Ягоди в шоколад

02:10

Следващо излъчване

  1. Събота 25 май от 09:00

    Епизод 9 (Е09 - Сезон 02)

  2. Събота 25 май от 09:30

    Епизод 10 (Е10 - Сезон 02)

  3. Събота 25 май от 18:00

    Епизод 1 (Е01 - Сезон 03)

Описание

Кирстен Тиболс, Кралицата на шоколада, се завръща с втори сезон. Известен сладкар и шоколатиер, Тиболс представя хитри и иновативни трикове, които да превърнат домашните печива в нещо изключително. За нея в шоколада се крие ключът към щастието.

Клипове

Епизоди

  • 1

    Епизод 1

    +

    Кралицата на шоколада Кирстен Тиболс отново е тук за още шоколадови изкушения - от пищни и леки пудинги до маслени бисквити с цитрусови аромати. Впечатлете гостите си с изящни шоколадови кошнички или зашеметяващ „Дакоаз“ с бял шоколад с шамфъстък.

    Следващо излъчване
    Събота 25 май от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 26 май от 03:25
    По 24Kitchen
  • 2

    Епизод 2

    +

    Научете се как да привлечете погледите с нежни шоколадови пръчици, а после опитайте два шоколадови сладкиша. И още - класическа рецепта за изкусителни трюфели.

    Следващо излъчване
    Събота 25 май от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 26 май от 03:55
    По 24Kitchen
  • 3

    Епизод 3

    +

    Започнете деня с кубчетата от горещ шоколад на Кирстен и с нейния плодово-шоколадов сладкиш „Бабка“. Менюто включва и трайфъл с ягоди и сметана, както и вкусно парфе с бял шоколад и фъстъци.

    Следващо излъчване
    Неделя 26 май от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 27 май от 03:25
    По 24Kitchen
  • 4

    Епизод 4

    +

    Епизод, който ще зарадва децата. Научете се да правите шоколадови близалки с орехи, шоколадов сладкиш меренг, сладолед ала сладкиш „Ламингтън“ или чашки от шоколад и ядки с карамелен пълнеж - възможностите за безкрайни.

    Следващо излъчване
    Неделя 26 май от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 27 май от 03:55
    По 24Kitchen
  • 5

    Епизод 5

    +

    Настройте се празнично с впечатляващата торта на Кирстен с шоколадови и ягодови блатове и опитайте вълшебния й шоколадов флан. Кралицата ще разкрие и тайната си рецепта за крем с ром и грозде, подходящ за мазане върху вкусни пържени филийки.

    Следващо излъчване
    Събота 1 юни от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 2 юни от 03:35
    По 24Kitchen
  • 6

    Епизод 6

    +

    Кирстен представя главозамайващо кремообразно семифредо, поднесено с ягоди, както и прекрасни шоколадови близалки. Ще направи и мраморен кекс, колкото красив, толкова и вкусен, и ще ви предложи изискана закуска с топящи се в устата хлебчета бриош.

    Следващо излъчване
    Събота 1 юни от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Неделя 2 юни от 04:00
    По 24Kitchen
  • 7

    Епизод 7

    +

    От изящни лебеди до нежни шоколадови пурички, време е за домашно приготвени десерти, достойни за изискани ресторанти. Кирстен ще приготви и весели ягоди с шоколадова глазура, както и вкусни целувчени гъби с шоколад.

    Следващо излъчване
    Неделя 2 юни от 18:00
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 3 юни от 03:35
    По 24Kitchen
  • 8

    Епизод 8

    +

    В днешния епизод Кирстен разкрива тайната на своя пикантен студен шоколад. Менюто включва още нуга с бял шоколад и аромат на ананас и изкусително богат и хрупкав сладкиш на пластове от карамелизирано тесто и шоколад.

    Следващо излъчване
    Неделя 2 юни от 18:30
    По 24Kitchen
    Следващо излъчване
    Понеделник 3 юни от 04:00
    По 24Kitchen
  • 9

    Епизод 9

    +

    Потопете се в плодово-шоколадово пътешествие с бухтичките от тесто шу с аромат на лайм и косос, и семплия тарт със сметана и малини на Кирстен. Кралицата на шоколада ще направи още снежни топки и топящи се в устата шоколадови брауни бисквити.

  • 10

    Епизод 10

    +

    Всички приветстват Кралицата на шоколада, докато самата тя показва рецепта за любимите на мнозина чурос с богат шоколадов фъдж сос. Неустоимите кокосови маслени бисквити и шоколадовите хлебчета на пара „Бао бънс“ ще предизвикат фурор.

Рецепти