Вторник,

24 декември

  • 06:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 3, Сезон 3 | Епизод 3

    Кулфи с млечен шоколадов кръмбъл, компот от манго и хляб наан

  • 06:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Карамел, Сезон 4 | Епизод 5

    Към предаването
  • 07:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Служителите на ресторанта "Дебелата патица" и седем тона специално обзавеждане пристигат в Австралия, за да подготвят отварянето на ресторанта. Оказва се, че екипът е пренесъл в Австралия абсолютно всичко без кухненска мивка.

    Към предаването
  • 08:00

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Шотландия, Сезон 1 | Епизод 6

    Тази седмица Джейми ще посети западният ряг на Шотландия, характерен с кухнята си толкова, колкото и с каменистия си пейзаж, но дори и тази изключително независима култура е изпъстрена с чуждестранно влияние, отразило се и на кухнята ѝ.

    Към предаването
  • 09:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Коледа е когато леля Кати пожелае, Сезон 1 | Епизод 27

    Към предаването
  • 09:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Карнавал, Сезон 1 | Епизод 28

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 24

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 25

    Към предаването
  • 11:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Пайове, Сезон 1 | Епизод 17

    Има сложни десерти, но има и много лесни. Първата тарталета е без глутен и е направена с бадемово брашно. Тя е с плънка от сладка чила и круша, печена в сироп от лимон и канела.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 12:00

    От любов към храната

    +

    , Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 12:30

    От любов към храната

    +

    , Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 13:00

    Коледа с Найджела

    +

    Коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Нейната бавно сготвена шунка с меласа е гвоздеят на този празничен сезон, съчетана с лесни за приготвяне картофи и сладко-кисела зелева салата, увенчани със зрелищен десерт от пандишпанови кексчета.

    Към предаването
  • 14:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    След многобройни проби, инспекции и подготовки, ресторантът "Дебелата патица" отваря врати за първи път пред австралийската публика. Успехът на дългогодишната подготовка, финансиране и приготовления зависят от австралийските ястия на Хестън.

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 16:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Великден, Сезон 1 | Епизод 29

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Риба треска, Сезон 1 | Епизод 30

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 1

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 1, Сезон 6 | Епизод 1

    В този епизод на "Кухня без граници" Хюго показва как се приготвя италианска паста, като готви спагети с аншоа и броколи, а също така приготвя и прекрасна риба меч с хрупкави картофки с естрагон на фурна.

    Към предаването
  • 19:00

    От любов към храната

    +

    , Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 19:30

    От любов към храната

    +

    , Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бри и Джесика срещу Карли и Тресне, Сезон 5 | Епизод 37

    В "Моята кухня е най-добрата" отново е вечер на елиминации и напрежението достига връхната си точка, когато два отбора се състезават за оцеляване в надпревара "внезапна смърт".

    Към предаването
  • 21:00

    Коледа с Найджела

    +

    Коледен епизод, Допълнителен | Епизод 1

    Нейната бавно сготвена шунка с меласа е гвоздеят на този празничен сезон, съчетана с лесни за приготвяне картофи и сладко-кисела зелева салата, увенчани със зрелищен десерт от пандишпанови кексчета.

    Към предаването
  • 22:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    След многобройни проби, инспекции и подготовки, ресторантът "Дебелата патица" отваря врати за първи път пред австралийската публика. Успехът на дългогодишната подготовка, финансиране и приготовления зависят от австралийските ястия на Хестън.

    Към предаването
  • 23:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Великден, Сезон 1 | Епизод 29

    Към предаването
  • 23:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Риба треска, Сезон 1 | Епизод 30

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Семейна събота, Сезон 3 | Епизод 17

    Лора и Стоян ще ни представят сандвич Стромболи. Той е толкова засищащ, че може да бъде поднесен и като леко основно. След това ще видим как ароматните трохи помагат на свинските котлети да станат още по-апетитни. Менюто им завършва с неустоимо вкусни рула от парено тесто с шоколадов крем.

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 01:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки зеленчуци, Сезон 1 | Епизод 18

    Сладките зеленчуци отдавна се използват в десертите. Опитайте морковена торта с орехи и специален крем от сок от тиква, лешникови бисквити с пълнеж от компот от домати и прекрасен шоколадов мус. И оригинален пандишпан от порчини с портокалов крем и желе от мащерка.

    Към предаването
  • 02:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 1

    Към предаването
  • 02:30

    Кухня без граници

    +

    Епизод 1, Сезон 6 | Епизод 1

    В този епизод на "Кухня без граници" Хюго показва как се приготвя италианска паста, като готви спагети с аншоа и броколи, а също така приготвя и прекрасна риба меч с хрупкави картофки с естрагон на фурна.

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Бри и Джесика срещу Карли и Тресне, Сезон 5 | Епизод 37

    В "Моята кухня е най-добрата" отново е вечер на елиминации и напрежението достига връхната си точка, когато два отбора се състезават за оцеляване в надпревара "внезапна смърт".

    Към предаването
  • 03:45

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Карамел, Сезон 4 | Епизод 5

    Към предаването
  • 04:15

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пиле пири-пири, Сезон 1 | Епизод 1

    Джейми приготвя пиле пири-пири със специални картофи, салата от рукола и бързи португалски тартчета.

    Към предаването
  • 04:45

    Моето меню за 30 минути

    +

    Тайландски червени скариди с къри, Сезон 1 | Епизод 2

    Джейми готви тайландски червени скариди с къри, жасминов ориз и салата от краставици и папая за 30 минути.

    Към предаването
  • 05:05

    От любов към храната

    +

    , Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 05:35

    От любов към храната

    +

    , Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването