Четвъртък

18 април

  • 06:00

    Бон Апети

    +

    Салата „Цезар“, Сезон 1 | Епизод 45

    Към предаването
  • 06:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Доминика, Сезон 1 | Епизод 8

    Дивите джунгли на Доминиканската република крият много реки и водопади. Ейнсли поема към най-прочутия водопад и приготвя истинско пиршество на черните пясъци на плажа Пикард и ни гощава с тостонес, наричани още „двойно пържени плантани”.

    Към предаването
  • 07:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Нова година в Луанпрабан, Сезон 2 | Епизод 3

    Люк пристига в Луанпрабан, за да се присъедини към най-големите новогодишни тържества в страната.

    Към предаването
  • 07:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    4000 острова, Лаос, Сезон 2 | Епизод 4

    Люк се отправя към южния край на Лаос до архипелага с 4000-те острова, където риболовът е придобил съвсем ново значение.

    Към предаването
  • 08:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 17, Сезон 1 | Епизод 17

    Джейми ще придаде френска нотка на традиционното печено пиле, ще ни покаже как да използваме стария хляб и ще направи лингуини със скариди и сметана за своя ментор и приятел Дженаро Конталдо.

    Към предаването
  • 08:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 18, Сезон 1 | Епизод 18

    Джейми представя нов вариант на печеното пиле, като го съчетава с вкусовете на пица „Маргарита“ – босилек, домати и моцарела, превръщайки го в нов семеен фаворит. След това приготвя невероятни тост сандвичи със скариди.

    Към предаването
  • 09:00

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Квартално парти, Сезон 1 | Епизод 4

    Затворете улицата си и поканете всички съседи, защото е време за квартално парти! Рудолф прави празнична пикантно плато с разядки и дъска със S'mores - домашно приготвени сандвичи от бисквити, шоколад, пресни плодове и маршмелоу.

    Към предаването
  • 09:30

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Раждане, Сезон 1 | Епизод 5

    Като подарък за бременна можете да купите пухкаво плюшено мече, но е още по-забавно да го изпечете! Ако пък искате нещо по-малко и лесно, изберете шоколадовите бонбони на Рудолф.

    Към предаването
  • 10:00

    Грил тур с Примож

    +

    Белград, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Примож ще пътува до столицата на Сърбия Белград, където ще изпече вкусен ростбиф и стек, а също и риба, която прилича на звяр от ерата на динозаврите, след което на остров в река Сава ще приготви неземни бургери.

    Към предаването
  • 10:30

    В кухнята с Примож

    +

    Посрещане на пролетта, Сезон 1 | Епизод 1

    Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.

    Към предаването
  • 11:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Улиците на Гьотеборг, Сезон 1 | Епизод 6

    След като се разхожда из Гьотеборг, Рейчъл прави своя версия на известното шведско ястие Wallenberger. За десерт тя ще приготви веган шоколадова торта без глутен.

    Към предаването
  • 11:30

    Бон Апети

    +

    У дома, Сезон 7 | Епизод 3

    Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.

    Към предаването
  • 12:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Еленско, Сезон 2 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.

    Към предаването
  • 12:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.

    Към предаването
  • 13:00

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Пощенска марка Жлахтина, Сезон 1 | Епизод 9

    Давид е на остров Крък, където се среща с Антон Катунар - любител историк, IT специалист и винопроизводител. Неговата продукция е опитвана от американски президент и от папата, а Сан Марино издава пощенска марка с неговото вино Жлахтина.

    Към предаването
  • 13:30

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Владетелите на Дингач, Сезон 1 | Епизод 1

    Давид Скоко пътува на юг, за да посети винарските семейства Матушко и Шегович. Предстои му да научи защо стръмното местоположение на Дингач в Пелешац е идеално за отглеждане на сорта "Плавач мали" и как се съхранява вино на дъното на морето.

    Към предаването
  • 14:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Сием Реап, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 5

    Люк пресича река Меконг в Камбоджа и разглежда древния град Сиам Реап.

    Към предаването
  • 14:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Пном Пен, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 6

    Люк пътува до оживената столица на Камбоджа Пном Пен, където намира необичайни лакомства за хапване.

