Неделя

18 Август

  • 06:00

    Дона Хей: Основи на съвършенството

    +

    Тъмен шоколадов ганаш, Сезон 1 | Епизод 8

    Към предаването
  • 06:25

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 4, Сезон 4 | Епизод 4

    Към предаването
  • 06:50

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 4 | Епизод 5

    Към предаването
  • 07:10

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Глостършир, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 08:10

    Моето меню за 30 минути

    +

    Запечено рибено корито, Сезон 1 | Епизод 11

    Джейми Оливър ни представя печена риба с картофи, салса верде и семпла спаначена салата, последвани от пай "Банофи".

    Към предаването
  • 08:35

    Моето меню за 30 минути

    +

    Карфиол с макарони на фурна, Сезон 1 | Епизод 12

    Джейми приготвя карфиол с макарони на фурна, салата от цикория с невероятен дресинг, а за десерт - задушени плодове.

    Към предаването
  • 09:05

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Епизод 30, Сезон 4 | Епизод 30

    Към предаването
  • 10:05

    В ресторанта на Джовани

    +

    Джок Брюс и Джерард Кокс, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 10:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Али Би, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 11:00

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Уикенд в провинцията (Закуска, ІІ част), Сезон 1 | Епизод 12

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 24, Сезон 3 | Епизод 24

    Към предаването
  • 12:00

    Мексиканска фиеста с Питър Курувита

    +

    Големият пушек, Сезон 1 | Епизод 3

    Към предаването
  • 12:30

    Мексиканска фиеста с Питър Курувита

    +

    Истинското Мексико, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 13:00

    Свежата Анабел

    +

    Улов на деня, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 13:30

    Свежата Анабел

    +

    Моята италианска трапеза, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 14:00

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Глостършир, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 15:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 15:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 16:00

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Уикенд в града, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 24, Сезон 3 | Епизод 24

    Към предаването
  • 17:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Епизод 31, Сезон 4 | Епизод 31

    Към предаването
  • 18:00

    В ресторанта на Джовани

    +

    Джок Брюс и Джерард Кокс, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 18:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Али Би, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 19:00

    От Венеция до Истанбул с Рик Стайн

    +

    Северна Гърция, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 20:00

    Свежата Анабел

    +

    Улов на деня, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 20:30

    Свежата Анабел

    +

    Моята италианска трапеза, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 21:00

    Джейми Оливър в Америка

    +

    Луизиана, Сезон 1 | Епизод 2

    Към предаването
  • 22:00

    Вкусните уикенди на Бил

    +

    Глостършир, Сезон 1 | Епизод 4

    Към предаването
  • 23:00

    Моята кухня е най-добрата – Австралия

    +

    Епизод 31, Сезон 4 | Епизод 31

    Към предаването
  • 00:00

    Нина Бабич: Моята френска пекарна

    +

    Уикенд в града, Сезон 1 | Епизод 13

    Към предаването
  • 00:30

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 01:00

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 01:30

    Бон Апети

    +

    Епизод 24, Сезон 3 | Епизод 24

    Към предаването
  • 02:00

    В ресторанта на Джовани

    +

    Джок Брюс и Джерард Кокс, Сезон 2 | Епизод 3

    Към предаването
  • 02:30

    В ресторанта на Джовани

    +

    Али Би, Сезон 2 | Епизод 4

    Към предаването
  • 02:50

    Свежата Анабел

    +

    Улов на деня, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 03:15

    Свежата Анабел

    +

    Моята италианска трапеза, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването
  • 03:40

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 4, Сезон 4 | Епизод 4

    Към предаването
  • 04:00

    Пекарната на Рудолф

    +

    Епизод 5, Сезон 4 | Епизод 5

    Към предаването
  • 04:25

    Моето меню за 30 минути

    +

    Пълнена фокача, Сезон 1 | Епизод 13

    В този епизод Джейми ни учи как се готви пълнена фокача с прошуто и ремулад с целина, поднесени с овкусена моцарела, а накрая - гранита от лимон и лайм.

    Към предаването
  • 04:50

    Моето меню за 30 минути

    +

    Агнешко по марокански, Сезон 1 | Епизод 14

    Джейми Оливър предлага на вниманието ни агнешко по марокански, сервирано с пърленки, билков кускус, задушени чушки и нар - всичко това за половин час.

    Към предаването
  • 05:15

    Свежата Анабел

    +

    Улов на деня, Сезон 3 | Епизод 7

    Към предаването
  • 05:35

    Свежата Анабел

    +

    Моята италианска трапеза, Сезон 3 | Епизод 8

    Към предаването