Пътувай, сготви, повтори с Къртис Стоун

Пътувай, сготви, повтори с Къртис Стоун

Следващо излъчване

 1. Понеделник 18 октомври от 07:00

  Нов Южен Уелс, Австрания (Е05)

 2. Понеделник 18 октомври от 07:30

  Умбрия, Италия (Е06)

Описание

В тази поредица Стоун посещава различни места по света в търсене на нови рецепти и учи зрителите как да приготвят сами. Той изпитва радост от това да представя екзотични вкусове от цял свят в прости рецепти, които всеки може да приготви у дома.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Западна Австралия

  +

  В този епизод Къртис Стоун пътува до отдалечена част на западна Австралия, където събира раци в калта на плажа и прекарва време в местно ранчо. Завръщайки се у дома той приготвя перфектната пържола на скара и прави салата от раци и манго.

 • 2

  Риоха, Испания

  +

  В този епизод Къртис Стоун пътува до Риоха, Испания, за да бере гъби от планината и да прави козе сирене. Завръщайки се у дома пече гъбите на скара, прави крокети, реже хамон и приготвя салата от круши и козе сирене.

 • 3

  Рим, Италия

  +

  В този епизод Къртис Стоун заминава за Рим, Италия, за да опита автентично „качо е пепе“ и да посети уникален месар. Завръщайки се у дома приготвя топки ризото с паста и перфектно изпечено агнешко с хрупкави картофки.

 • 4

  Сонома, Калифорния

  +

  В този епизод Къртис Стоун пътува до Северна Калифорния, за да посети лозовите масиви и да се в пусне в риболов на сьомга. Завръщайки се у дома приготвя печено пиле с грозде и сьомга на тиган с копър и салса „Верде“.

 • 5

  Нов Южен Уелс, Австрания

  +

  В този епизод Къртис Стоун пътува до Нов Южен Уелс, Австралия, за да се запознае отблизо с местната кухня и след това отива на лов за омари през нощта. Завръщайки се у дома прави къри от скариди и риба, сготвена в оцет.

  Следващо излъчване
  Понеделник 18 октомври от 07:00
  По 24Kitchen
 • 6

  Умбрия, Италия

  +

  В този епизод Къртис Стоун пътува до Умбрия, Италия, където се сприятелява с местни прасета и търси трюфели. Завръщайки се у дома прави хрупкаво печено свинско и приготвя полента с рагу от гъби.

  Следващо излъчване
  Понеделник 18 октомври от 07:30
  По 24Kitchen