Вкусът на провинцията

Описание

Шеф Джулиъс Робъртс, посветил се на фермерския начин на живот, разкрива новото си ежедневие и готви с продукти от стопанството си.

Епизоди

Сезон 1
 • 1

  Епизод 1

  +

  Лятното приключение на Джулиъс Робъртс започва в малкия му двор в Дорсет с неустоими и лесни гозби, плуване на близкия "Юрски бряг", експериментална зеленчукова леха без копаене и страхотно барбекю на хълм по залез слънце.

 • 2

  Епизод 2

  +

  Джулиъс ни отвежда на емоционално и забавно пътешествие през гората до фермата си, за да търси череши. След това прави вкусен тарт с черешов франджипан по рецепта на баба си. Учи ни как се отглежда босилек у дома и как се стрижат овце.

 • 3

  Епизод 3

  +

  В разгара на лятото, в малкото стопанство на Джулиъс Робърт в Дорсет кипи работа. Джулиъс ни посреща с епичен обяд, драма с кози, фиаско при риболов и страхотна риба на скара край морето.

 • 4

  Епизод 4

  +

  Време е за прибиране на реколтата в малкото стопанство на Джулиъс Робърт. В този епизод той ще ни покаже своите варианти на вкусни класики - от паста до пудинг.

 • 5

  Епизод 5

  +

  Още една изпълнена с екшън седмица в малкото стопанство на Джулиъс Робърт със спасени пчели, вкусни разядки, божествени десерти и домашно приготвена пица с изпитани тесто и топинги.

 • 6

  Епизод 6

  +

  Първото лято на Джулиъс Робърт в малкото му стопанство в Дорсет приключва с гмуркане за миди и готвене на огън с екипажа на лодката. Научаваме трика за ферментиране на чили сос, който е идеален върху хрупкаво рьощи и печем барбекю сред природата.