    Към предаването
  • 15:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми ще приготви ястия, достойни за ресторант, но лесни за приготвяне и вкъщи – сос Холандез с авокадо, сервиран с приготвени на пара треска и аспержи. След това, заедно със сина си Бъди, ще приготвят малко по-различна пица за радост на цялото семейство.

    Към предаването
  • 15:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми ще ни покаже изключително лесно печено ястие - пиле джалфрези с чушки. След това ще сподели вкусна рецепта с броколи – пълнени пирожки, хрупкави отдолу и пухкави отгоре.

    Към предаването
  • 16:00

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7

    Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.

    Към предаването
  • 16:30

    Бон Апети

    +

    У дома, Сезон 7 | Епизод 3

    Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.

    Към предаването
  • 17:00

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Посещение, Сезон 1 | Епизод 6

    Имате гости и искате да ги впечатлите? Тогава им поднесете домашни вкусотии. В този епизод Рудолф прави възхитителен и апетитен малинов пай. Гостите ви предпочитат шоколад? Тези шоколадови чаши с бита сметана и плодове определено си заслужават.

    Към предаването
  • 17:30

    Пекарната на Рудолф: Безкраен празник

    +

    Детско парти, Сезон 1 | Епизод 7

    Няма детско парти без сладки! Ето защо в този епизод Рудолф ви показва две лакомства. Какво ще кажете за празнична бонбонена торта? Освен това Рудолф създава лакомство от шоколад, бисквити, гевречета, ядки и… бонбони!

    Към предаването
  • 18:00

    Тайните на леля Кати

    +

    От обикновена риба до кралско ястие, Сезон 5 | Епизод 23

    Леля Кати винаги има хек, червена риба и калмари във фризера. Днес ще станат на специални ястия. Хрупкави кюфтенца от хек с майонеза с босилек. Червената риба ще е на филета с бадемова коричка, изпечени във фурната. Завършваме с класическо фрикасе.

    Към предаването
  • 18:30

    Тайните на леля Кати

    +

    Рецепти от Бейра, Сезон 5 | Епизод 24

    Богата е кухнята на Бейра. Леля Кати ѝ е почитател и ще приготви за предястие супа от бакла с шунка, карфиол и ориз. Ще замести традиционната яребица с пъдпъдък, гарниран с пръчици от сладки картофи. Десертът е каша с мляко, захар и канела.

    Към предаването
  • 19:00

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Еленско, Сезон 2 | Епизод 7

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той се завръща към дивата природа и се учи да опитомява елени, както и да си набавя храна заедно с някои начинаещи готвачи.

    Към предаването
  • 19:30

    Историите на Маркъс Уеринг от кухнята в градината

    +

    Морска сол, Сезон 2 | Епизод 8

    Маркъс Уеринг изследва новите възможности в своето малко стопанство в Съсекс. Той посещава Малдон, за да научи повече за производството на сол и изгражда своя собствена експериментална леха, за да отглежда ядливи цветя.

    Към предаването
  • 20:00

    Стенли Тучи: В търсене на Италия

    +

    Болоня, Сезон 1 | Епизод 3

    Стенли Тучи изследва Болоня, смятана от мнозина за кулинарната столица на Италия.

    Към предаването
  • 21:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Антигуа, част 1, Сезон 1 | Епизод 9

    В този предпоследен епизод от поредицата, Ейнсли пътува до Антигуа, за да усети и преживее един красив слънчев остров. Първата му спирка е Английското пристанище, където се среща с местния историк д-р Рег Мърфи, за да научи историята на острова.

    Към предаването
  • 22:00

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Сием Реап, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 5

    Люк пресича река Меконг в Камбоджа и разглежда древния град Сиам Реап.

    Към предаването
  • 22:30

    Великият Меконг с Люк Нгуен

    +

    Пном Пен, Камбоджа, Сезон 2 | Епизод 6

    Люк пътува до оживената столица на Камбоджа Пном Пен, където намира необичайни лакомства за хапване.

