Тропическо гурме: Нова Каледония

Тропическо гурме: Нова Каледония

Следващо излъчване

  1. Четвъртък, 18 март от 18:00

    Нумеа (Е01)

  2. Четвъртък, 18 март от 18:30

    Островът на боровете (Е02)

  3. Петък, 19 март от 01:55

    Нумеа (Е01)

Описание

"Заредена с настроение и приключенски дух Джъстин ще плува, ще кара колело и ще язди из островите на Нова Каледония в търсене на истински вкусна храна."

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Нумеа

    +

    Джъстин ни представя някои от най-свежите съставки от Нумеа. Печената на скара риба уаху е поднесена с вдъхновен от Нова Каледония сос „Виерж“. От сладки узрели банани ще направи хрупкави кюфтета. А накрая, на плажа, Джъстин ще изпече пресен омар.

    Следващо излъчване
    Четвъртък, 18 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 19 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 2

    Островът на боровете

    +

    Днес Джъстин е на Острова на боровете и за първи път ще пържи махи-махи и ще го поднесе със сладко-кисел сос. След това се отправяме към дъждовните гори, в които Джъстин ще събира охлюви, от които по-късно ще приготви равиоли, поднесени в биск.

    Следващо излъчване
    Четвъртък, 18 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Петък, 19 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 3

    Традициите на канаките

    +

    Джъстин изучава някои екзотични съставки като иням - череши, таро и речни скариди, които ще използва в днешните рецепти. Скаридите ще са запечатани на тиган с лук шалот и масло, а черешите ще станат част от яхния с октопод.

    Следващо излъчване
    Петък, 19 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота, 20 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 4

    Страната на говедата

    +

    Джъстин ни показва прост, но пълен с вкусове, начин за приготвяне на местни скариди. Луксозния бургер с еленско месо и фоа гра ще напълни очите ви.

    Следващо излъчване
    Петък, 19 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Събота, 20 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 5

    Тропически плодове

    +

    Днес Джъстин ще изпече на скара цяла коралова пъстърва, за да обядва на самия бряг на океана. По-късно тя ще приготви вкусен десерт от бял шоколадов мус и тропически плодове.

    Следващо излъчване
    Понеделник, 22 март от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник, 23 март от 01:55
    По 24Kitchen
  • 6

    Пазарът в Нумеа

    +

    Джъстин ще добави към картофените кюфтета кореноплодни зеленчуци, които растат в Нумеа. След това, използвайки една от най-качесвените ванилии в света, местният готвач Кристоф ще приготви своя крем брюле.

    Следващо излъчване
    Понеделник, 22 март от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Вторник, 23 март от 02:20
    По 24Kitchen
  • 7

    Да готвиш с Габи

    +

    Джъстин ще си направи барбекю на плажа с прясно уловена риба и морски дарове. По-късно ще приготви супер лесна и лека салата с риба папагал.

    Следващо излъчване
    Вторник, 23 март от 18:00
    По 24Kitchen
  • 8

    Последни дни в Нумеа

    +

    Днес Джъстин празнува пресните и пълни с вкус морски дарове, които могат да бъдат уловени във водите на Нумеа като приготви сандвич със скариди и рачешко. След това ще направи шоколадов тарт, като използва ръчно произведен местен шоколад.

    Следващо излъчване
    Вторник, 23 март от 18:30
    По 24Kitchen