Четвъртък,

12 декември

  • 06:00

    Сладкишите на Хиде

    +

    Епизод 10, Сезон 2 | Епизод 10

    Към предаването
  • 06:30

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от Гърция, Сезон 9 | Епизод 10

    В днешния епизод Марта показва как да пресъздадете автентичните аромати на Гърция с различни уникални съставки: баклава с орехи и мед, курабии с мастиха и двукратно изпечена паксимадия, ароматизирана с узо, сусам и нотка портокал.

    Към предаването
  • 07:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Огромната кутия за обяд на Хестън, Сезон 1 | Епизод 6

    Този епизод Хестън посвещава на пакетирания обяд, като създава незабравимо преживяване за група възрастни, отегчени от монотонността на ежедневния си обяд, които ще бъдат нагостени с гигантски сандвич и най-голямото в света пакетче чипс.

  • 08:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Уайоминг, Сезон 1 | Епизод 6

    Към предаването
  • 09:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Вегетарианско, Сезон 1 | Епизод 11

    Към предаването
  • 09:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Шоколад, Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 10:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 8

    Към предаването
  • 10:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 9

    Към предаването
  • 11:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Сладки хапки, Сезон 1 | Епизод 9

    Днес Франсишко ще предложи три сладки тапас за коктейл, сред които папос де анжо с ароматен портокалов сок и мента от района на Алентежу.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 12:00

    От любов към храната - първи сезон

    +

    Скариди с коняк и нудли, Сезон 1 | Епизод 35

    Габриеле приготвя скариди с коняк и нудли.

  • 12:30

    От любов към храната - първи сезон

    +

    Гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 36

    Габриеле, който в своята поредица "От любов към храната" приготвя практични здравословни ястия от световната кухня с местни съставки, днес ни е подготвил меню, включващо ризото с гъби и пържени аспержи.

  • 13:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Братята пекари са в Лондон и посещават ресторант с кафене и предизвикват собственичката Сали и управителя Андрю да създадат незабравими оригинални ястия, с които да се отличат от всички подобни заведения в района.

    Към предаването
  • 14:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Фантастичната Коледа на Хестън, Сезон 1 | Епизод 7

    За да организира незабравима коледна гощавка, Хестън черпи вдъхновение от британска история и някои позабравени гозби, създавайки най-големия коледен пудинг, който забърква в циментовоз с един тон брашно и шестстотин килограма стафиди.

  • 15:00

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    Италианската Коледа на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

  • 16:00

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти за специална вечеря, Сезон 1 | Епизод 10

    Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 17:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Джинджифилова жена, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 17:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Италия, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 18:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 10

    Към предаването
  • 18:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 11

    Към предаването
  • 19:00

    От любов към храната - първи сезон

    +

    Скариди с коняк и нудли, Сезон 1 | Епизод 35

    Габриеле приготвя скариди с коняк и нудли.

  • 19:30

    От любов към храната - първи сезон

    +

    Гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 36

    Габриеле, който в своята поредица "От любов към храната" приготвя практични здравословни ястия от световната кухня с местни съставки, днес ни е подготвил меню, включващо ризото с гъби и пържени аспержи.

  • 20:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кокошката или яйцето, Сезон 5 | Епизод 29

    Тази вечер в "Моята кухня е най-добрата" отборите влизат в кухнята, като пет отбора ще се състезават в предизвикателството "Кокошката или яйцето", докато Пийт и Ману са им подготвили изненада.

    Към предаването
  • 21:00

    Братя пекари

    +

    Епизод 2, Сезон 2 | Епизод 2

    Братята пекари са в Лондон и посещават ресторант с кафене и предизвикват собственичката Сали и управителя Андрю да създадат незабравими оригинални ястия, с които да се отличат от всички подобни заведения в района.

    Към предаването
  • 22:00

    Чудеса с Хестън

    +

    Фантастичната Коледа на Хестън, Сезон 1 | Епизод 7

    За да организира незабравима коледна гощавка, Хестън черпи вдъхновение от британска история и някои позабравени гозби, създавайки най-големия коледен пудинг, който забърква в циментовоз с един тон брашно и шестстотин килограма стафиди.

  • 23:00

    Тайните на леля Кати

    +

    Джинджифилова жена, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 23:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Италия, Сезон 1 | Епизод 14

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    Средиземноморие, Сезон 3 | Епизод 9

    Глазираните моркови са великолепна гарнитура. В този епизод Лора и Стоян ще ни покажат как да ги превърнем в елегантно предястие. Освен това ще видим как един сос може да превърне печеното пиле в празнично основно ястие и как зехтинът дава средиземноморски вкус на портокаловия кейк.

    Към предаването
  • 00:30

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    Италианската Коледа на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

  • 01:30

    Сладкишите на Франсишко Морейра

    +

    Десерти за специална вечеря, Сезон 1 | Епизод 10

    Има уникални моменти, които изискват подобаващи десерти. Като този афродизиак от шоколад и канела, завършен с джинджифил и водка.

    Към предаването
  • 02:00

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 10

    Към предаването
  • 02:30

    Кухня без граници

    +

    , Сезон 5 | Епизод 11

    Към предаването
  • 03:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Кокошката или яйцето, Сезон 5 | Епизод 29

    Тази вечер в "Моята кухня е най-добрата" отборите влизат в кухнята, като пет отбора ще се състезават в предизвикателството "Кокошката или яйцето", докато Пийт и Ману са им подготвили изненада.

    Към предаването
  • 03:45

    Печивата на Марта Стюарт

    +

    Сладки от Гърция, Сезон 9 | Епизод 10

    В днешния епизод Марта показва как да пресъздадете автентичните аромати на Гърция с различни уникални съставки: баклава с орехи и мед, курабии с мастиха и двукратно изпечена паксимадия, ароматизирана с узо, сусам и нотка портокал.

    Към предаването
  • 04:15

    Италианската Коледа на Джейми

    +

    Италианската Коледа на Джейми, Допълнителен | Епизод 1

    В този специален коледен епизод Джейми Оливър пътува из живописната долина Аоста в Северна Италия. Той споделя някои от най-добрите празнични рецепти, които ще придадат италиански привкус на коледната трапеза.

  • 05:05

    От любов към храната - първи сезон

    +

    Скариди с коняк и нудли, Сезон 1 | Епизод 35

    Габриеле приготвя скариди с коняк и нудли.

  • 05:35

    От любов към храната - първи сезон

    +

    Гъбено ризото, Сезон 1 | Епизод 36

    Габриеле, който в своята поредица "От любов към храната" приготвя практични здравословни ястия от световната кухня с местни съставки, днес ни е подготвил меню, включващо ризото с гъби и пържени аспержи.