© Outline Productions & All3Media International
Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж

Описание

„Най-добрият продукт в магазина с Том Керидж“ си поставя за цел да открие кои са най-добрите нови ръчно приготвени продукти – от бира и пушено месо до сирене, конфитюри и шоколадови бонбони. Фермерските продукти са във възхода си.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Консерви, туршии и пастети за мазане

  +

  Четирима производители тестват продуктите си в Малмдейл, в сърцето на Йоркшир Дейлс. Те разполагат с два дни, за да промотират и продадат стоката си. В този епизод производители на консерви, туршии и продукти за мазане се борят за място на финала.

 • 2

  Сирене

  +

  В този епизод четирима производители ще представят своите продукти в Малмдейл, в сърцето на Йоркшир Дейлс. Те разполагат с два дни да промотират и да продадат стоката си.

 • 3

  Сладкиши

  +

  В третия епизод четирима производители ще представят своите продукти в Малмдейл, в сърцето на Йоркшир Дейлс. Те разполагат с два дни да промотират и да продадат стоката си. Този път за място на финала се състезават производители на сладкиши.

 • 4

  Сосове

  +

  В четвъртия епизод четирима производители ще представят своите продукти в Малмдейл, в сърцето на Йоркшир Дейлс. Те разполагат с два дни да промотират и да продадат стоката си. Този път за място на финала се състезават производители на сосове за готвене.

 • 5

  Месо

  +

  Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те разполагат с два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на месопроизводителите, които се борят за място на финала.

 • 6

  Пиене

  +

  Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те разполагат с два дни в магазина, за да рекламират и продадат стоките си. Този път производители на напитки се борят за едно място на финала.

 • 7

  Печива

  +

  Четирима производители с прохождащ бизнес тестват продуктите си сред местните в Малхамдейл, Йоркшир. Те имат два дни, за да рекламират и продадат своите продукти. Този път е ред на производителите на печива да се борят за едно място на финала.

 • 8

  Финалът

  +

  На големия финал всичките седем победители в състезанията се изправят един срещу друг, за да се борят за титлата най-добър майстор.