Барбекю с Том Керидж
Печена риба Джон Дори с пушена картофена салата
02:55Следващо излъчване
Събота 10 юни от 10:00
Печено пиле (Е06)
Събота 10 юни от 10:30
Изискана вечеря (Е07)
Събота 10 юни от 19:00
Превъзходният сандвич (Е09)
Клипове
Епизоди
1
Най-добрият кебаб
+Том Керидж приготвя близкоизточно пиршество. Маринован и ароматизиран с билки пилешки кебаб със зеленчуци, с чили сос и чеснова сметана, увит с тънка питка с кимион, изпечена на скара, гарниран с печени тиквички и карфиол с дип от патладжан.
2
Бургерът
+Том споделя най-добрата си рецепта за бургер. Той създава Кулата със свински бургер и чоризо, обогатена със сирене манчего, салца от печени чушки и чушлета падрон. Експериментът продължава със запечена краставица и изумителен сладкиш с меден аромат.
3
Сочни пържоли
+Том показва как се приготвят изискани ястия на барбекю. Стъпка по стъпка той показва как се правят невероятни говежди ребра с печени на въглища картофи със сос от синьо сирене. Продължава с омар "Термидор", салата със сирене бурата и хляб на грил.
4
Опушено месо
+Вдъхновен от американската барбекю култура, Том прави опушени лепкави ребърца, опушен бургер, обогатен с пастърма, с ръжено хлебче, кисели краставички и сирене ементал. Завършва го с калифорнийска салата "Цезар" с печено зеле.
5
Морска храна
+В градината си Том приготвя огромно плато с морска храна – миди бръснач, стриди с ароматизирано с подправки масло и лангустини. Приготвя цяла светипетрова риба. Завършва с жарен ананас със сос от солен карамел и ром.
6
Печено пиле
+Том приготвя меню, подходящо за всяко семейно събиране. Пиле, печено на грил върху кен с бира, сервирано с кочани сладка царевица, салата от гриловани праскови, прошуто и моцарела и пилешки крилца със сосове от три континента.
Следващо излъчванеСъбота 10 юни от 10:00По 24Kitchen7
Изискана вечеря
+Том приготвя три рецепти, идеални за вечеря за двама. Той прави пилешки шишчета със салата от зелена папая, цял лаврак със сос виерж, гриловани праскови със сметана с върбинка и свежи малини.
Следващо излъчванеСъбота 10 юни от 10:30По 24Kitchen8
Бавно печени ястия
+Том споделя тайната на бавното печене на въглища на месо в продължение на 4 до 8 ч. Това е мастърклас за нови техники с невероятни аромати за приготвяне на сочна агнешка плешка, сладки лепкави ребърца и разтапящо се в устата говеждо в питка.
9
Превъзходният сандвич
+Барбекю класика – месо в питка. Том прави италианско-американския сандвич с кюфтенца, но този път са на скара и с доматен сос, хотдог със зелева салата и моцарела и тако със стек от риба тон и пикантна салца.
Следващо излъчванеСъбота 10 юни от 19:00По 24KitchenСледващо излъчванеНеделя 11 юни от 04:20По 24Kitchen10
С повече вкус
+Том експериментира с ароматни подправки. Вдъхновен от Близкия изток, той използва рас ел ханут за основа на ментовия си агнешки кебаб. С мексикански подправки обогатява бургерите от сладки картофи и боб. Готви морски дявол по индийска рецепта.
Следващо излъчванеСъбота 10 юни от 19:30По 24KitchenСледващо излъчванеНеделя 11 юни от 04:50По 24Kitchen11
До лагерния огън
+Том приготвя ястия за лагерния огън. Той приготвя яхния от бял боб, чоризо и сланина. Сандвичът с бекон, зелена салата и домат се превръща в бургер с мариновано пиле. Синът на Том оценява десертите - банани с шоколад, маршмелоу и плодови шишчета.
Следващо излъчванеНеделя 11 юни от 19:00По 24KitchenСледващо излъчванеПонеделник 12 юни от 04:20По 24Kitchen12
Фаст фуд
+Том показва как да заблудите гостите си, че сте магьосник на барбекюто – тайната е в подготовката. Така за минути стават готови невероятна лична пица, кускус със сардини или печено говеждо в купички от зелена салата.
Следващо излъчванеНеделя 11 юни от 19:30По 24KitchenСледващо излъчванеПонеделник 12 юни от 04:50По 24Kitchen