Сряда,

18 декември

  • 06:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 14, Сезон 2 | Епизод 14

    Към предаването
  • 06:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Цитруси, Сезон 4 | Епизод 1

    Към предаването
  • 07:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 2, Сезон 1 | Епизод 2

    Служителите на ресторанта "Дебелата патица" и седем тона специално обзавеждане пристигат в Австралия, за да подготвят отварянето на ресторанта. Оказва се, че екипът е пренесъл в Австралия абсолютно всичко без кухненска мивка.

  • 08:00

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    , Сезон 1 | Епизод 2

  • 09:00

    Тайните на леля Кати

    +

    И "Оскарът" отива при…, Сезон 1 | Епизод 19

    Към предаването
  • 09:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Нискобюджетно, Сезон 1 | Епизод 20

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 16

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 17

    Към предаването
  • 11:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Семена, зърнени култури и сушени плодове, Сезон 1 | Епизод 13

    Ако обичате шоколадчетата с овесени ядки, трябва да опитате този десерт с какао, овесени ядки и различни семена. В добавка направете парчета шоколад, поръсени с тиквено семе. А с лъжичка може да похапнете компота от круши с крем от кисело мляко и печено кашу.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 12:00

    От любов към храната - първи сезон

    +

    , Сезон 1 | Епизод 3

  • 12:30

    От любов към храната - първи сезон

    +

    , Сезон 1 | Епизод 4

  • 13:00

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Барбекю, Сезон 1 | Епизод 5

    Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.

    Към предаването
  • 13:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Чай, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.

    Към предаването
  • 14:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    След многобройни проби, инспекции и подготовки, ресторантът "Дебелата патица" отваря врати за първи път пред австралийската публика. Успехът на дългогодишната подготовка, финансиране и приготовления зависят от австралийските ястия на Хестън.

  • 15:00

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Южен Уелс, Сезон 1 | Епизод 3

    Тази седмица Джейми ще посети Южен Уелс, където ще открие огромното въздействие на въглищния бум върху хранителната култура към края на 19-и век и влиянието на местната общност от бивши италиански гастърбайтери.

  • 16:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни десерти, Сезон 1 | Епизод 14

    Днес Франсишко подбира цветове от лавандула, за да направи сироп, с който ще приготви сладки. Идеалните цветчета от парфюм и желе, сервирани с бадемова торта и малини. С цветовете хибискус ще добави кисели нотки към шоколадовия крем.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Бебешко парти, Сезон 1 | Епизод 21

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Храни шампиони, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 18

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 19

    Към предаването
  • 19:00

    От любов към храната - първи сезон

    +

    , Сезон 1 | Епизод 3

  • 19:30

    От любов към храната - първи сезон

    +

    , Сезон 1 | Епизод 4

  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство "Камион за храна" - два отбора - втора част, Сезон 5 | Епизод 33

    Любовта витае във въздуха, но тя трябва да бъде и в чинията, тъй като тази вечер задачата на отборите в "Моята кухня е най-добрата" е да сготвят романтична вечеря.

    Към предаването
  • 21:00

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Барбекю, Сезон 1 | Епизод 5

    Сато пали барбекюто край живописното езеро Тануки, за да покаже на Джъстин пъстърва чан чанияки.

    Към предаването
  • 21:30

    Вкусове от Фуджи с Джъстин

    +

    Чай, Сезон 1 | Епизод 6

    Джъстин се вдъхновява от чаената церемония. Шеф Тору готви уагю с корички от зелен чай и прави еклери от зелен чай. Джъстин приготвя палачинки с матча.

    Към предаването
  • 22:00

    В света на Хестън

    +

    Епизод 3, Сезон 1 | Епизод 3

    След многобройни проби, инспекции и подготовки, ресторантът "Дебелата патица" отваря врати за първи път пред австралийската публика. Успехът на дългогодишната подготовка, финансиране и приготовления зависят от австралийските ястия на Хестън.

  • 23:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Бебешко парти, Сезон 1 | Епизод 21

    Към предаването
  • 23:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Храни шампиони, Сезон 1 | Епизод 22

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Парти хапки, Сезон 3 | Епизод 13

    Салатата с пилешко и скариди, която Лора и Стоян демонстрират е интересна и много апетитна. След това двамата ще превърнат италианската полента в кростини и ще я поднесат с печени чушки и сирене. А за десерт ще ни изкушат с миникексчета с ябълки и моркови.

    Към предаването
  • 00:30

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Южен Уелс, Сезон 1 | Епизод 3

    Тази седмица Джейми ще посети Южен Уелс, където ще открие огромното въздействие на въглищния бум върху хранителната култура към края на 19-и век и влиянието на местната общност от бивши италиански гастърбайтери.

  • 01:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Цветни десерти, Сезон 1 | Епизод 14

    Днес Франсишко подбира цветове от лавандула, за да направи сироп, с който ще приготви сладки. Идеалните цветчета от парфюм и желе, сервирани с бадемова торта и малини. С цветовете хибискус ще добави кисели нотки към шоколадовия крем.

    Към предаването
  • 02:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 18

    Към предаването
  • 02:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 19

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Предизвикателство "Камион за храна" - два отбора - втора част, Сезон 5 | Епизод 33

    Любовта витае във въздуха, но тя трябва да бъде и в чинията, тъй като тази вечер задачата на отборите в "Моята кухня е най-добрата" е да сготвят романтична вечеря.

    Към предаването
  • 03:45

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Цитруси, Сезон 4 | Епизод 1

    Към предаването
  • 04:15

    Вкусът на Великобритания с Джейми Оливър

    +

    Южен Уелс, Сезон 1 | Епизод 3

    Тази седмица Джейми ще посети Южен Уелс, където ще открие огромното въздействие на въглищния бум върху хранителната култура към края на 19-и век и влиянието на местната общност от бивши италиански гастърбайтери.

  • 05:05

    От любов към храната - първи сезон

    +

    , Сезон 1 | Епизод 3

  • 05:35

    От любов към храната - първи сезон

    +

    , Сезон 1 | Епизод 4