    Към предаването
  • 23:00

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Пощенска марка Жлахтина, Сезон 1 | Епизод 9

    Давид е на остров Крък, където се среща с Антон Катунар - любител историк, IT специалист и винопроизводител. Неговата продукция е опитвана от американски президент и от папата, а Сан Марино издава пощенска марка с неговото вино Жлахтина.

    Към предаването
  • 23:30

    Давид Скоко: Мотор, вино и храна

    +

    Владетелите на Дингач, Сезон 1 | Епизод 1

    Давид Скоко пътува на юг, за да посети винарските семейства Матушко и Шегович. Предстои му да научи защо стръмното местоположение на Дингач в Пелешац е идеално за отглеждане на сорта "Плавач мали" и как се съхранява вино на дъното на морето.

    Към предаването
  • 00:00

    Бон Апети

    +

    У дома, Сезон 7 | Епизод 3

    Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.

    Към предаването
  • 00:30

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7

    Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.

    Към предаването
  • 01:00

    Стенли Тучи: В търсене на Италия

    +

    Болоня, Сезон 1 | Епизод 3

    Стенли Тучи изследва Болоня, смятана от мнозина за кулинарната столица на Италия.

    Към предаването
  • 02:00

    Карибската кухня на Ейнсли

    +

    Антигуа, част 1, Сезон 1 | Епизод 9

    В този предпоследен епизод от поредицата, Ейнсли пътува до Антигуа, за да усети и преживее един красив слънчев остров. Първата му спирка е Английското пристанище, където се среща с местния историк д-р Рег Мърфи, за да научи историята на острова.

    Към предаването
  • 02:40

    Грил тур с Примож

    +

    Белград, Сезон 1 | Епизод 7

    В този епизод Примож ще пътува до столицата на Сърбия Белград, където ще изпече вкусен ростбиф и стек, а също и риба, която прилича на звяр от ерата на динозаврите, след което на остров в река Сава ще приготви неземни бургери.

    Към предаването
  • 03:05

    В кухнята с Примож

    +

    Посрещане на пролетта, Сезон 1 | Епизод 1

    Примож прави салата от глухарчета, пилешка супа с домашно фиде и патешки гърди в тъмна бира с пюре от пащърнак. Забулва яйца и готви патешките гърди на пара.

    Към предаването
  • 03:30

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 19, Сезон 1 | Епизод 19

    Джейми ще приготви ястия, достойни за ресторант, но лесни за приготвяне и вкъщи – сос Холандез с авокадо, сервиран с приготвени на пара треска и аспержи. След това, заедно със сина си Бъди, ще приготвят малко по-различна пица за радост на цялото семейство.

    Към предаването
  • 04:00

    Лесни рецепти за всеки ден с Джейми

    +

    Епизод 20, Сезон 1 | Епизод 20

    Джейми ще ни покаже изключително лесно печено ястие - пиле джалфрези с чушки. След това ще сподели вкусна рецепта с броколи – пълнени пирожки, хрупкави отдолу и пухкави отгоре.

    Към предаването
  • 04:20

    Бон Апети

    +

    У дома, Сезон 7 | Епизод 3

    Лора и Стоян показват любими рецепти от домашната кухня. Започват с бърза зелева салата с веган майонеза. Следва специалната яхния, която напомня за кюфтета по чирпански. На финала правят домашен течен шоколад, който поднасят с козуначени топчета.

    Към предаването
  • 04:45

    Рейчъл Ку: Моята шведска кухня

    +

    Риболов по западното крайбрежие, Сезон 1 | Епизод 7

    Рейчъл ще приготви грилован октопод със зелева салата с кимион. След това ще направи купа покé гравлакс, а за десерт ще има планина от горски плодове в бял шоколад и кокос.

    Към предаването
  • 05:10

    Тайните на леля Кати

    +

    От обикновена риба до кралско ястие, Сезон 5 | Епизод 23

    Леля Кати винаги има хек, червена риба и калмари във фризера. Днес ще станат на специални ястия. Хрупкави кюфтенца от хек с майонеза с босилек. Червената риба ще е на филета с бадемова коричка, изпечени във фурната. Завършваме с класическо фрикасе.

    Към предаването