Тропическо гурме: Куинсланд

Тропическо гурме: Куинсланд

Следващо излъчване

  1. Вторник, 2 март от 18:00

    Рафтинг в океана (Е01)

  2. Вторник, 2 март от 18:30

    С падълборд по река (Е02)

  3. Сряда, 3 март от 01:55

    Рафтинг в океана (Е01)

Описание

„Тропическо гурме: Куинсланд“ ще ви потопи в летните аромати и вкусове. Звездата на Австралия Джъстин Скофийлд се отправя на специално кулинарно пътешествие из австралийския тропически щат Куинсланд.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Рафтинг в океана

    +

    Присъединете се към Джъстин за едно кулинарно приключение из Куинсланд. Днес тя ще стигне до плажа Уайтхевън, гребейки. Там ще приготви цяла коралова пъстърва в бананов лист. След това ще отиде до пазара за плодове и зеленчуци, за да си приготви хрупкава салата.

    Следващо излъчване
    Вторник, 2 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда, 3 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 2

    С падълборд по река

    +

    Джъстин пробва да кара стенд-ъп падъл в красивата река Телебугера и после се отправя към плажа за бърза закуска с чия. Минава през Арли Бийч за среща с главния готвач Уолтър и да опита задушените му телешки бузи.

    Следващо излъчване
    Вторник, 2 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Сряда, 3 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 3

    Събиране на миди

    +

    Джъстин събира миди в компанията на местен водач, а след това главният готвач Спенсър Патрик ги приготвя за нея. Насладете се на трайфъл с ром на възхитителния плаж Уайтхейвън. Джъстин наднича зад кулисите на топ ресторант и посещава местните рибари за продукти за салата от морски дарове.

    Следващо излъчване
    Сряда, 3 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък, 4 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 4

    За мангрови раци с Кев Колинс

    +

    Кев, който вади раци, води Джъстин да събира раци и се състезават в приготвянето им, вие преценете кои раци изглеждат по-добре. Освен това тя приготвя барамунди в Порт Дъглас и се отправя към плаж Талебудгера.

    Следващо излъчване
    Сряда, 3 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Четвъртък, 4 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 5

    "Скариди в сос нам джим" с Деймиън Стайлс

    +

    Джъстин отива с местния готвач Деймиън Стайлс за скариди за да приготвят скариди в сос ним джам по негова рецепта и посещава пивоварна компания за прясна бира за панираните лучени къргчета.

    Следващо излъчване
    Четвъртък, 4 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 5 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 6

    За куркума с Тери Тейлър

    +

    Джъстин се отправя към местна ферма за куркума и купува нужните продукти. Тери Тейлър приготвя пилешки шишчета с куркума. В Порт Дъглас Джъстин готви кенгуру.

    Следващо излъчване
    Четвъртък, 4 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 5 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 7

    Парк "Паронела"

    +

    Джъстин посещава испанско скрито местенце в сърцето на парка Паронела в Куинсланд и приготвя паеля. На плажа Уайтхейвън грилова манго.

    Следващо излъчване
    Петък, 5 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота, 6 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 8

    Плаване с лодка на остров Уитсъндей

    +

    Във водата Джъстин наема лодка и я използва за хотел, за да пътува където пожелае. На борда приготвя рибен бургер. В кухнята на друг известен ресторант опитва патагонска риба. От Мосман взима захарна тръстика за шишчетата със свинско.

    Следващо излъчване
    Петък, 5 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота, 6 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 9

    Планината Тамбурин

    +

    Местни производители на сирене водят Джъстин в хладилната зала, за да опита сиренето им и да избере най-подходящото за своите яйца със сирене. На покрива на хотел "Голд Коуст" се среща с Джъстин Замит и опитва пъстървата му.

    Следващо излъчване
    Понеделник, 8 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник, 9 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 10

    Какаови плантации

    +

    За да приготви пушени патладжани с какаов сос Джъстин взима местно какао от Мосман. В мандрата приготвя омлет с три вида сирене. С куркумата, с която се сдоби по-рано, прави салата от диня и свинско.

    Следващо излъчване
    Понеделник, 8 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник, 9 март от 02:20
    По 24Kitchen