Представяне на Иън

01:43

Описание

Джейми се обединява с едно от най-големите издателства във Великобритания, за да се впусне в голямото търсене из страната на бъдещ автор на кулинарни бестселъри. Наградата е договор с издателството за издаване на първата кулинарна книга на неизвестен готвач, която да промени живота му завинаги.

Клипове

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  От професионални и домашни готвачи, през инстаграмъри и хора, които просто обичат да готвят за семейството си, първите шестима готвачи ще изложат пред журито идеите си за книга, както и рецептите си.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Втората група готвачи представя пред журито идеите си за кулинарна книга и рецепти за лазаня, сезонни продукти и лесни азиатски рецепти. Кой има рецептата за успех?

 • 3

  Епизод 3

  +

  Третата група от готвачи представя идеите си за книга и рецепти пред журито, които включват използването на остатъчни продукти, както и рецепти за борба с остатъците от храна и такива, вдъхновени от пътувания.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Останалите шестима готвачи приготвят лесно ежедневно ястие, а след това и ястие за отпразнуване на уикенда, за да впечатлят журито. Коя готварска книга ще пожъхне успех?

 • 5

  Епизод 5

  +

  Остават петима готвачи, които трябва да направят две ястия, които ще се оценяват по вида и професионалното им заснемане, както и от анкетата на Джейми в социалните мрежи.

 • 6

  Епизод 6

  +

  На полуфинала останалите четирима претенденти приготвят храната си пред журито, създавайки ястие, което да заслужава двойна страница в книгите им. Кой е стигнал до финалната глава?

 • 7

  Епизод 7

  +

  В последния епизод, готвачите финалисти представят идеите си за книга, както и няколко рецепти за кремообразни сладкиши. Чия рецепта за успех е най-добра?

Статии