Шоколадови пера

02:31

Описание

Кирстен Тиболс, Кралицата на шоколада, се завръща с втори сезон. Известен сладкар и шоколатиер, Тиболс представя хитри и иновативни трикове, които да превърнат домашните печива в нещо изключително. За нея в шоколада се крие ключът към щастието.

Клипове

Епизоди

 • 1

  Епизод 1

  +

  Любителите на шоколада могат да се наслаждават на четири от най-добрите рецепти на Кирстен – класически бомбички с горещ шоколад, шоколадови крекери, шоколадово бри и шоколадови рулца.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Научете хитри начини за приготвяне на домашни шоколадови украси, които издигат презентацията на друго ниво. Кристен приготвя най-добрия си чийзкейк без печене, шоколадов меренг и лимонов сладкиш.

 • 3

  Епизод 3

  +

  Днес се заплетете във вкусните плетени бабки на Кирстен. Кралицата на шоколада ни показва най-добрите си рецепти за парти като шоколадови чашки с трюфели и лешников тарт.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Днешният епизод показва как шоколадът може да промени любимите ни десерти. Като пълнеж на пухкави понички; допълнение на простия крем брюле или като глазура на хрупкави бисквити с фъстъчен крем - опциите са безкрайни

 • 5

  Епизод 5

  +

  Приветствайте Кралицата на шоколада! Кирстен приготвя сензационни десерти, като шоколадови спагети с карамелен сладолед, орехови флорентини и вкусни шоколадови кокосови барчета.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Трудно е да се устои на топъл ябълков тарт. Експертът по сладкиши Кирстен показва своята рецепта, лесна за приготвяне у дома. Предлага ни и чудесна торта с шоколад, фурми и сладолед, по-вкусна от всяка, която може да се купи на пазара.

 • 7

  Епизод 7

  +

  Този епизод ще зарадва децата. Ще се научат да приготвят кокосови близалки, шоколадови пеперуди и торти като саксии, и ще видите рецептата на Кирстен за швейцарско шоколадово руло, леко и ефирно.

 • 8

  Епизод 8

  +

  Потопете се в шоколадова забава с рецептите на Кирстен за торта с шоколадов мус и бисквити с пълнеж от ганаш, и се научете да правите красиви шоколадови снежинки.

 • 9

  Епизод 9

  +

  Днес с Кирстен се научете да правите шоколадови орнаменти и домашно приготвен шоколадов чипс. Запознайте се с тайните на два австралийски класически десерта – сладкиш Лемингтън и шоколадово-карамелени хапки.

 • 10

  Епизод 10

  +

  Днес е ред на идеалните съчетания с един класически малиново-шоколадов мус, шоколадови пуканки и по-малко известната джинджифилова торта с шоколадова глазура. Една божествена комбинация.

Рецепти