Сряда,

1 януари

  • 06:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 9, Сезон 3 | Епизод 9

    Крем-карамел

    Към предаването
  • 06:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Датско тесто, Сезон 5 | Епизод 2

    Към предаването
  • 06:50

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Плодови кремове, Сезон 6 | Епизод 1

    Премиерата на сезон 6 показва как да си направите лимонова тарта с кафява коричка от тесто за маслени бисквити; тарталети, пълни с извара с маракуя и пълнеж от малинова извара за елегантни женоаз.

    Към предаването
  • 07:00

    Как да готвим като Хестън

    +

    Яйца, Сезон 1 | Епизод 5

    Хестън разкрива тайната на идеалните варени яйца, перфектните забулени яйца и знаменитото си шотландско яйце, след което провежда курс за безупречно приготвяне на лимонов тарт и завършва с прочутия си сладолед с бекон и яйца.

    Към предаването
  • 07:30

    Как да готвим като Хестън

    +

    Картофи, Сезон 1 | Епизод 6

    Хестън се заема със скромния картоф - основата на всяко питателно британско ястие, като разкрива техники и хитрини за превръщане на картофа в основно ястие, от тройно запечен чипс до картофени понички и конфитюр от картофени обелки.

    Към предаването
  • 08:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Запечено рибено корито, Сезон 1 | Епизод 11

    Джейми Оливър ни представя печена риба с картофи, салса верде и семпла спаначена салата, последвани от пай "Банофи".

    Към предаването
  • 08:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Карфиол с макарони на фурна, Сезон 1 | Епизод 12

    Джейми приготвя карфиол с макарони на фурна, салата от цикория с невероятен дресинг, а за десерт - задушени плодове.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 53, Сезон 2 | Епизод 53

    Бананов хляб

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 54, Сезон 2 | Епизод 54

    Сладките на Рудолф

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 10, Сезон 6 | Епизод 10

    В този епизод на "Кухня без граници" Мунир приготвя две марокански ястия - ципура с чермула на фурна и рулца от наденички с чермула.

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 11, Сезон 6 | Епизод 11

    Хюго приготвя пресни ньоки с пипала от октопод, паста арабиата с цикория и овче сирене и пене с червена цикория и пекорино.

    Към предаването
  • 11:00

    Meet Me in the Kitchen

    +

  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Карфиолена салата "Цезар", рибени рулца и оризов пудинг, Сезон 5 | Епизод 3

    В този епизод Лора и Стоян развихрят въображението си и експериментират. Прочутата салата „Цезар“ приготвят с... печен карфиол. Получава се неустоима. Рибата плакия, толкова популярна навремето у нас, поднасят като апетитни рулца с ароматна плънка, запечени в доматен сос.

    Към предаването
  • 12:00

    Тайните на месото - Kоледен епизод

    +

    Специален коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Към предаването
  • 13:00

    Коледно пиршество с Питър Курувита

    +

    Коледно пиршество с Питър Курувита, Допълнителен | Епизод 1

    Присъединете се към знаменития готвач Питър Курувита и неговите кулинарни приключения в Югоизточна Азия и Тихоокеанския регион, за да опознаете пъстротата на островния живот и традициите, страстта и ароматите на местната кухня.

    Към предаването
  • 13:35

    Храна и напитки

    +

    Том Керидж, Сезон 1 | Епизод 1

    Кулинарната легенда Майкъл Ру Джуниър, експертът по питиетата Кейт Гудман и отличеният със звезда Мишлен шеф готвач Том Керидж се заемат да приготвят съвършеното печено, докато авантюристът Стефан Гейтс се опитва да ни убеди да консумираме личинки.

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусна седмица

    +

    Семейство Блеър, Сезон 1 | Епизод 1

    Саймън се притичва на помощ на семейство Блеър, като им приготвя ястия, подходящи както за месоядните, така и за вегетарианци, консумиращи риба. Микела Киапа разкрива тайните на агнешкото, салатата и пастата.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 16:00

    Meet Me in the Kitchen

    +

  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Карфиолена салата "Цезар", рибени рулца и оризов пудинг, Сезон 5 | Епизод 3

    В този епизод Лора и Стоян развихрят въображението си и експериментират. Прочутата салата „Цезар“ приготвят с... печен карфиол. Получава се неустоима. Рибата плакия, толкова популярна навремето у нас, поднасят като апетитни рулца с ароматна плънка, запечени в доматен сос.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 55, Сезон 2 | Епизод 55

    Корсикански питки със сирене

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 56, Сезон 2 | Епизод 56

    Английски коледен кейк

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка внася в кухнята късче от Америка, като приготвя прочутите крилца "Бъфало", дип от синьо сирене и пържени топчета с див спанак.

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13

    Към предаването
  • 19:00

    Тайните на месото - Kоледен епизод

    +

    Специален коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Най-добрият домашен ресторант - Талия и Бианка, Сезон 5 | Епизод 43

    “Моята кухня е най-добрата - Австралия” отново е на обиколка из Австралия за рунда за най-добър временен ресторант. Часовникът тиктака, ножовете са наточени и звънецът е готов да звънне.

    Към предаването
  • 21:00

    Коледно пиршество с Питър Курувита

    +

    Коледно пиршество с Питър Курувита, Допълнителен | Епизод 1

    Присъединете се към знаменития готвач Питър Курувита и неговите кулинарни приключения в Югоизточна Азия и Тихоокеанския регион, за да опознаете пъстротата на островния живот и традициите, страстта и ароматите на местната кухня.

    Към предаването
  • 22:00

    Вкусна седмица

    +

    Семейство Блеър, Сезон 1 | Епизод 1

    Саймън се притичва на помощ на семейство Блеър, като им приготвя ястия, подходящи както за месоядните, така и за вегетарианци, консумиращи риба. Микела Киапа разкрива тайните на агнешкото, салатата и пастата.

    Към предаването
  • 23:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 55, Сезон 2 | Епизод 55

    Корсикански питки със сирене

    Към предаването
  • 23:30

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 56, Сезон 2 | Епизод 56

    Английски коледен кейк

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Карфиолена салата "Цезар", рибени рулца и оризов пудинг, Сезон 5 | Епизод 3

    В този епизод Лора и Стоян развихрят въображението си и експериментират. Прочутата салата „Цезар“ приготвят с... печен карфиол. Получава се неустоима. Рибата плакия, толкова популярна навремето у нас, поднасят като апетитни рулца с ароматна плънка, запечени в доматен сос.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 01:30

    Meet Me in the Kitchen

    +

  • 02:00

    Кухня без граници

    +

    Епизод 12, Сезон 6 | Епизод 12

    В този епизод на "Кухня без граници" Милушка внася в кухнята късче от Америка, като приготвя прочутите крилца "Бъфало", дип от синьо сирене и пържени топчета с див спанак.

    Към предаването
  • 02:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 13, Сезон 6 | Епизод 13

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Най-добрият домашен ресторант - Талия и Бианка, Сезон 5 | Епизод 43

    “Моята кухня е най-добрата - Австралия” отново е на обиколка из Австралия за рунда за най-добър временен ресторант. Часовникът тиктака, ножовете са наточени и звънецът е готов да звънне.

    Към предаването
  • 03:45

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Датско тесто, Сезон 5 | Епизод 2

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 05:05

    Тайните на месото - Kоледен епизод

    +

    Специален коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Към предаването