Описание
Шеф Джулиъс Робъртс, посветил се на фермерския начин на живот, разкрива новото си ежедневие и готви с продукти от стопанството си.
Шеф Джулиъс Робъртс, посветил се на фермерския начин на живот, разкрива новото си ежедневие и готви с продукти от стопанството си.
Лятното приключение на Джулиъс Робъртс започва в малкия му двор в Дорсет с неустоими и лесни гозби, плуване на близкия "Юрски бряг", експериментална зеленчукова леха без копаене и страхотно барбекю на хълм по залез слънце.
Джулиъс ни отвежда на емоционално и забавно пътешествие през гората до фермата си, за да търси череши. След това прави вкусен тарт с черешов франджипан по рецепта на баба си. Учи ни как се отглежда босилек у дома и как се стрижат овце.
В разгара на лятото, в малкото стопанство на Джулиъс Робърт в Дорсет кипи работа. Джулиъс ни посреща с епичен обяд, драма с кози, фиаско при риболов и страхотна риба на скара край морето.
Време е за прибиране на реколтата в малкото стопанство на Джулиъс Робърт. В този епизод той ще ни покаже своите варианти на вкусни класики - от паста до пудинг.
Още една изпълнена с екшън седмица в малкото стопанство на Джулиъс Робърт със спасени пчели, вкусни разядки, божествени десерти и домашно приготвена пица с изпитани тесто и топинги.
Първото лято на Джулиъс Робърт в малкото му стопанство в Дорсет приключва с гмуркане за миди и готвене на огън с екипажа на лодката. Научаваме трика за ферментиране на чили сос, който е идеален върху хрупкаво рьощи и печем барбекю сред природата.