Великата готварска книга на Австралия

Следващо излъчване

  1. Събота 6 април от 17:00

    Епизод 1 (Е01)

  2. Събота 6 април от 17:30

    Епизод 2 (Е02)

  3. Неделя 7 април от 02:40

    Епизод 1 (Е01)

Описание

"Великата готварска книга на Австралия" е празник на храната, пътешествията, семейството и любовта. Най-добрите национални готвачи и производители на храни канят зрителите в домовете и любимите си места.

Епизоди

Сезон 1
  • 1

    Епизод 1

    +

    Един от най-ярките млади готвачи в Австралия Мат Стоун – главен готвач на Оукридж в Яра, щата Виктория се завръща в дома на родителите си в Пинджара, Западна Австралия, за да покаже местни и пресни домашно отгледани продукти.

    Следващо излъчване
    Събота 6 април от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 7 април от 02:40
    По 24Kitchen
  • 2

    Епизод 2

    +

    "Бащата на китайската кухня в Австралия Гилбърт Лау разкрива своята семейна рецепта за печено пиле и пържен ориз."

    Следващо излъчване
    Събота 6 април от 17:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 7 април от 03:10
    По 24Kitchen
  • 3

    Епизод 3

    +

    Кулинарната икона и ресторантьор Мат Моран кани своя главен готвач в дома си в Сидни за барбекю със скариди и барамунди и салата от сурови тиквички.

    Следващо излъчване
    Неделя 7 април от 17:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 8 април от 02:40
    По 24Kitchen
  • 4

    Епизод 4

    +

    Новаторите в китайската кухня Виктор Лионг и сестра му Евелин от "Ле Хо Фуук" в Мелбърн се прибират у дома при родителите си за семейна вечеря, споделяйки своето виждане за сладко-кисело свинско.

    Следващо излъчване
    Неделя 7 април от 17:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 8 април от 03:10
    По 24Kitchen
  • 5

    Епизод 5

    +

    Собствениците на Бар Алмънд в Сидни - Шарън и Карол Салум се връщат при родителите си за сирийско барбекю като споделят тайните на традиционното Табули, Баба Гануш и Лахем Мешуи.

    Следващо излъчване
    Събота 13 април от 17:00
    По 24Kitchen
  • 6

    Епизод 6

    +

    Собственикът на заведението за хранене в Мелбърн "Поуп Джоун" и отдаденият на семейството си Мат Уилкинсън демонстрира едно от любимите ястия на децата си - тестени изделия с песто и ледени блокчета от манго и кокос.

    Следващо излъчване
    Събота 13 април от 17:30
    По 24Kitchen
  • 7

    Епизод 7

    +

    "Основателят на Оз-Харвест в Сидни Рони Кан готви вегетарианската лазаня на майка си за своя екип от благотворителни кръстоносци."

  • 8

    Епизод 8

    +

    Легендата на CWA и баба Мърл Париш разкрива някои от тайните си за приготвяне на печива, когато цялото й семейство се събира в дома й в Кудал, Нов Южен Уелс, за следобеден чай от бисквити Анзак и десерт Павлова.

  • 9

    Епизод 9

    +

    Готвачът, превърнал се в производител на храни Рос О’Мийра приготвя бавно печена свинска плешка с горчица и зеленчуци - всичките от местни производители - за своето младо семейство във фермата им на остров Бруни, Тасмания.

  • 10

    Епизод 10

    +

    Кралят на испанската кухня и създател на емблематичната верига ресторанти "Мовида" Франк Камора, се отправя към дома си, където се е зародила любовта му към храната – кухнята на майка му.

  • 11

    Епизод 11

    +

    Създател на изисканата институция в ресторантьорството "Дъ Лейк Хаус" в Дейлсфорд, Виктория, Алла Улф-Таскър приготвя своята рецепта за споделено блюдо "Реки и езера".