Братя пекари

Братя пекари

Следващо излъчване

 1. Събота 8 октомври от 16:00

  Евтино (Е05 - Сезон 01)

 2. Събота 8 октомври от 16:30

  Трудно (Е06 - Сезон 01)

 3. Неделя 9 октомври от 01:45

  Евтино (Е05 - Сезон 01)

Описание

Във втория сезон, двамата братя ще посетят някои от най-любимите места във Великобритания, за да помогнат на местни ентусиасти да изпъкнат със своите рецепти. В специалния коледен епизод момчетата обличат коледните си пуловери и палят печката на дърва.

Епизоди

 • 1

  Кафене "Русалка"

  +

  Предаването ще ни отведе в Блекпуул, популярна британска ваканционна дестинация, където Лен и Бабс Къртис от шестнайсет години имат семейно кафене в типичен местен стил.

  Следващо излъчване
  Неделя 9 октомври от 16:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Понеделник 10 октомври от 01:45
  По 24Kitchen
 • 2

  Лондон

  +

  Братята пекари са в Лондон и посещават ресторант с кафене и предизвикват собственичката Сали и управителя Андрю да създадат незабравими оригинални ястия, с които да се отличат от всички подобни заведения в района.

  Следващо излъчване
  Събота 15 октомври от 16:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Неделя 16 октомври от 01:45
  По 24Kitchen
 • 3

  Девън

  +

  Братята посещават Ексмут в Девън, класически английски курорт и притегателна точка за хиляди туристи, където Лин и Анди държат традиционна английска кръчма, чийто бар процъфтява, докато за ресторанта не може да се каже същото.

  Следващо излъчване
  Неделя 16 октомври от 16:00
  По 24Kitchen
  Следващо излъчване
  Понеделник 17 октомври от 01:45
  По 24Kitchen
 • 4

  Стратфорд на Ейвън

  +

  Братята пекари посещават Стратфорд на Ейвън, изобилстващ от исторически забележителности и привличащ милиони туристи, където Джийн Хаслам държи ресторант с домашно сготвени гозби, но би желала да привлича повече клиенти.

 • 5

  Бортън он дъ Уотър

  +

  Том и Хенри са на своя територия в Бортън он дъ Уотър, изобилстващ от кафенета, ресторанти и чайни, а планът на двамата братя е да приготвят три нови ястия, едно от които публиката ще избере да влезе в менюто на Ричард и Сю.

 • 6

  Йорк

  +

  Братята пекари посещават Йорк, за да помогнат на една пекарна да се открои от конкурентите си, като за целта трябва да създадат три вдъхновени от местната кухня ястия, от които публиката да избере едно, което да влезе в менюто.

 • 7

  Коледа

  +

  Прочутите братя пекари Том и Хенри Хърбърт загряват фурната си на дърва за специален епизод, в който ще сготвят свои любими коледни гозби, затова забравете за пълнената пуйка и се пригответе за 12 фантастични рецепти в неповторим стил.