Маринована риба в нумус

04:21

Следващо излъчване

 1. Неделя 4 декември от 21:00

  Нов Южен Уелс, Австрания (Е05 - Сезон 01)

 2. Неделя 4 декември от 21:30

  Умбрия, Италия (Е06 - Сезон 01)

Описание

В тази поредица Стоун посещава различни места по света в търсене на нови рецепти и учи зрителите как да приготвят сами. Той изпитва радост от това да представя екзотични вкусове от цял свят в прости рецепти, които всеки може да приготви у дома.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Южна Австралия

  +

  Шеф Къртис Стоун пътува до Южна Австралия, където приготвя фазан и конфитюр с легендарния готвач Маги Бийр. Пробва се и в стригането на овце. У дома той приготвя скоунс със сок от френско грозде, агнешки котлети с подправки със сос с оцет и мента.

 • 2

  Ломбардия, Италия

  +

  Шеф Къртис Стоун отива в Ломбардия със своя стар приятел Ричи, където правят тесто за пица и посещават пещера със сирене. У дома той приготвя обикновена пица с колбас, закупен от холивудския му месар, панакота и поширани ягоди за десерт.

 • 3

  Маргарет Ривър, Австралия

  +

  Шеф Къртис Стоун посещава ранчо в Маргарет Ривър, Австралия, и лови раци с шеф Тони Хауъл, преди синът му да го предизвика в състезание с мотори. У дома, той приготвя пържоли с карамелизиран лук и сирене Грюер, и пържени скариди с лимонена трева.

 • 4

  Централно крайбрежие, Калифорния, САЩ

  +

  Шеф Къртис Стоун пътува до Калифорния, посещавайки винарски изби, мандра за козе мляко и ферма за стриди. Вдъхновен от ранните утрини на пастирите приготвя омлет с пушена сьомга, козе сирене и цвекло, заедно с апетитни тихоокеански стриди.

 • 5

  Биг Айлънд, Хавай, САЩ

  +

  Шеф Къртис Стоун е летял над Хавай безброй пъти. Този път каца и отива на подводен риболов, след което посещава брат си и е поканен на градинско парти. Обратно у дома, приготвя свинско месо на скара и пъстроцветни купички с ориз по хавайски.

 • 6

  Виктория, Австралия

  +

  Шеф Къртис Стоун се връща в родния си Мелбърн. Заедно с брат си се срещат с бивш инженер от Формула 1, станал пекар, и присъства на парти на гръцките му приятели. У дома приготвя печено пилешко в хлебче и сос дзадзики, и лешников пудинг с кроасани.

Рецепти