Сезон 1 | Епизод 5

    Саймън Римър отговаря на предизвикателството на семейство Олабоде с идеи за чудеса в тенджера, а Микела Киапа се наслаждава на сайдера и разкрива тайните на подправките и различните видове лук.

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 68, Сезон 2 | Епизод 68

    Френски ябълков пай

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Италианска кухня, Сезон 5 | Епизод 7

    Италианската кухня винаги е вълнувала запалените кулинари из цял свят, затова Лора и Стоян ще приготвят 3 рецепти вдъхновени от кухнята на Ботуша. Започват със салтимбока, която ще направят с пилешко и ще поднесат като хапи за вино. Към ризотото пък ще прибавят хубави български печени червени чушки.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 01:30

    Meet Me in the Kitchen

    +

  • 02:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 20, Сезон 6 | Епизод 20

    Към предаването
  • 02:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 21, Сезон 6 | Епизод 21

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Полуфинал - Хелена и Вики срещу Бри и Джесика, Сезон 5 | Епизод 47

    Тази вечер в “Моята кухня е най-добрата - Австралия” два отбора се готвят за шанса си да спечелят място на големия финал. Залозите са по-големи отвсякога, единият отбор ще се прибере у дома, а другият ще продължи да се бори за парична награда и титла.

    Към предаването
  • 03:45

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Кокос, Сезон 5 | Епизод 6

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, Сезон 1 | Епизод 21

    Джейми приготвя говежди пържоли със запържени зеленчуци по китайски, нудъли и охладен чай от хибискус.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландско зелено къри, Сезон 1 | Епизод 22

    Джейми Оливър готви тайландско зелено къри с хрупкаво пиле, салата от кимчи и ориз.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото

    +

    Малайзия, Сезон 1 | Епизод 4

    Припомняйки си детството в Малайзия, Ейдриън пресъздава съвършеното говеждо сатай - националното ястие на страната - а на другия край на света се намира прославеният със своите кнедли Узбекистан, които Ейдриън приготвя със стафиди и пресни подправки.

    Към предаването
  • 05:35

    Лесни рецепти

    +

    Епизод 4, Сезон 5 | Епизод 4

    Към предаването